Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 75

• 33 222
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Кралице, с радост и гордост да носиш името си ! Да ти носи много късмет ! newsm51

# 661
  • Варна

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 17:44 от didi_spain

# 662
Забравих, Кралице  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes честит имен ден! Да си жива, здрава и много, много щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 663
Кралице, Hug жива,здрава и много обичана  Peace

# 664
# 665
  • Тук някъде.....
Много, много хубава песен и клип!

# 666
# 667
Здравейте! След кратък речеви ступур отново имам пристъп на общителност Laughing Вчера споделих, че съм омерзена, но не казах от какво! От разтакаването...ама то си е нормално! С ръка на сърцето не мога да отрека правотата на Дафне за някои от нещата в серията Sad Cry Sad Но нали съм си избрала магическия реализъм Joy Joy Joyта ще си чакам реалното чудо Heart Eyes Според мен от тук нататък единственият правилен и логичен ход на Джемре трябва да е да изчезне, да се покрие, да потъне вдън земя/за известно време/, за да има:"Ти гониш!"/Алиса Heart Eyes/Че то тоя гръм, дето го чака Дж. да удари Ку., може да дойде само от нея. Тъкмо да се види без нея как ще цъфнат и ще вържат всички - братя, майки, бивши и все живо... Mr. GreenЧе то бива търпение, бива, ама на Ку. му трябва провокация. Аз преди време казах, че той не вярва, че Дж. го обича, и ето - пита, че да знае Joy

# 668
Или или,  Hug

Момичета, ето разговорът в превод - май не е постнат, дано не повтарям...

Но друго си  ....  Heart Eyes

Thanking ღღ Κ.Τ. ღღ Ελληνικό ΦAΝ ΚΛAΜΠ for sharing and translating from Turkey to Greek. The translation from Greek to English was done by fame

From the conversation Cems tells Kuzey directly that his relationship with Zeynep hurt her deeply..

Cems:..Blondie and the macaroni is a subject...

Kuzey:..Did you like them?..

Cems:..May your hands be blessed..

Kuzey:..Then may my hands be blessed..

Cems:..If Makara does not do well, I am going to open you a macaroni restaurant..or you continue with the Makara and I will take from you the recepie and I will open a macaroni Restaurant ..We will succeed , we will have a great time..

Kuzey:..just sit , I'll put sum music on..

Cems:..With me I have the Cd you send me..should I put that..

Kuzey:..No sweetie, what else would I hear?..

Cems:..Why I heard it a 1000 times..

Kuzey:..You exajurating..

Cems:..The Compass Necklace one, the CD two, I a life time I can not apart from you

Kuzey:..WHAT HAVE I DONE TO DESERVE YOU..TO PUT IT CORRECTLY ..DO I DESERVE YOU?

Cems:..Why are your eyebrows still cross?..Look, it is first time in our life , far from every one and all alone...We deserve this ..I beg you can we make as if we have firstly met ?..Like something negative was going on between us?

Kuzey:..And if I met you from the beginning, would I have looked you in your face ugly?

Cems:..AAA..very funny ..from long ago ..if someone sees me once, turns around and re looks..for starters when I was crossing once the road the traffic stopped.. you laughing laughing..the dead man saw and the left man saw..my granny used to say this..endlessly she would talk about her past beauty , she continually said of how thin he waste and hair were..<<<in the old days my waste was like this, my hair was wavery just like Rita Heyworths..this is how she used sit and explain..my sweetie..she left us very early...

Kuzey:..If your granny looked like your mom, she must have being beautiful then...

Cems:..And from long ago..we two have things to talk about..

Kuzey:..But now we have just met..

Cemrs:..Can you remember when we first arrived to the neighbourhood?..this first day we met..Ali just poped from the middle of nowhere <<sister do you need help>>..but you were not there at all..you pushed Ali from his hand and said to him <<come on my boy just keep walking>>..

Kuzey:..We at that time used to go to Kazir because we had deep dealings ..

Cems:..Yes you used to go next to the girls..

Kuzey:.. Yes..

Cems:..And when you lost from a betting game all of a sudden you gave as a refund Uncle Samis Watch..that is what you wanted to take..

Kuzey:..Truelly on that day Mr Sami created such havoc man..

Cems:..And when you sat down to help..you did not go help even him even...

Kuzey:..Oh yes off course we got carried away with our work..

Cems:..LIER BECAUSE OF ME YOU DID NOT WANT TO LEAVE

Kuzey:..For beginners when you first came to the neighbourhood you caught Alis eye first..and that was the first reason I got further from you..

Cems:..As it was you looked for excuses to be far from ..as it was Ali fall was for me something normal...the first girl that moves to the neighboarhood , you hook her ...and then you clear everything out openly..

Kuzey:..I miss him very much..

