По Великден стават чудеса, време е да сбъднем нашата мечта – Бъдещи мами над 35

• 25 478
  • 724
  •   1
Отговори
  • Истински се вижда само със сърцето.

(тема 41)

Нашите бебчета:

Мама Lennyh – 24.07.2009г. – син Владимир
Мама if-73 – 26.07.2009г. – дъщеря Габриела
Мама vanhorne – 05.11.2009г. – син Петьо
Мама Fior – 30.11.2009г. – син Андрей
Мама Илче – 28.12.2009г.- син Антон
Мама marinex – 01.03.2010г. – дъщеря Ана - Мария
Татко Quasimodo – 11.03.2010г.- дъщеря Огняна
Мама Хъни – Бъни – 2010г. - син Калоян
Мама Люляк – 15.08.2010г. – дъщеря Дара
Мама Ililk123 – 19.08.2010г. син Александър и дъщеря Кристияна
Мама Kup74 – 16.12.2010г. – син Теодор
Мама spasdidi – 11.05.2011г. – дъщеря Ирина
Мама magnet for happiness – 03.06.2011г. – син Георги
Мама Vache – 16.06.2011г. – дъщеря Ралица
Мама Валентина007 – 25.01.2012г. – син Кирил
Мама stаrlet – 05.02.2012г. – син Борис
Мама Естрея – април 2012г. – дъщеря Славена
Мама Кашпичка – 25.07.2012г. – дъщеря Ивайла
Мама Блонди – 28.07.2012г. – дъщеря Камелия
Мама Месечинка виторога – 17.08.2012г. – син Борислав
Мама gundie – 27.08.2012г.  – дъщеря Ния
Мама basis – 21.09.2012г. – син Теодор
Мама Fortuna – 04.10.2012г. – дъщеря Катрин
Мама simonap – 09.10.2012г. – син Адриан
Мама luni4ka77 – 07.11.2012г. – син Ивелин
Мама Милинка – 09.11.2012г. – син Андрей
Мама Ivka76 – 24.11.2012г. – син Мартин
Мама Гретхен Закмайер – 16.01.2013г. -  син Мартин
Мама Сигма – 18.02.2013г. – дъщеря Лия
Мама Жълта роза – 01.03.2013г. – син
Мама Ася20 – 08.04.2013г. – син Марин

В очакване на бебетата на:

rossita77
Levee
verabel
vampiriana
AnaLena
mimche
maxximira

В очакване на две чертички сме:

Perunika
миле-на
Zvezda
nkem
kali-m-g
white duck
DarinaK
ecoeli75
magnet_for_happiness
Hope for Two
Coccinelle
*Звездичката*
Ira.M
Pussycat
Ева Б.
toromanova73
raTedinka
Bonbonska
Зодия Телец
Tintina
Mam4e
Petrra
a_tita
miraluba

# 1
Привет понеделнишки, значи Simple Smile))

Ели, благодаря за темата!

# 2
  • София
Ели мерси за темата  bouquet

Дарина, не мога да пия кафе. Confused

# 3
Обявявам класирането на нашето състезание  Mr. Green :

1. Мамчето - награда усмивка пред строя  newsm47 и грамота, чиято снимка ще сложа в албумчето Simple Smile (Мамче извинявай, че съкратих една думичка, но има лимит за съжаление )
2. Магнетчето и Вампириана - нагарада потупване по рамото  newsm10 (слагам друга икона, че нещо не мога да намеря подходяща  Simple Smile) а поздравителния адрес към двете на снимка в албумчето.

трето място няма да има и без това всички заглавия бяха страхотни  Hug

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 14:47 от ecoeli75

# 4
Честита нова тема, да се напълни с много положителни тестове!  Hug

Даре, като дойде време да си купувам кухненски робот ще те ползвам като консултант.  Hug

# 5
  • В градината...
На печелившите - честито   ruporuu

# 6
Загледах се в снимките, които сложих, стана ми интересно как изглежда, обаче стоя и и си мисля че колкото пъти погледна последната снимка на която мацката е стинаснала палци за късмет - все ми се превижда, че ми показва среден пръст, че и се хили  Laughing - ужасТ изперквам   Mr. Green

# 7
Здравейте момичета,
честито на наградените  bouquet и на новата темичка!
При мен нищо ново няма, изкарахме почивните дни много хубаво.Искам тази седмица да мине бързо.
Честито за съдомиялната машина! Тя е супер-помощница в домакинството и хлебопекарната също. Аз си меся всяка година там козунаците за Великден, но ги пека в печката.

