Честити месечинки!
Мецани, бъди силна,
бързо да се справите с трудностите. Моите съболезнования за свекър ти. Синапова
Бъди силна!!!! Наистина живота понякога е доста жесток,никой не е застрахован от нищо... 
Пък и не смятам да се карам с мъжа ми,защото той иска да се кръсти дребчо,понеже той не е кръстен. Аз съм кръстен,но мисля,че това си е личен избор и не би трябвало да се постъпва така,все пак децата един ден сами ще решат,но родата ще ме линчува...
Иначе смятаме да изчакаме да порасне малко,за да разбира горе долу какво се случва.. 

Аз единственото за което се сещам е заради чурите или заради това,че са по-тежички...??

Попитах педи и за него откога мога да го ползва дреби и тя каза към шестия месец.Въпреки,че не е седнало положение...
Може би защото крачетата леко опират земята ли...Чудя се?
Онзи ден го сложихме за 3,4 минути в бънджито и той се смя с глас,подскокна два,три пъти и се чу едно: "Хааа-Хооооооооохихихихи аАгииииии хахах" И аз направо се изумих..как се радваше милото,то му писнало да лежи в шезлонга или да го държа,друго си беше да си скача сам.. 
...няма нищо по-лошо от това да изгубиш близък
...сега ще трябва да си още по-силна от преди, че ще си опора на доста хора...За съжаление такъв е живота - дава едно и взима друго...Но си имате Ема - тя ще ви крепи в тези тежки моменти 
...да не говорим, че винаги, когато се зачекне подобна тема, стигам до извода, че Бог е един единствен, но с различни имена и интерпретации
...та в този дух на мисли смятам, че е по-добре Стела сама да избере в какво да вярва и дали изобщо да бъде религиозна
...мъжът ми определено няма да е на моето мнение
...искам да кажа колко добре се чувствам и съм им благодарна за решението им(съзнателно или не)...
Вероятно би било удачно да ѝ предлагаш вече въведени храни, с оглед на това да няма реакция при въвеждане на нови храни. Обичайно при варицела вътре в устичката на бебето също може да има пъпки и това може да е болезнено, но ако тя няма дискомфорт от това и иска да яде може да опиташ да ѝ даваш. Възможно е, обаче, да откаже твърдите храни за известно време и да иска само по-течна храна - тогава би било удачно да ѝ предлагаш да суче по-често. Препоръчително е да ѝ предлагаш първо да суче и едва след това да предложиш пюре, ако желае да яде.

Обаче като почнах да чета състава нещо ми прищрака и реших да ги правя сама. А за кашите да не говорим. Ми то това е като МакДоналдс за бебета.
Безмлечни каши има супер малко, а на млечните като почнеш да четеш етикетите... леле.. В този ред на мисли искам да ви питам: има ли някой, който да си прави кашите сам (или да смята да ги прави)? 

моите съболезнования.
Вече е крайно време да започват хубавите неща при теб, че много ти дойде 

Определено много ти се струпа. Съболезнования! И много сили да минеш през всичко това цяла
). Та, за децата сме решили че ще бъдат кръстени, както "му е редно" - в малка възраст. Голямата беше на годинка и нещо - стана незабравим летен празник
Бубка мисля също след годинка- другото лято да е. Мен най-вече гледката на малко щъкащо момиченце в прекрасна бяла рокля много ме блазни
. наистина много ти се събра.
от тук нататък само хубави неща да ви се случват 
как си миличка? липсваше ми предишната тема. дано скоро да има с какво да се похвалиш

милата. и аз бях зомбирана няколко дни. Ники от 2 дни вече се буди по-рядко. вчера на 2 часа