Езиколюбителна пивница - Халваронена, сеемнайсе.

• 16 106
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Честит рожден ден на Це! Не знам какво да и пожелая, освен да има всичко, което тя си пожелае!  Mr. Green

Ъм... оставих ви на страница 24, намирам ви на 41. Няма да ви чета.  Mr. Green Ло, материалът е един път, мерси, че си го намерила на друг език за ощетените.  Grinning

Колега, силно впечатлена съм от изводите ви за Ф и Х, никога не се бях замисляла за фините отсенки. А какъв беше отговорът за самосвала, да видя дали съм познала?  Mr. Green

# 616
  • Ænima/Albuquerque
Че е ного як! Ного ясно!  hahaha

# 617
  • n/a
Ир, ние за Х-думата и Ф-думата оттатък
си говорихме май  newsm78
И да, Х-думата е мощен словообразува-
тел. Във всички възможни (и невъзмож-
ни) словесни форми. Като самосвала -
просто е много яка  Mr. Green
Пример (от коментарите под статията):
 "современное исхуйство"  Mr. Green

А за самосвала - искрени поздравления.
Аз така купих количка с дистанционно.
Много яка. Даже бяха две, за да се го-
ним.

# 618
Аз така купих количка с дистанционно.
Много яка. Даже бяха две, за да се го-
ним.

Имаме. Чака своя момент.  Mr. Green

А, виж, за изхуйството ние си имаме изкурство, примерно. Действително, по-твърдичко звучи, но... в тоя контекст твърдостта не е порок, нали...

Днес направо горя, данъчни декларации попълних, сметнах на ръка 40% от четирицифрена сума и палачинки направих. Престраших се след 13 години и два неуспешни опита.  hahaha

Колега, отговорът е "Кица обича коли".  Mr. Green И щото самосвала е ного як!

# 619
Браво, колега, вие сте герой!   bouquet Само не разбрах 13-те години въздържание до данъчната ли се отнасят или до палачинките?  Laughing

Твърдостта, ах, никога не е порок.  Mr. Green

Не познах, по котенцата, предположението ми беше "Щото Пуц обича самосвали".

А че е ного як, спор няма. Простете възрастния ми ум, но един Кен зад кормилото на самосвала и едно класическо Барби с палец пред него знаете ли как ще му ходи?  Mr. Green

Скрит текст:
Не мога да не споделя на какви превъзходности се натъкнах, докато търсех как да си илюстрирам мисълта. Чудя се дали тези са комплект с линейка. А това е умилително по толкова много начини.  Mr. Green

# 620
Само не разбрах 13-те години въздържание до данъчната ли се отнасят или до палачинките? 

До палачинките, декларации попълвам, та пушек се вдига, всяка година. Crossing Arms

Пуц индийд обича самосвали, но първият ми автомобил беше цистерна, от Дядо Мраз в детската градина.  Mr. Green

За скритото -  smile3532

Барби в тая къща ще влезе само когато на тати принцесата сама си поиска, не преди това.  Twisted Evil Пък.

# 621
Пуце, ти се надяваш да те подмине ли? Mr. Green
И аз така бях с розовите неща, а сега то не са розови, то не са лилави  Laughing

# 622
Моят беше камион. Класически, от тези, в чиято каросерия може да насипеш половината пясъчник, да повозиш котката, да наблюдаваш в ужас какво върши с превозното ти средство котка, положена върху пясък.  Mr. Green

Отде дойде тая зараза с принцесите? Това беше една от първите думи на най-любимото ми най-кръвноблизко ми дете. Няма нужда да уточнявам какво отговаря, когато я питаш каква иска да стане, когато порасне.  Mr. Green Междувпрочем, търся и принц, та ако ви попадне...  Mr. Green

# 623
Аз пък си спомням един камион с катюши по него, яката раута беше Laughing

Ники, това принцеското си е още от далечното време на моето детство. Нали съм ви казвала, че аз страдах дълбоко и неутешимо, че са ме кръстили с такова обикновено име, а не нещо принцеско от рода на Елизабета или Екатерина hahaha

# 624
  • n/a
А, не, аз моята лична борба с розовото
я броя за спечелена. Даже май прека-
лих, та сега зорлем го завръщам - все
пак всеки цвят има правото да бъде.
Общо взето след първоначалната ро-
зова радост получих такова предози-
ране с розово, че го приех много лич-
но, много. Всеки розов предмет прие-
мах като предизвикателство и обида.
И така ...
Не съм споделила омерзението си от
Барби, ама вие сами се сещате, пред-
полагам  Mr. Green

# 625
Ло, ами правото на Барби да бъде?  Mr. Green

# 626
  • n/a
Да бъде, нека, но някъде далеч от мен  Mr. Green
Едно такова, подарено Барби се промъкна
въпреки моята бдителност. Тъй че, омерзе-
нието си е омерзение, но и Барби не е лес-
на  Laughing Партизанка направо ... Съжителст-
вахме с нея някой и друг месец, но не и в
една и съща стая в едно и също време.

# 627
# 628
  • n/a
Не, с нещо розово-лилаво,
и нещо златисто... И руса.
Чак толкова грозна не мо-
га да намеря на снимка.  Mr. Green

# 629
ЕХ , момичета на "принцеси"  Laughing
Моята борба е да наложа розовото! Като майка на син , го убеждавам , че дори един от любимците му - Густаво Лима е с розово-цикламена тениска  Wink Червено обича , някак по мъжествен е този цвят .
Кукла нямаме  Wink

Общи условия

Активация на акаунт