# 8
За биохимичната бременност знам,че приключва още  в началото преди да е установена чрез УЗ т,е да не се види сакче.,а само чрез тестове за бременност.Има стойности на ЧХГ,които може и да се удвояват,но в началните седмици (до 6-та) да започне да спада.Някъде пишеше,че въобще не е имало инплантация,и така в повечето случаи при нормално забременяване дори не се разбира,че  е имало такова.
Наградените да почерпят си мисля аз  Thinking
Аз ще отивам на масаж,усетих в събота,че нещо ме подръпна кръста/диското пак....и ето не можах да спя снощи,все боли  Whistling  писна ми вече ей ,егати дъртофелата съм  newsm27.

# 9
  • Пловдив
Цоп и аз в новата тема!
Благодарности Елиsmile3525
Честито на наградените! Grinning

...и дано пролетно да има мнооооого  EFP EFP EFP EFP

Съдомиялната и хлебопекарната са супер помощнички и не си представям вече кухнята без тях /как ли съм оцеляла 35 год.без тях не знам/ Mr. Green
Моята съдомиялна е за 4 комплекта и ми върши работа.На един ред е,но се изучих в подреждането на съдовете и събирам средна тенджера+чинии и чаши или средна тава+чинии и чаши.
И аз съм си записала час за масаж в сряда,само че при мен е за врата.Получавам ужасни схващания,след което следва и ужасно главоболие.Та реших да пробвам с масаж.......все ще е по-добре от тъпкането с Диклак.

# 10
Благодаря за новата тема, Ели   bouquet

Пате - честита ти съдомиялна, със здраве да си я ползваш! За мен това ми е най-необходимия уред в кухнята

Много хубаво че ходите на масаж, момичета, мисля че помага за много болки, пък и действа успокояващо

С такова хубаво заглавие, дано наистина е късметлийска темичката
 babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7

# 11
Ели, благодаря за хубавата темичка! Дано я напълним само с хубави новини  bouquet
Честито на печелившите момичета, чакаме почерпка Grinning
много се радвам на моята помощничка. Може би ще успеят  да ми я вържат до края на седмицата. Магнитче, щом са изпробвани, ще взема от тях. Аз ги гледах днес, мисля V5 се казваха. Какво да купя, таблетки и сол ли? Тъй като нямам упътване на български ще ви помоля за малко инфо. Първият път трябва ли да я пусна празна, ако има нещо фабрично по нея newsm78. И каква програма да използвам? Исках да попитам за керамичните и тефлоновите съдове. Вярно ли е, че в съдомиялната се надрасква покритието?
И да събера малко прашец  newsm79 newsm79 newsm79
И аз съм старост нерадост. Имам спондилолистеза на кръста. всяка сутрин правя лечебна гимнастика/ок. 5 мин. ми отнема/ и има ефект. Но тези дни усещам болка в ябълката/горе ставата на крака/, аман вече, бабешка работа Joy

# 12
Викам това Пате кво се е разчистило,то прашец имало от Мимче ,а така много ви се свиди значи  Naughty  иии  стига ти бе с тез луксове,  Rolling Eyes  мм е против съдомиялна,че е свидетел по заведенията на разни не толкова добре измити съдове ,ама аз не се и натискам де.За хлебопекарна съм подхвърлила,ама не съм го решила,той моичкия хляб да има,все ще си меси техниката.Много изскусително ще ми е топло хлебче   Stuck Out Tongue Winking Eye 
Сега съм врътнала крак връз крак в хоризонтал  ,добре ми е след масажа,и нали трябва да лежа,егати на мързеливия как му върви  Joy  отърваха се прозорците  Joy
[leftЩях да се мина,да позасмуча бременелски  newsm28 newsm28 newsm28][/left]

# 13
 newsm27 Привет и от мен!
В тази тема вече наистина няма майтап... поне три от вас трябва да изгърмят по Великденски!!!  33uu

# 14
Ама ти,я го хвърли тоя бастун, не стискай кълки, а да ни напудриш викам,аз днес съм егати алчнотията  Hug
И цял ден неможем дасе съберем,още сме на първа страница,десте бе   ruporuu

Общи условия

Активация на акаунт