Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 75

• 33 228
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Серията я намерих във вики, потапям се... Blush

# 646
Hug След епизода, нямам никакво съмнение , че З. ще има ключова роля на финала. Заминава с Кузей. След касапницата.

# 647
  • Варна
Здравейте моми4ета Two Hearts Тъкмо реша да пиша и гледам някоя от вас ми взела думите от устата Hug За да не се повтарям и аз, поствам снимки, които са прекрасни.  loveuuu Серията беше изпълнена с вълнуващи моменти, но ми липсваше изненада(преди това вси4ко видяхме във фрагмана, анонси и снимки). Най- ме вбеси това, 4е отново звънна тел. то4но когато предстоеше целувка ooooh! Е то бива да са каръци, ама 4ак толкова...Но любовта е прекрасна, миговете им заедно, вси4ко това е прекрасно, подготвят ни за най-хубавите предстоящи моменти newsm76

# 648
Момичета, да ви почерпя, оказа се, че освен на деня, в който празнувам имен ден, днес също имам. Афиет олсун!

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 16:13 от kralitsata

# 649
Kuzey: AND I LOVE YOU SO MUCH..

Cemre:..BUT...

Kuzey:..To be have a life together, I have to sort that matter of Guney..I have to sort it out..

Hug И как ще стане това. Гюней е в по-силни позиции, нищо, че изглежда на колене. К. разбира за лъжите на брат си, пребива го, но заради това може ли да падне Олмаза. Причината за Олмаза не е в Гюней.  Брат му е гадняр, знае още от инсценировката. И какво от това. И Г. няма да се остави. Май, Кузей не знае, че Симай е третото лице. Баръш ще го подведат за лъжесвидетелстване, Симай и нея.
Губи се  нишката. И в един момент - Гюней убиец на Фърат. Пълна каша. За мен по-интересно е, ако Джемре разбере за лъжите на Гюней. Тогава може и да го гръмне. Един от вариантите ми за финала.

# 650
Kuzey: AND I LOVE YOU SO MUCH..

Cemre:..BUT...

Kuzey:..To be have a life together, I have to sort that matter of Guney..I have to sort it out..

Hug И как ще стане това. Гюней е в по-силни позиции, нищо, че изглежда на колене. К. разбира за лъжите на брат си, пребива го, но заради това може ли да падне Олмаза. Причината за Олмаза не е в Гюней.  Брат му е гадняр, знае още от инсценировката. И какво от това. И Г. няма да се остави. Май, Кузей не знае, че Симай е третото лице. Баръш ще го подведат за лъжесвидетелстване, Симай и нея.
Губи се  нишката. И в един момент - Гюней убиец на Фърат. Пълна каша. За мен по-интересно е, ако Джемре разбере за лъжите на Гюней. Тогава може и да го гръмне. Един от вариантите ми за финала.

Дафне,  Hug аз мисля, че на финала Гюней ще е в затвора. Няма как живота да не му покаже през какво е минал брат му заради него. Чета между редовете в цитираното по-горе, затова без значение дали влюбените ще са заедно, за мен е повече от ясно какво е в сърцето на Кузей. Не се радвам на тази любов, заради страданието, което носи. Кефя се на Кузей - заради това, което показва едно момче като него - обича ли, обича до край! Симай също ще си намери майстора заради Баръш. Общо взето наказаните ще са Гюней и Симай, може би Мелда и Баръш - само, ако някой го обвини за подмяната на подписа.  Peace

# 651
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мисля, че тук се прави една огромна грешка – да се смята, че всички ще реагират и БИ ТРЯБВАЛО да реагират така, както някой потребител смята за правилно. – Ако Джемре наистина го била обичала, щяла да направи това, това и това...няма такъв филм! Всички сме различни, обичаме и действаме по различен начин и е безумно да се осъждаме, само защото начинът, по който другият обича, не е точно нашият! Джемре „не би трябвало“ да прави нищо от тези неща, които изреждаш, само защото ти смяташ, че любовта трябва да се показва само по този начин. И Джемре не може да е осъждана, само защото не действа според твоите рамки на любов. И не може да се казва, че това НЕ БИЛО ЛЮБОВ, само защото ЗА ТЕБЕ любовта изглежда по друг начин и според тебе обичащите хора действат по друг начин. Всеки обичащ човек действа по различен начин, по различен начин показва любовта си. И никой, ама никой няма право да осъжда другите за начина по който обичат или показват любовта си. Направо потрес!

Освен това аз не смятам, че Джемре иска да промени Кузей. Той самият непрекъснато си противоречи в отношението си към нея, затова и тя се литка ту напред ту назад. Хем ела, хем не може, хем стой, хем не става, на какво прилича това? Джемре се литка и постоянно прави глупости, защото двамата рядко имат възможността да поговорят и да разбере какво точно е в него. След всеки такъв разговор - летището, пък и сега, тя го разбира и престава да го притиска. След летището тя не го търсеше, но все се засичаха. ОСвен това Кузей ходеше да виси пред имението или я гонеше по покривите на сградите - от чий зор? Като ще сте отдръпнати един от друг - отдръпни се. Не му стиска да се отдръпне. Не му стиска да я има. Брей, чудо голямо.

