Езиколюбителна пивница - Халваронена, сеемнайсе.

• 16 100
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
В днешно време имам чувството, че се раждат с "наложено" розово. Момичетата, де. Аз гледам да бягам от него, тя като види розово и очите и светват. Да казвам ли, че и Барби има или се поразбира. Даже две-три.
Сама си ги пожела, Пуц.

# 631
А, Фейче, хич не се надявам, примирила съм се предварително, но няма да си мръдна пръста да насърчавам подобно отношение, нали разбираш. Тая дума, принцеса, вкъщи не се употребява, освен ехидно от моя страна.  hahaha

Крис, тъй де, сама да си пожелае, дотогава НЯМА!  Mr. Green

Аз имах две кукли, една огромна, ходеща и грозна, и една прекрасна и барбивидна на име Зося, полякиня беше.  Mr. Green Вадех ѝ гумената глава от пластмасовия врат най-редовно.

# 632
  • София
Я да разваля розЕвата вълна с едно голяяяямо ЧРД!
Це, живот, здраве, бира или тия три неща в обратен ред!  Hug

# 633
  • гр. София
Аз пък винаги съм обичала кукли. И сега обичам. Ако имах голяма къща и много пари, едната стая само с кукли щях да я напълня (не задължително Барбита) Blush
И коли и камиони обичах обаче. Имах голям камион, в чиято каросерия сядах и се возех. И една камара малки колички имах, чак момчетата ми завиждаха  Mr. Green
И дървено конче имах. Едно такова прелестно  Heart Eyes Братчедките го наследиха и го потурчиха  Tired
И конструктори обичах. Все големи къщи и кули строях.
А водни пистолети как обичаааах! 5 парчета имах като дете! Последният си го купих от морето като бях студентка  Laughing

# 634
Конструкториии!  Heart Eyes

Аз съм вече тотално желирана - ей сега не успях да позная Пипи в темата за книжни загадки, а беше елементарно!  ooooh!

# 635
  • София
Начи ся аз много играчки имах, но най-култовите ми са:
1. лего от не-нам-къде-си под формата на космически кораб (не е изненада за никого) - това лего си го пазя и няма да го дам нито на братовчедите ми, нито на децата си. Да си изкарат пари и да си купят.
2. детска кухня, която тати ми донесе от Поллша с тенджурляк всякакъв вид
3. учителските тефтерчета на баба (едни такива малки като за чанта, не всички попълнени), наред с черна дъска и тебешири, както и квото друго се сетите учителско.
4. розово плюшено слонче - подарък от приятел на мама, който в последствие ми стана кръстник. Казва се Нели, живо е и много си го обичам.

Барби имах едно - подарено, но пък си играех с барбита пре-доволно при най-добрата ми прителка, чиято майка ходейки на турнета носеше барбита от целия свят. На моята майка акъла и стигаше само до космически кораб...

# 636
  • гр. София
1. лего от не-нам-къде-си под формата на космически кораб (не е изненада за никого) - това лего си го пазя и няма да го дам нито на братовчедите ми, нито на децата си. Да си изкарат пари и да си купят.

Joy Joy Joy Joy

# 637
Конструктори, ама такива и самосвали, ама такива.

# 638
Аз имам цели две оцелели плюшки - един огромен, златист заек и ведна малка маймунка с петно розов лак за нокти вместо нос. Ми обичам си ги. Имаше и бял заек, но мишките на вилата му видяха сметката преди сто години. Cry

Съседчето имаше купища Лего, купуваха му го от Франция. Любимият ми комплект беше болница, включваща и хеликоптер с все площадката. След госдина-две ще си преживея детството отново. И флумастри и книжки за оцветяване. smile3508

Имах такъв, имах! Ама не ми харесваше.  Blush На инженери съм дете, но инженерният ген е слабо забележим в мен.  Mr. Green

# 639
Начи ся аз много играчки имах, но най-култовите ми са:

smile3532

Ване, недей така, много е кофти да можеш да си купиш лего, а да не ти се играе вече с него, щото си одртял.

Розе, ако разбера някой ден, че са ме отделили от близначка при раждането, ще знам къде да я търся.  Laughing Hug

Колега, не се желирай за глупости, за сложния ум твърде очевидните неща са прекалено прости.

Имах и аз такъв конструктор, но представяте ли се да го допуснат до днешно дете? То метал, то остри ръбове, пък тежки, пък опасни... Не е ли изплетен от коприва, не вАжи.  Mr. Green

# 640
  • София

Joy Joy Joy Joy

не е смешно.
Изгубих 4 или пет части и страдам... ма кой ме би да го давам на децата да си играят. или що не ме набиха като го дадох!

И, Ники, идеално си играя с лего и сега... Затрупала съм децата с лего и редовно ходя да проверявам състоянието на подаръците. Към легото влиза и конструкторите де. Просто нямах собствен конструктор. Играех си с тези на братовчедка ми.

# 641
О, аз съм желирана от пролетни пориви, колега, не от ядове.  Hug

Ване, недей така, много е кофти да можеш да си купиш лего, а да не ти се играе вече с него, щото си одртял.

Няма такава бира - веднъж легофен, завинаги легофен.  hahaha

Доказателство. На който не му се гледа цялото - не само я построи, ами и влезе вътре и се разходи и май даже преспа в нея.  Mr. Green

# 642

Joy Joy Joy Joy

не е смешно.
Изгубих 4 или пет части и страдам... ма кой ме би да го давам на децата да си играят. или що не ме набиха като го дадох!

И, Ники, идеално си играя с лего и сега... Затрупала съм децата с лего и редовно ходя да проверявам състоянието на подаръците. Към легото влиза и конструкторите де. Просто нямах собствен конструктор. Играех си с тези на братовчедка ми.

Тъй, тъй.  hahaha

Но, Ване, както многократно сме отбелязвали, ти си безсрамно млада. Като гледам, и колегата. Баси подтрийстната пенсионерка съм до вас.  Laughing

# 643
  • София
Моля, моля! Таткото на децата е набор се`ем`се и две! `найте как се крачи около легото, върху туистъра и около квато друга игралческа идиотщина се сетите!

# 644
Да, по душа.  Mr. Green Като гледам, няма изгледи за промяна.

Общи условия

Активация на акаунт