Мързеливи красавици - 23

• 37 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
mimi, надявам се и снимки да мога да покажа. Иначе аз много обичам да ходя там, не само защото е красиво, ами защото според бабата на мъжа ми аз съм принСеса и нищо не трябва да правя, само да поливам китките и да се гледам в огледалото (цитирам дъртата, "наш'те двамата ачкакани за к'во са ми дошли тука, като вие снахите не ги тормозите, поне аз да ги тормозя, виж к'ви кореми са пуснали, няма да ги колим за Коледа, я!!!"; милото обръщение "ачкакани" се отнася за двамата й внуци, т.е. мъжа ми и брат му).  Как да не ти се прииска да ходиш на село! tooth

Аз дъртата съм я признала, велик диктатор и пълководец е! Жив Атила, който с ръце на кръста в поза Ф се кара на племето пияни хуни защо пак са изпукали виното и ракията преди мръкнало. hahaha

Сега малко смях: Мъжа има едни неописуемо-покъртително-отвратителни бяло-сивкави кюспети (не се сещам за по-изразителна и категорична селска дума, която би описала външния им вид на далечна роднина на къси гащи), в които изглежда като селски манекен, слязъл от първата страница на (произволно измислено) зацапано с мастило долнопробно вестниче "Аграрна слава". Не че ги носи, ама се въргалят в гардероба, щото "карам колелото с тях" (б.а. колелото не е усещало задник върху седалката си отпреди 1 година) и умирам и оживявам да не ги облече наистина, като вземе да ги размята. Ако ги скрия при моите дрехи, дали ще ме номинират за Извършител на пъклено дело на годината, която скри на горкото момче кюспетите?

# 616
Момичета, всички в темичката сте толкова готини.......

дано при всички нещата се оправят и да ни се случват поводи за истински усмивки и щастие. Praynig

# 617
Mиа беше писала за някакви упражнения, от които си е докарала мускулна треска на вътрешната част на бедрата. Миа, сподели какви са, плийз  Hug

# 618
  • при моите деца .....
Добро утро, красавици!

Вили,  Hug Hug Hug Пожелавам ви здраве! Другото момичетата са го написали по-добре от мен!
Благодаря за пожеланията, момичета!  Heart Eyes Сега е топло и аз ходя много пеша, много ангажирана съм и общувам с много хора.... Топлото време ми влияе добре.... Сега се чувствам добре! Радвам се на дъщеря си....
Vanilla Nights, ако ти остават малко месеци до 2-те години си пробвай, до момента на излизане - ще ги направиш!  Hug Весело изкарване на село. Чакам снимки!
Аз обичам да снимам. Мечтая да изкарам курс по фотография или поне да си купя нов фотоапарат.
Пожелавам ви щастлив ден, изпълнен с обич, поводи за усмивки и приятни емоции!

# 619
Добро утро, прекрасни!  bouquet

Днес ще е хубав ден и всички ще сме усмихнати и ще пече слънцИ! КАЗАХ! (и слънцето по-добре да ме чуе, че ще го оскубя по някой лъч)

Сутринта се събудих със смях, не с моя собствен, а на мъжа ми, който се прибира от нощна смяна.  Имам едно корково табло, където си закачам бележки и снощи от пуста залисия да стоя тук и да си пиша с вас съм пропуснала да свърша някои неща, резултатът е "Бележка до себе си: ШМАТКО, ПУСНИ ПРАХОСМУКАЧКА! (мърло с тебе мърло)". И той милият я прочел, докато си събувал обувките, а секунда по-късно аз се събудих от покъртителния му смях в коридора. hahaha Забавляваме се в 6:15 сутринта, всичко живо откачено.

Пожелавам ви и вие да се разсъните с едно прекрасно горещо кафе от Боби и звука на собствения си смях тази сутрин.

# 620
  • в Кошера
Добро утро!

Вилли, искрено ви желая много здраве, упоритост и сила!  Hug

Ванила, в крайна сметка, ако работния климат е такъв, по-добре потърси развитие другаде. Пък те да си сплетничат колкото им душа сАка. Работиш с жени, нали?  Mr. Green

Деси, не се връзвай на "приятелски" нападки. Ако си 1-2 килца отгоре кво? Тя ще е по-хубава, по-умна, по-тактична? Не! Просто дребната й душица ще е доволна, че на тебе ти е зле. Що пък да й правиш кефа?!  Hug

И малко по темата - някой питаше за бързосъхнещ топ. С двайсет пръста препоръчвам OPI Rapid Dry - нямам никакви забележки към него.

# 621
Добро утро  Hug

Исках само да споделя, че съм във възторг от топа на Еси. Лакирах се час преди да легна. Сутринта ноктите ми си бяха със същия страхотен блясък както и вечерта, лакът ми не е мръднал. Съхне много бързо. Сега остава да видим колко дни ще издържи.