Абсолютно съм съгласна!
 newsm10 newsm10 newsm10

# 652
CEMRE & GULTEN PHONE CONVERSATION!

Cemre: It's a lovely house his got mum, if you saw it youd love it.
Gulten: May he use it happily
Cemre: It's like a little cottage, lovely greenery. People would be peaceful living here all day. It's small but a lovely home.
Gulten: Where are you going to stay?
Cemre: Ive come all this way, I'm sure he'll find me a place to sleep. Mum please don't tell anyone ive come here.
Gulten: No, why would i?
Cemre: Ive come, want to clear my head. I dont want to worry about anything, ok?
Gulten: Ok, ok don't worry, i'm sending a big kiss to you, look after yourselves.
Cemre: I'm sending a big kiss to.
Gulten: Aaww Cemre have you shown Kuzey the divorce papers?

KUZEY NODS
Cemre: She's asking if youve seen the divorce papers. Ok mum, i kiss you.
Gulten: Say hello to Kuzey, Kiss him loads from me to.
Cemre: Ok, he says hello to
Gulten: Thank you, be happy hun
Cemre: Ok mum, i'll see you, I'll call you
Gulten: Cause you'll call
Cemre: Ok goodnight
Gulten: Ok my baby good night

KG English page

# 653
Искате Зейнеп да си е мръсница. Joy Joy Joy

Гюлтен 18 (38.3%)
Зейнеп 19 (40.4%)
Сами 6 (12.8%)
друг 4 (8.5%)

# 654
Гледах пак серията  Party Не мисля,, че Джемре с каквото и да било се е държала лошо и манипулативно  Peace Освен това след взаимното им обяснение в любов мисля , че вече може да се каже ,че са гаджета... smile3521 smile3521 smile3521
 За мен момичето на Кузей се казва Джемре... Heart Eyes

иска ми се да изгледам серията с превод преди да анализирам видяното все пак...! Жал ми е за Симай . Гюней ме отврати за пореден път , дори като не вдигна телефона на майка си.
Зейнеб беше като сянка и за нея ми е жал , но се радвам ,че се опитва да превъзмогва емоциите си, дано и тя намери щастието което заслужава.

Променям си мнението , филма за КУзей и Джемре ще има щастлив финал!Сигурна съм! Party

# 655
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кралице, да ти е честито!Да си ми жива и здрава! Hug Heart Eyes  bouquet

Ето един подарък от мене :

има една максима дето много ми харесва: Какво му трябва на човек? Една яхта с две мачти, комат хлЕб и шепа леща...(ама от диаманти)

# 656
Кралице, да ти е честито!Да си ми жива и здрава! Hug Heart Eyes  bouquet

Ето един подарък от мене :

има една максима дето много ми харесва: Какво му трябва на човек? Една яхта с две мачти, комат хлЕб и шепа леща...(ама от диаманти)

Много ти благодаря, Зизу!  Hug А в яхтата и един Къванч!   Crazy

# 657
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е, то е сигурно...със шепа "леща", определено можеш да си го позволиш Heart Eyes Wink

# 658
Мерхаба, къзлар! Hug
Много хубави постове сте накъдрили, бравос! Heart Eyes Hug съгласна съм с всички - Тинтири, Софи, Зизу, Перфект и всички други Кудже.  bouquet  bouquet  bouquet
Госпожата  Heart Eyes отново повтарям : Джемре нямаше и идея защо е заминал Кузей...знаеха само Кузи, Гуньо и Сами.После разбраха Синанерови и Хандан. Никой друг! Когато Кузей и каза за условието на Баръш, тя онемя...после каза и на майка си. Ако искаш, гледай отново предната серия и ще се убедиш. Недей да изкарваш Джемс тъпо парче, защото не е. И наистина, какво искате да направи това момиче, като Кузей наистина се държи иди ми, дойди ми...даже и се чудя на търпението...Той хем не може да е с нея, хем не може без нея...не става! Крайно време е да реши, стига е наранявал това момиче, вече прекали. След разговора им, когато си признаха в очите, колко много се обичат, съм убедена, че след като разбра истината за Гюней, вече няма да му е толкова трудно да вземе решение. В края на краищата, той може да обича брат си, но няма да живее с него, я? А колко още неща не знае...Този път мисля, че няма да има прошка от негова страна. Серията беше трепач, но имам нужда от още преводи. Благодаря на всички за отделните преводи.   bouquet  bouquet  bouquet

# 659

Общи условия

Активация на акаунт