Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 75

• 33 239
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
изтървах ви  Hug

# 631
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Hug Не си бе...тука сме още... Joy Joy Joy Joy

Поли, Hug глей само да не те заключат пред вратата на квартирата мац... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 632
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Hug Не си бе...тука сме още... Joy Joy Joy Joy

Поли, Hug глей само да не те заключат пред вратата на квартирата мац... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ха ха сега съм си сама няма никой всички са на работа  Joy Мухахах само една глухарка си е вкъщи  Joy

# 633
  • Пловдив

За мен т.н. Олмаз отдавна е паднал. Твърденията, че  Джемре манипулира Кузей са безпочвени - аз не виждам на него да му е неприятно, не виждам той да се дърпа, напротив Peace. На сцените от снимките е видно, че инициативата е изцяло негова!
И, да - отношението му към нея е като към порцеланова кукла - това е любимото момиче, не поредната бройка, която бърза да завлече в кревата!
А, той е мъж, който не бърза да яде десерта преди основното и така ще е до края! Ако не беше позвъняването на Г. целувката по устата щеше да е факт, и ако изгледата сцената по-внимателно ще видите, че той е този, който първи замлъква, той е този, чийто топъл, изгарящ поглед първи я поглежда, той преглъща дори, преди да тръгне към нея (и чак тогава тя се премести леко напред Peace).
И защо трябва да съдим една жена, готова да последва любимия мъж, готова да се бори за любовта си! Аз не видях никъде във филма Джемре да постъпва подло, долно, да прави интриги както видяхме, че постъпи Зейнеп.
Серията беше вълнуваща и ако не видим гореща целувка между Дж. и К. следващата серия, то със сигурност ще се полюбуваме на смачката физиономия за Гюней!

# 634
Хахаха ох расмяхте ме  ето ви по една китка и на двете    bouquet  newsm51

Благодарско и на Вас, Крейзи Поли!  Hug Hug  Joy Joy

# 635
гледам серията не е била една от интересните  Mr. Green

# 636
  • Тук някъде.....
Мисля, че тук се прави една огромна грешка – да се смята, че всички ще реагират и БИ ТРЯБВАЛО да реагират така, както някой потребител смята за правилно. – Ако Джемре наистина го била обичала, щяла да направи това, това и това...няма такъв филм! Всички сме различни, обичаме и действаме по различен начин и е безумно да се осъждаме, само защото начинът, по който другият обича, не е точно нашият! Джемре „не би трябвало“ да прави нищо от тези неща, които изреждаш, само защото ти смяташ, че любовта трябва да се показва само по този начин. И Джемре не може да е осъждана, само защото не действа според твоите рамки на любов. И не може да се казва, че това НЕ БИЛО ЛЮБОВ, само защото ЗА ТЕБЕ любовта изглежда по друг начин и според тебе обичащите хора действат по друг начин. Всеки обичащ човек действа по различен начин, по различен начин показва любовта си. И никой, ама никой няма право да осъжда другите за начина по който обичат или показват любовта си. Направо потрес!

Освен това аз не смятам, че Джемре иска да промени Кузей. Той самият непрекъснато си противоречи в отношението си към нея, затова и тя се литка ту напред ту назад. Хем ела, хем не може, хем стой, хем не става, на какво прилича това? Джемре се литка и постоянно прави глупости, защото двамата рядко имат възможността да поговорят и да разбере какво точно е в него. След всеки такъв разговор - летището, пък и сега, тя го разбира и престава да го притиска. След летището тя не го търсеше, но все се засичаха. ОСвен това Кузей ходеше да виси пред имението или я гонеше по покривите на сградите - от чий зор? Като ще сте отдръпнати един от друг - отдръпни се. Не му стиска да се отдръпне. Не му стиска да я има. Брей, чудо голямо.

Да, поведението на Кузей е  ooooh! ooooh! ooooh! в голямата си част за мен. Докато бяха заедно той се лашкаше от полупиян от любов до олмаз стотици пъти. Дразнещо и излишно, според мен. Да не говорим, че реализмът издиша по всички параграфи, то бива, бива, ама и толкова не бива /казваше моята баба  Mr. Green/ Понеже той се държи така, и Джемре го следва, доколкото може. С всички причини, поради които Кузей се държи така, съм наясно - но прекаляват. Все пак са големи хора - имаше сцени, в които се чудех да си скубя косите ли, или да се смея. Кузей трябвало да реши проблемът "Гюней". Добре, аджеба. Какво ще решава? Не може да промени обстоятелството, че онзи му е кръвен брат, жив или умрял, Гюней си е Гюней. След всичко, което натвори, Кузей не го намрази, довери му се и Гюн му заби ножа в гърба отново. Каквото и да се случи, проблемът "Гюней" е нерешим за мен. Има решение и то е Кузей да спре да го приема по този начин, дали ще стане - ще видим. Дълбоко се съмнявам. Но в тази серия се случи и нещо друго - Джемре се отдръпна от прегръдката на Кузей за пръв път и ми се струва, че моментът с тичането по нея от страна на Кузей не е далеч.
И не искам Кузей да бие Гюней, просто няма смисъл и отново ще излезе, че Джемре е виновна за бой между братята. А то братя ли са.......да си откъснеш и да си засАдиш от тях просто  Crossing Arms

# 637
Зизка,  Hug ще се изкажа задължително, но след като гледам епизода, което не знам кога точно ще се случи. На мен не ми пречи дали ме четат или не, аз ще си кажа мнението, защото входа е свободен.

От това, което сте писали, изглежда е била хубава серията. Жал ми е за Кузей! Има една приказка "Направи добро, изяж л...о!", както и още една - "Няма ненаказано добро!". Това е!  Peace

# 638
# 639
Хахаха ох расмяхте ме  ето ви по една китка и на двете    bouquet  newsm51

Благодарско и на Вас, Крейзи Поли!  Hug Hug  Joy Joy
Емоооо, изпи ли си кафето?  Whistling
Полиии,  Hug Heart Eyes
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 640
Момичета, дали мога да помоля за линк за снощната серия ?
Иска ми се отново да я изгледам.

Благодаря ви, и поздравления за чудесните постове, и за качените преводи !

Има няколко момента, които с кеф бих ги изгледала сега отново, като знам и какво си казват.
Бавничко, но се случва любовта...какво повече да искам... Heart Eyes
Аз мисля, че тези двамата толкова много се обичат, че биха умрели един без друг...

# 641
Момичета, пускам НОВА ТЕМА, защото може да не се прибера докато я изпишете. Моля, не пишете в нея, преди да сте изписали 50 страница на тази.  Peace

# 642
# 643
А то братя ли са.......да си откъснеш и да си засАдиш от тях просто  Crossing Arms
Е, те тва ми АресА... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и пак... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тинтири... Hug   bouquet

# 644

Общи условия

Активация на акаунт