Ванила, много си забавна  Laughing на служебни ядове не се връзвай. Важен животът ти извън работата. Тя е само средство. Няма ли как да ги поставиш на място тия фьорци?  Mr. Green

Миа, чакам да кажеш за упражненията. В случай, че не видиш предния ми пост, да си повторя  Blush

А Деси, много хубав съвет са ти дали момичетата - изхвърли кантара и спри да се вторачваш в числата.  Hug В първи курс, първи семестър, бях качила 8 кг. Стана много неусетно - стрес, недоспиване, гадна храна, нов град, работа, изпити. Един ден станах и не можех да си закопчея дънките. Тогава реших, че ще се взимам в ръце и малко по малко с някои ограничения и промяна на начина ми на живот, за 6 месеца ги свалих. И повече не се върнаха. Обичай тялото си и то ще ти се отблагодари.  Hug

# 622
  • варна
Добро утро Hug
Скрит текст:
Събота работен ден ли е
Още, не мога да се разсъня, по късно ще пиша Hug
Я, да ви питам какъв интимен гел ползвате - аз вече няколко години си вземам на Себамед, ама ми се иска да го сменя Thinking

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 10:06 от mimi_82

# 623
Здравейтеее  Hug
Мими, за мен събота е работен ден, но подозирам, че друго питаш  Laughing
Официален работен  е другата събота 18-ти, отработва се 2-ри  Peace

# 624
Здравейте дами  Hug
Разкрасена съм само с грим, но да се оплача, че ходих на пулмолог заради кашлицата ми, която не отминава ... Засега заключенията му не са много добри, но ще ходя пак след две седмици  Tired
Момичета, възхищавам се на всички ви за усилията, за куража, за красотата, за всичко, толкова е приятна тази тема, зарибяваща и вдъхновяваща  Heart Eyes
Сега се отдавам на работа, че хич не ми е до нищо ...

# 625
  • На острова
Мравчик, не съм те пропуснала, ама нали не влазЯм толко често тук, та не съм прочела снощи.
Значи ето ги упражненията: http://www.youtube.com/watch?v=tWe4JqiuGnk
И днес още ме болят отвътре бедрата, не знам от кое упражнение точно  Rolling Eyes

И аз бях пуснала един ми ти корем, ама гледам, събира се вече  Flutter Остава да почна и пак вендузите..Ох, голям зор с тия вендузи.

# 626
  • Варна
Привет  Heart Eyes

Много ви благодаря за хубавите думи и така ми олекна като споделих.
Чакам МЦ и ми е едно подуто,неща да се качвам на кантара ...Да се похваля ходих на фитнесс  newsm44  ама голяма скука бе направо такова ми е тегаво ама няма накъде ,сега хапвам ягоди и се връщам да чета  Hug

# 627
Благодаря Ви, мили момичета!
Скрит текст:
Наистина, когато на 21 години се сблъскаш с нещо толкова сериозно, много бързо порастваш. Не е лесно, хич. Хиляди пъти съм искала да се срина, да легна и да умра, дето се казва. Но не мога да си го позволя изобщо. Животът на бузанчо е в мои ръце, всеки ден за нас е борба, за да му дадем, ако не перфектен, то поне приличен живот. Не съм за възхищение, просто ми се наложи да се взема в ръце. Eто го и него от тази сутрин:

Как бих могла да се откажа?  Heart Eyes

За да не е тотален спам, лакирах се с това, много нежен цвят:
Скрит текст:

# 628
Здравейте  Grinning

Първо, Мравче, Боби, благодаря ви за милите думи  Hug

Надявам се нещата да се оправят за всяка една от вас, която преминава през трудни моменти. Сега ми дадоха за превод един текст, в който се начетох за какви ли не страшни болести при дечица. Много тъжно ми стана. По телевизията също все слушам за тежки събития... Затова, мили момичета, не се тормозете за глупости, не си хабете нервите за дребни неща, опитвайте се да гледате на нещата от положителната им страна и се радвайте на всеки миг, защото животът е само един и за съжаление понякога много кратък.

По темата за взаимоотношенията - липсата на комуникация и близост не води до нищо добро. Не искам да звуча крайно, но за мен това е началото на края.

И за да не съм офф - искам да похваля хидратиращия крем за тяло на Рефан. Използвам тази марка за пръв път, но много ми харесва. Мажа тялото вечерта преди лягане и до следващата вечер, все още усещам крема и аромата му.

# 629
Я, да ви питам какъв интимен гел ползвате - аз вече няколко години си вземам на Себамед, ама ми се иска да го сменя Thinking
Tриклобактер.
Не е точно интимен гел.  Rolling Eyes
От интимни гелове получавам гъбки.  Close  Предната ми гинеколожка го изписа.

Преди това съм ползвала Лактацид, харесваше ми.

Ванила, не всички сме мами.  Simple Smile

Нали имаХ гел върху ноктите.  Laughing Изкара седмица без драскотини. После почна да се бели. Друсаше ме яко нервата и си го свалих сама.  Blush С една желязна пила със заострен връх, мушкам под ноктите, въртя я и гела пада. Ноктите ми изглеждаха много зле - едни такива бели, надраскани от свалянето. Оправиха се де.

Един ден си чистих сенките и  гърлата на спиралите. Те са 3-4 кутиики евтинджоси - Голден Роуз, Баолиши, една Ейвънска с четири кафяви цвята, две единични имам. С мокра кърпичка, после със салфетка. Четките за грим /от тия най-простите апликатори/ мих с шампоан. Във форума пишеше с детски шампоан, ама и с обикновен става.  Mr. Green
Сега с тия местения пак са се нацапали.  Crossing Arms

Извадила съм си боята, тя ме гледа и ми говори "използвай ме" ама малко ме мързи.  Mr. Green  Добре де  Mr. Green много ме мързи.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт