Евтините неща, от които сме доволни - 17

• 83 294
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Момичета,какво ще кажете за продуктите на Глис Кюр и по-точно маските и разните спрейчета? От повече от половин година използвам проф. продукти и забелязах,че имитират някои професионални,че и еликсир им казват като тях.Ще ми бъде интересно за отзиви Simple Smile

Това е масова козметика на достъпна цена, няма как да е с качеството на професионалните серии.

# 661
  • Deutschland
Момичета, благодаря ви.    bouquet

BoBoDes , каква точно медицинска козметика ползваш?

# 662
Момичета,какво ще кажете за продуктите на Глис Кюр и по-точно маските и разните спрейчета? От повече от половин година използвам проф. продукти и забелязах,че имитират някои професионални,че и еликсир им казват като тях.Ще ми бъде интересно за отзиви Simple Smile

Това е масова козметика на достъпна цена, няма как да е с качеството на професионалните серии.
Абсолютно ми е ясно това,интересуваше ме тези,които не ползват проф. дали виждат някакъв по-силен ефект.

# 663
  • Deutschland
GodaiVa аз ще ти отговоря. Ползвала съм и маските и някои от шампоаните им. Харесват ми. Маските са много хубави. От шампоаните харесвам черният и един със златиста капачка. Със суха коса съм и ми действат добре. Спрейове не съм ползвала.

# 664
GodaiVa аз ще ти отговоря. Ползвала съм и маските и някои от шампоаните им. Харесват ми. Маските са много хубави. От шампоаните харесвам черният и един със златиста капачка. Със суха коса съм и ми действат добре. Спрейове не съм ползвала.
Да ви кажа чесно,от шампоани,както и всякакви финиши(спрейчета,серуми и прочие) виждам огрооомна разлика от непрофесионалните.Обаче от маските толкова вече смених и пробвах...ами никаква разлика не усещам от купешките  Crossing Arms Явно аз ли не случвам на маска,ама при положение,че толкова хвалени не харесвам....

# 665
Аз в крайна сметка си взех този мицеларен лосион

Щях да взема Лореалският, но на етикета пише
"Нанасяйте сутрин и вечер на лицето с памучен тампон. Без да търкане, изплакнете"
което ме отказа, аз точно мокренето с вода искам да избегна. Вие изплаквате ли лицето след употребата на мицеларни води или лосиони?
Някои продукти се водят мицеларни води, някои мицеларни лосиони, дали е едно и също?  Rolling Eyes

# 666
Искам да си купя лосион или гел за тяло с приятен аромат и задължително без парабени. Съвети?

Първото, за което се сещам са тези на Алверде и някои на Балея.Имаше и някои на Арома без парабени, но не всички.От тази серия:

Благодаря! Първо ще потърся това, а ако нещо ме откаже ще помисля и за долните предложения, макар и по-скъпи.

# 667
Да ви предложа на Essence-Get Big Lashes-ползвала съм спирали и на Armani,но тази бие всички рекорди и по дълготрайност и по обем и по дължина!и е само около 4 лв..
Ще се купува......

# 668
Вие изплаквате ли лицето след употребата на мицеларни води или лосиони?

най-често да
иначе не се чувствам достатъчно чиста  Blush

# 669
  • Бургас
Вие изплаквате ли лицето след употребата на мицеларни води или лосиони?

най-често да
иначе не се чувствам достатъчно чиста  Blush

Аз използвам зелената мицеларна вода на Биодерма за премахване на очен грим и след измиване на лицето с почистващ гел /като тоник/. Никога не изплаквам след това.

# 670
  • Сливен
момичета някой с отзиви за интимните сапуни на хималая и по специално http://himalaya.bg/userfiles/productlargeimages/product_136.jpg

# 671
  • София
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми маска за коса.
Косата ми е боядисана, суха само по краищата.
Благодаря.

# 672
  • Варна
Момичета, благодаря ви.    bouquet

BoBoDes , каква точно медицинска козметика ползваш?
ами общо взето ползвам предимно Avene, SVR, Eucerin, в магазини DM имат кремчета и лосиони за тяло с Urea
и като имаш обрив избягвай миене и мокрене на лицето, за да не отмиваш малкото останало естествено омазняване. не го пипай, въобще избягвай всякакво дразнене. като се къпеш избягвай горещата вода, която също вреди на естественото омазняване, ползвай по-хладка вода и недей да се заседяваш в банята с часове. ползвай душ-олио, което не изсушава кожата, а измивайки я омазнява /ето това например http://www.ahlanlive.com/eucerin-ph5-shower-oil-192005.html /
медицинската козметика не е евтина, но постоянно има промоции. до нас има аптеки Ceiba, в един кош изкарват наближаващ изтичащ срок с 5-10 лева по-евтино. искай си и тестери, че иначе не се сещат да дават, а с една доза можеш да изкараш няколко дни, с мазане сутрин и вечер
ако имаш още въпроси, пиши на ЛС да не досаждаме на момичетата Simple Smile

# 673
Check Please,душ гела пак от Лили ли го взе Rolling Eyes

Да, в това до ФК, а тампоните са от Лили на Чаталджа.  Simple Smile

# 674
Момичета, дали някъде в Пловдив сте срещали продукти на "АА Oceanic" - много ме е заинтересувала марката... Ето линк - http://www.kosmetykiaa.pl/produkty/aa_cosmetics.htm

Общи условия

Активация на акаунт