Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 10

• 51 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • СОФИЯ
Крике ресторанта и паркинга ги отвориха за хотелската част не знам мила  Hug

# 721
мерси Миеринче, значи има къде да се губи времето в чакане и да си чукаме срещи  Laughing

# 722
На мен последния път в деня на биене на прегнила бях с 3 фоликула. Пункцията ми беше 42 часа след прегнила. Половината и повечето жени не ни погледнаха преди пункцията. като влезнах на пункция помолих да ме погледнат в случай, че нищо не е останало или пък е само един да не ми слагат упойка. Обаче ми биха упойка без преглед и после се оказа, че едва намерили 1 фоликул, ама така мънкаха ,че си мисля, че и едни не са извадили. На една жена дето бяхме в един ден на пункция и се случи същото тогава и каза, че предните два пъти пак така и се случило без преглед преди пункция, късна пункция, директно упойка и като се събудила се оказало, че нищо не са извадили. Стискам палци при теб всичко да Ок.

# 723
  • СОФИЯ
мерси Миеринче, значи има къде да се губи времето в чакане и да си чукаме срещи  Laughing

Има Крике, има вече  Hug

# 724
  • СОФИЯ
На мен последния път в деня на биене на прегнила бях с 3 фоликула. Пункцията ми беше 42 часа след прегнила. Половината и повечето жени не ни погледнаха преди пункцията. като влезнах на пункция помолих да ме погледнат в случай, че нищо не е останало или пък е само един да не ми слагат упойка. Обаче ми биха упойка без преглед и после се оказа, че едва намерили 1 фоликул, ама така мънкаха ,че си мисля, че и едни не са извадили. На една жена дето бяхме в един ден на пункция и се случи същото тогава и каза, че предните два пъти пак така и се случило без преглед преди пункция, късна пункция, директно упойка и като се събудила се оказало, че нищо не са извадили. Стискам палци при теб всичко да Ок.

Това е недопустимо  Crossing Arms Mr. Green

# 725
  • София
извинявай, ама нещо не се връзва- 42 часа след прегнила означава, че пункцията ти е била в 13ч. ли newsm78 newsm78 Понеже прегнила никога не го назначават за по-рано от 19ч.
А всички знаеме, че пункции в 13ч. не се правят??????
Освен това в деня на пункцията се преглеждат само жени, които са на ЕЦ. Стимулираните не се преглеждат.

# 726
Връзва се не връзва - факт за мое съжаление.

# 727
  • София
да разбирам, че пункцията ти е била в 13ч, така ли newsm78 newsm78 newsm78

# 728
Объркала съм се с 2 часа, в 11 и нещо ми беше пункцията. Но важен е резултата. Недопустимо е да помоля да ме погледнат преди упойката и накрая от 3 фоликула само 1, ама вече се съмнявам дали и 1 е имало. Аз даже нямаше и да помоля да ме погледната, ако не бях чула какво разказаха две от жените за предните си опити. Но за съжаление е така всеки с късмета си.

# 729
Етаа,как ще седиш до 11 часа жадна и гладна  newsm78.
Пункциите гледат да ги свършат до към 9-9.30 часа  максимум

# 730
  • София
Етаа,как ще седиш до 11 часа жадна и гладна  newsm78.
Пункциите гледат да ги свършат до към 9-9.30 часа  максимум
ама, разбира се, най-късно до 10ч. Жената явно се е объркала с още 2 часа.

# 731
И аз не вярвах на много от нещата, които чувах и четях докато не ми се случиха. Така, че нормално е да не вярвате, не е нормално да се подигравате. Но това си ваш проблем.

# 732
  • София
Etaa, не ме разбирай погрешно, на никой не се подигравам.
Аз също съм недоволна от някои неща в клиниката, но когато пиша, го пиша точно и ясно.
При пункция всички знаеме, че разликата от 2-3 часа може да е съществена, затова е хубаво, когато се пише нещо- то да бъде точно.

# 733
Не знам дали момичето е седяло гладно и жадно, но аз бях за хистероскопия в 8 трябваше да съм там и влязох в 13:30 часа без вода, без храна.

# 734
  • София
аз бях за лапароскопия,ама преди години, гладна и жадна до 16 часа следобед и след очистително предния ден   Crazy
случаи има всякакви, ама  е хубаво като се пише да е ясно, в случая аз не разбрах нищо, освен че е недоволна  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт