Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 10

• 52 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Перник
cocomad и аз като теб съм до този етап. Имам киста на единия яйчник, която не смятам да пипам/оперирам/. След ЦС ако се наложи лапаро за тръбите ще мислим и за нея, ако не ще почваме инсеминации мисля.

# 661
  • София
здравейте момичета, искам да споделя тук впечатления за новите лекари  в Надежда.
Моя много близка приятелка имаше сериозен проблем - миоми и странна киста, която беше проблем.
Гледаха я преди това в Майчин дом и й назначиха спешна операция, но аз нещо не харесах  лекаря и я посъветвах да се обади в Надежда и да види дали биха я прегледали.
Първо я записаха веднага за преглед след 3 дена. После я прегледаха , видяха че проблема не е за подценяване и веднага я вмъкнаха в графика.
Тя е страшно доволна, че я накарах да дойде в Надежда. Оперираха я успешно и й спасиха всичко и е пълноценна жена сега, която може да има спокойно деца по нормален начин.
  Исках да споделя това с вас, ако на някой му се наложи някога. Да не се притеснява, тъй като Надежда както винаги са перфектни за мен.
Първо спешната им и добра реакция, после тя остана много доволна от обстановката и лекарите и това че й излезе същото като заплащане ако беше оперирана в държавните ни болници. Минаха си  я през здравна каса.

Успех на всички  newsm51

# 662
Подготвям се за първоначален преглед следващата седмица при Персенска. Ще нося изследвания, които са ми правени. Повторих тези дни ТСХ - 2.33. Добре ли е или ще ме пратят на консултация? Засега проблема е в тръбите. Интересно ми е какво ще предложат.

# 663
Karlita80 ,всичко е индивидуално.Тя ще прецени какво следва..

Аз да кажа вчера бях на консултация и имах 19 мм фоликул..Ако не ми беше неудобно щях да прихна да се смея.Такова нещо не ми се беше случвало за 1 месец две овулации.Персенска каза че съм си била за пункция направо а ми беше 5 ден от цикъла..Ще пропусна този месец следващият ще съм със стимулация май лека защото каза да изкараме поне 2 яйцеклетки..Колко излиза с лека стимулация инвитрото да се потготвя от финансова гледна точка  Wink

# 664
  • СОФИЯ
Момичета звъня от 10 мин. на тел за закъсненията и никой не ми вдига  Mr. Green
Дали няма някакъв проблеми с този тел.,  newsm78

# 665
Подготвям се за първоначален преглед следващата седмица при Персенска. Ще нося изследвания, които са ми правени. Повторих тези дни ТСХ - 2.33. Добре ли е или ще ме пратят на консултация? Засега проблема е в тръбите. Интересно ми е какво ще предложат.
А преди изследвала ли си ТСХ, имаш ли назначена терапия? Според мен ще искат да го смъкнат и ще те пратят на консултация.

# 666
  • София
момичета имам питане- трябва да си пусна FSH  хормона тези дни, но започнах от днес стимулация и незнам дали това ще даде някакво влияние върху изследването.
Изключих да питам, а ми трябва за документите за фонда.
Моля ви ако някой знае да ми каже.

# 667
  • София
А преди изследвала ли си ТСХ, имаш ли назначена терапия? Според мен ще искат да го смъкнат и ще те пратят на консултация.
Щом е под 2,5 няма да й назначат терапия, но трябва да се следи да не надвиши 2,5.

# 668
Надежда както винаги са перфектни.
Първо спешната им и добра реакция, после тя остана много доволна от обстановката и лекарите и това че й излезе същото като заплащане ако беше оперирана в държавните ни болници. Минаха си  я през здравна каса. Успех на всички
Браво! Това си го знаем.

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 23:46 от mammita2012

# 669
Момичета искам да ви попитам след колко време показват тестовете за бремемнност купих си от ууон степ лентичките, но още не ми показват и признаци нямам а цикъла ми закъснява пък предния месец ми прецапа кафяво само 7д. та се чудя въбоще дали ще се е получила бремемнност. То имам два варианта или да ставам мама или да карам критическата и да ставам баба.   Joy

# 670
  • Живее на Луната
Принципно уринарния би следвало да покаже две седмици след ову, а кръвния и по-рано. Късмет!

# 671
 Bell@  благодаря ще изчакам още малко ако не ми дойде вече ще правим кръвен да не се чудя има ли няма ли бебе.

# 672
Здравейте, момичета вчера пусках изследвания ако някой го интересува за хормони ми взеха по 16,00лв, а за имунология 265,00лв на мъжа ми за спермограма + SDI тест 150,00лв.
Излезе ми че имам 98,5 стойност на МАТ хормона при горна граница 9. д-р Персенска ми даде телефон на д-р Начев някой имали представа как вървят прегледите при него чака ли се или...

# 673
Цитат
Излезе ми че имам 98,5 стойност на МАТ хормона при горна граница 9. д-р Персенска ми даде телефон на д-р Начев някой имали представа как вървят прегледите при него чака ли се или...

Мимето14 обади се по телефона на д-р Начев и в кратце му обясни за какво става въпрос и го попитай къде може да го посетиш. Той ще ти изброи часовете и дните къде, кога може да го намериш....сега се сещам, че при първичния може би ще иска да ти види ЩЖ на ехограф....може би ще те насочи към МЦ Панацея, аз лично там не съм ходила още и не знам как е със записване или без....иначе напоследък вика на 10 ет на МД и там му се обаждаш отново.....надявам се да е разбираемо обяснението ми    bouquet

# 674
Благодаря за отговора polletkyky, утре мисля да му звънна!

Общи условия

Активация на акаунт