ако не бъркам...
госпожя тя също много обича....помилвай я

не вярвам в нейната любов !
До този момент не можа да ме убеди, че обича това момче с цялото си сърце. За мен, тя винаги поставя нейните чувства и емоции на първо място, иначе нямаше да натвори голяма част от глупостите . 
И даже се усъмни, че Гюней е измислил целия план и му го каза !
Така че, това не е изненада за нея .
не вярвам в нейната любов !
До този момент не можа да ме убеди, че обича това момче с цялото си сърце. За мен, тя винаги поставя нейните чувства и емоции на първо място, иначе нямаше да натвори голяма част от глупостите . 
И даже се усъмни, че Гюней е измислил целия план и му го каза !
Така че, това не е изненада за нея .
тя го обича още от дете,както е видно от самото начало..
самоче тя е добро дете на майка си и изобщо е добър човек...затова ..тогава избира гюней..за да постъпи правилно
разбирам я,което не означава,че и оправдавам грешките,но в едно съм сигурна за тези 70серии...те се обичат безвъзвратно и завинаги..независимо на кой му харесва и какво ,ще се слъчи
ако не бъркам...
, тя въобще незнаеше защо е заминал, те се скараха и той тръгна нанякъде......Все пак и тя има право на мнение по въпроса , и съм сигурна че щеше да си тръгне, а той осъзна че е сбъркал и затова я догони и и каза истината. Ако беше я догонил само затова че е тъмно , щеше да я изпрати до летището или поне нямаше да и се обяснява, а да я накара да остане до сутринта и да си тръгва
ако не бъркам...
, тя въобще незнаеше защо е заминал, те се скараха и той тръгна нанякъде......Все пак и тя има право на мнение по въпроса , и съм сигурна че щеше да си тръгне, а той осъзна че е сбъркал и затова я догони и и каза истината. Ако беше я догонил само затова че е тъмно , щеше да я изпрати до летището или поне нямаше да и се обяснява, а да я накара да остане до сутринта и да си тръгва 
абсолютно те подкрепям! Изобщо нищо не знаеше Джемре, нито от Шереф, нито от който и да било друг. А Гюней и каза, че си е тръгнал, защото е страхливец. Ето на това не повярва тя, затова и го последва. На мен пък ми хареса много серията...толкова са чисти и двамата...както видяхме, на нея и е достатъчно само да е с него, не е отишла там, за да го прелъстява, как се стресна, когато я завари по хавлия...А на Кузей не му се сърдя...аз и не очаквах от него нещо друго. Той действително се отнася към нея както със специално момиче, най-любимото. Да, спирачките са още на лице, но след това, което сега чу от Бану...не вярвам, че пак и отново ще прости на брат си...всичко си има граници. Госпожата
не искам да го убива естествено, но искам да му удари един хубав бой на Гюнейката, тъй като аз не мога
отдавна си го проси това нищожество...великият Гюней...остана на улицата...и къде се натресе? В апартамента на брат си...И сега какво, заедно ли ще си живеят
Не знам Сами как ще помогне този път...по-скоро си мисля, че като научи как ги е преметнал Гюней, той може и да изпревари Кузей
Нищо лошо не видях в поведението на Джемре...каза на Гюней, защото той я уведоми, че е говорил с Кузей, казал му е, че няма да застава между тях, та тя си мисли, че той ги подкрепя...А това, дето си тръгна...ами и аз бих си тръгнала...тя прави всичко за тях, а какво получи? И когато разбра истината...естествено, че ще се върне. И то как се върна...напълниха ми душата - първо я хвана за ръка, после я гушна, нали е тъмно, не се притеснява Кузей, че някой може да ги види
виж, на светло не е толкова смел. Наистина трябва да се въоръжим с търпението на Джемре...накрая всичко ще е хубаво, вярвам го все повече. А пък като се разбере и за участието на Гюней в задържането на Джемре...тогава вече съм сигурна, че няма да остане и помен от задръжките на Кузей, защото той ще разбере, че Гюней никога не е обичал това момиче, ето това го измъчва него - че брат му се е отказал от любовта си, заради него. Леле, улях се, извинете! Хубав ден, мацки!

или шести клас голямото междучасие, но какво да се прави. В доста отношения Кузей е по-девствен от Джемре, най-вече в нормалните човешки отношения.
, въпреки, че въпросът си беше направо безумен Препоръчани теми