Cems:..Me too...but he left us Demet..Oh by the way , neither Demet or Seref know that I am here..I have told no one..only Zeynep knows ..When I was in prison did you do anything alone ?, I mean with Zeynep..

Kuzey:..No, I mean she came to the Makara stand she came next to me and told me she was going to Germany and things like that

Cems:..That I know..Zeynep actually surprised me..I mean all that I have gone through, she helped me in coming to you...but my wildness did not offend you..during that time..AS MY INNER BEING WAS BURNING..I WAS SITTING AND WATCHING YOUR LOVE..WHEN YOU FRIST TOLD ME ABOUT YOUR FEELINGS TO HER..I FELT I WAS DYING..FOR YOU NOT TO TAKE ANY NOTE, I BECAME ILL..FROM THE ONE END YOU AND THE OTHER END ZEYNEP..HAVE YOU SLEPT AND LAYED DOWN?..

Kuzey:..CEMRE!!

Cems:..REALLY DID EVER LOVE ZEYENP?..

Kuzey:..Cemre..Are you going to drink coffee?..

Cems:..The question came from a difficult end..EE?

Kuzey:..Coffe?

Cems:..Yes..Sweet..

Kuzey:..I other words a woman”s coffee..

Cems:...And you drink it plain...like a man..

Kuzey:...YOU ARE ZEALOUS AND UGLY..WHAT ELSE ARE YOU?..

# 669
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фенооооуууу...  love001  love001  love001

Или,  love001  love001  love001 Направо съм ти се напрегнАла 'начи...от вчера съм се замолила за анализ на изречението: "лет ми да те лов ю бейби" га ше си получим анализа... Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

Чакам в захлас да се накъдриш. Heart Eyes Laughing

# 670
 Heart Eyes HugААААААААА чекай тва тряа се помисли - дай ми 5 мин. Joy

# 671
# 672
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Heart Eyes HugААААААААА чекай тва тряа се помисли - дай ми 5 мин. Joy
Душко, Heart Eyes Hug дадох ти 24 часа...не те карам да пишеш матура ся... Joy Joy Joy Joy
Напиши ми тоз анализ и да се свърши мойта мъка Joy Joy Joy

# 673
Искате Зейнеп да си е мръсница. Joy Joy Joy

Гюлтен 18 (38.3%)
Зейнеп 19 (40.4%)
Сами 6 (12.8%)
друг 4 (8.5%)

Joy Joy Joy Щях да падна от смях ! И това е резултат от днес следобед, доста след епизода, в който видяхме, че самата Джемре се похвали ! Laughing Една обективност, едно чудоооо !

Фенче,  Heart Eyes аз не изкарвам Джемре тъпо парче, аз мисля, че е тъпо парче и никога не съм го крила !
Изобщо не я осъждам, има кой да я съди, просто коментирам поведението и така, както го виждам. Защо да я осъждам, толкова си може момето !  Peace

Дафне,  Hug благодаря ти - превода, който си дала, е точно това, което си мислех, че и казва, но не бях сигурна . Много, много отдавна писах, че Кузей никога няма да забрави тази мила, родна картинка в цветната градинка ! Независимо от чувствата си и въпреки тях ! Той обича Джемре и ако продължат така, сигурно ще я обича до края на живота си, но ....винаги, когато връща филмовата лента на живота си, това ще е първи епизод ! И може цветовете да избледнеят, може копието да се надере от дългата употреба, но чувството, което го завладя тогава, никога няма да избледнее и да бъде забравено ! Това са фактите, независимо от гледните точки !  Peace
Гледам някои са в потрес, защото споделям как е според мен това или онова ! Laughing Хайде холан ! Mr. Green
Че, според кого друг да споделям, според Ботев как е ли ? Естествено, че е според мен, повечето да не би да пишете от името на сценаристките или на лирическите герои ? Mr. Green Чак е смешен подобен патетизъм ! Винаги подчертавам, че това е единствено моето лично мнение, усещане и възприятия, не убеждавам никого в тях, но и никой не може да ме убеди в противното, независимо от титаничните усилия, които виждам, че са положени в последните страници, да ми кажат колко много не съм права и колко нищо не съм разбрала !  Laughing
С риск да ви разочаровам, мнението ми си остава непроменено и то не, защото не оценявам написаното и споделеното от повечето тук, а защото аз мисля по друг начин.  Peace

Кралицата,  newsm51 да си честита !  

# 674
Такаааа: от екзистенциална гледна точка "позволи ми, остави ме" да те обичам отвежда към разбирането за любовта като самодостатъчна абстрактна категория, изискваща самовглъбяване и известна доза дистанциране от обекта/субект, за да бъде съхранена сакралността на чувството и това да гаранира неговата екзистенция Joy Joy Joy
От Кузеева обаче означава:"Чекай, чекай още малко...."
От Джемреева:"Айде, че ми писна..." hahaha

Общи условия

Активация на акаунт