Евтините неща, от които сме доволни - 17

• 83 317
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Малко по-горе бях писала отзиви за мицеларната вода на Евелин-с две думи,не става Wink не успя да ми изтрие спиралата,с което успешно се справя розовата вода + жожобата Peace
И аз се прецаках с нея-много е кофти! Crossing Arms

# 616
Аз харесвам за измиване пяната на Хималая, малко е изсушаваща за моята смесена кожа, но измива чудесно и не щипе на очите. Сваля ми грима, не знам за водоустойчива спирала, не съм пробвала. Харесва ми, че няма парфюмен аромат и понеже е пяна с помпичка е много икономична, позлвах я месеци  Peace
Скрит текст:

# 617
Lemy, приятелка ми препоръча мицеларната вода на Делиа. Струва около 4-5 лв. и я има в Елитис.Но за нейната казва, че имала и помпа.
Мерси. Не съм виждала до сега продукти на тази марка.

# 618
  • София
Пяната на Хималая на каква цена е ориентировъчно и къде мога да я намеря?   bouquet
А можете ли да ми кажете къде в София има Елитис, защото на 25.05 ходих в Халите и беше изпразнен, т.е. преместили ли са го някъде или просто е затворен...

п.п. Извинявам се за спама  Embarassed

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 15:51 от Vivi4ka

# 619
Здравейте!
Много съм доволна от този измиващ гел за лице

Мирише много приятно, а кожата след него усещам свежа и мека.

Подходящо ли е за ежедневна употреба? Simple Smile
Аз го ползвам сутрин и вечер - ежедневно, не е ексфолиращ продукт, не съм усетила и да ми изсушава кожата. Не виждам обаче изрично да е упоменато нещо на опаковката.
Ето текста на български към продукта

# 620
А каква е цената на гела ?

# 621
  • Стара Загора
Тази вечер го гледах, беше към 3.50лв.

# 622
  • sofiq
Пяната на Хималая на каква цена е ориентировъчно и къде мога да я намеря?   bouquet
А можете ли да ми кажете къде в София има Елитис, защото на 25.05 ходих в Халите и беше изпразнен, т.е. преместили ли са го някъде или просто е затворен...

п.п. Извинявам се за спама  Embarassed

последно като ходих си беше на 2-рия етаж...преди 2- 3  седмици

# 623
Искам да благодаря на момичетата, които похвалиха седефените трици, иначе нямаше да подозирам, че съществуват!
Страхотен продукт! Вчера си ги купих и ги пробвах, кожата на лицето ми стана много гладка, мекичка и чиста, а и нямах нужда от крем след измиването/това е за първи път, а съм ползвала какви ли не продукти за измиване/. Много съм доволна!
Благодаря ви! Hug

# 624
Искам да благодаря на момичетата, които похвалиха седефените трици, иначе нямаше да подозирам, че съществуват!
Страхотен продукт! Вчера си ги купих и ги пробвах, кожата на лицето ми стана много гладка, мекичка и чиста, а и нямах нужда от крем след измиването/това е за първи път, а съм ползвала какви ли не продукти за измиване/. Много съм доволна!
Благодаря ви! Hug

Откъде си ги купи? Не мога да ги намеря, а търся отдавна. Май ще поръчвам от нета.  Hug

# 625
От дрогерията между Чаталджа и Орбита /гр. Варна/ Grinning

# 626
  • София
Благодаря ви! Hug

Един съвет: въпреки, че кожата ти е била мека и чиста след ползване на триците, слагай подходящ крем. Резултатът ще бъде още по-добър. Simple Smile

# 627
  • Пловдив
А в Елитис има ли ги триците на Христина?Че тук в Пловдив не се намират Crossing Arms

# 628
  • София
Не съм виждала тези трици в Елитис. Провери в аптеки,  магазини за козметични продукти.....

# 629
След като няма опъване, защо? От любопитство питам, понеже гледам да ограничавам мазането до минимум/много ми се запушват порите/, а и видях, че в състава на триците има прополис и екстракт от лайка... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт