Евтините неща, от които сме доволни - 17

• 83 913
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ако говорите за рол-он Мичъм, ако не се лъжа го мернах в Елитис. Simple Smile

Да, за него говорим. Simple Smile
В кой Елитис - на Орион или в Халите?

В Халите.

# 496
  • София
Ако говорите за рол-он Мичъм, ако не се лъжа го мернах в Елитис. Simple Smile

Да, за него говорим. Simple Smile
В кой Елитис - на Орион или в Халите?

В Халите.

Благодаря!  Simple Smile   bouquet

# 497
У наше село няма Елитис Confused
2.09лв с ДДС ще е боята в Метро, но сега чета "при закупуване на 6 МЕ"

# 498
  • София
2.09лв с ДДС ще е боята в Метро, но сега чета "при закупуване на 6 МЕ"

Мммммммм, да. Така и очаквах! Simple Smile
Много благодаря за инормацията! Simple Smile   bouquet

# 499
Преди години съм го ползвала, много доволна останах, подходящ е за всяка кожа, миришеше много приятно, и най-важното - попиваше в кожата.
Сега не го виждам по щандовете и магазинчетата за козметика, но и не съм се интересувала.

# 500
  • София
krem-karamel и аз го харесвам този крем, но отдавна не съм го виждала по магазинната мрежа. Sad  Да не би да му е сменена опаковката?!

# 501
krem-karamel и аз го харесвам този крем, но отдавна не съм го виждала по магазинната мрежа. Sad  Да не би да му е сменена опаковката?!

Това му е актуалната опаковка, която излиза в Гугъл при ключова дума "Крем Авита".
Преди беше наполовина по-малка кутийката.

# 502
  • Перник
Бях обещала отзиви за мус-боята за коса на Рубела 1 месец след боядисването. Ето: косата ми е все още лъскаво наситено черна. Кестенявото се промъква откъм корените едва-едва, но след 1 месец е нормално.  Peace

# 503
Рол-он на Мичъм съм виждала и в дрогерия Лили, ама преди месец някъде. В момента дали има не знам. Уточнявам за Лили на бул.Гоце Делчев и бул. България.

# 504
И аз търся Мичъм от месец някъде, в Кауфланд го няма. Има само някакъв мъжки. И при нас няма Елитис и Лили, а много искам да го купя. Продължавам да търся

# 505
  • Провинция
Аз да споделя опит на една приятелка...
Имаше ужасно суха кожа на лицето, на петна и лишеи,с много черни точки...Одеве ми беше на гости - лицето й беше страхотно.И на вид и на допир. Сподели,че една фармацефтка й е препоръчала да си мие лицето само с вода, след това да подсушава леко и добре и да се маже с розова вода на престиж (нещо такова каза ,че пишело на водата) и да се маже с крем за лице на Регал мед и мляко. Ми честно да си кажа, кожата й е като на бебе!

# 506
  • София

Това му е актуалната опаковка, която излиза в Гугъл при ключова дума "Крем Авита".
Преди беше наполовина по-малка кутийката.

Аз разбрах, че има някакви проблеми с доставките на продуктите на Лавена. А този крем е на Лавена. И може би това да е причината.
                                            = = = = = = = = = = = =

kragovrat, значи и нашите лица ще засияят!  newsm10  Вече знаем тайната! Simple Smile Благодаря, че я сподели с нас! Simple Smile   bouquet

# 507
  • Бургас
Аз да споделя опит на една приятелка...
Имаше ужасно суха кожа на лицето, на петна и лишеи,с много черни точки...Одеве ми беше на гости - лицето й беше страхотно.И на вид и на допир. Сподели,че една фармацефтка й е препоръчала да си мие лицето само с вода, след това да подсушава леко и добре и да се маже с розова вода на престиж (нещо такова каза ,че пишело на водата) и да се маже с крем за лице на Регал мед и мляко. Ми честно да си кажа, кожата й е като на бебе!

Това е малко странно. При положение, че мие лицето си само с вода, как си почиства кожата. Само с вода не може да почистиш замърсяванията /себум, грим/. Розовата вода, че е нещо чудесно е така. Ама на непочистена кожа да сложиш и крем става едно ....... Не се ли запушват порите така  newsm78

# 508
  • София
Предполагам, че ползва сапун, трици за лицето........и след това водата; розовата вода и кремчето. Simple Smile
Аз не си ли измия лицето със сапун........не ми е комфортно. Simple Smile

# 509
Момичета, можете ли да ми препоръчате някакъв омекотяващ крем за стъпала?

Общи условия

Активация на акаунт