И да се отчетем от днешната консултация + 700 гр. и + 2 см, т.е. вече е 7100 гр. и 63 см. Докторката каза, че трябва вече да я слагам да сяда за момиченцата било по-рано.
Yani_4ka да ти е живо и здраво мишлето

!
.
...започнах в 11...и сега приключвам
, а смятах и поне една прахосмукачка да мина...явно ще остане за утре...
...отивам да пазарувам и да готвя...
На Дари й хареса, тя е свикнала с лъжичката, защото с нея й давах вигантола в млекце, а сега направо ми дърпаше ръката към устата. Но забелязах, че под брадичката има дребни пъпчици, които от омазания морков станаха по-едрички, после поизчезнаха.....това нали не е алергична реакция, днес пак така стана, въпреки че не се изцапа с морков...или е от лигите
, тези малки нежни ушички, накичени с обици, ми, противно ми е, сори. Искам мис сама да вземе решението, аз ще я подкрепя.
, ами ако в чакалнята имаше бременна жена
, всички от семейството трябва да сте под карантина. Стискам палци Лили да изкара по-леко шарката. Интересно ще ми е да прочета какво са ти отговорили консуЛЛЛтантите.
и няма как да го избегна, понеже в нашите родове все за всичко се каним. Нещо, което аз не разбирам. И наистина ще стане като малка сватба. 

, но няма да стане..... Другата опция е или на 15 август или на 17 септември (Мъченици Вяра, Надежда, Любов и майка им София)....... като по скоро съм за втората дата, а и Боци ще е достатъчно голям
.
)