След епизода, нямам никакво съмнение , че З. ще има ключова роля на финала. Заминава с Кузей. След касапницата.
Тъкмо реша да пиша и гледам някоя от вас ми взела думите от устата
За да не се повтарям и аз, поствам снимки, които са прекрасни.
Серията беше изпълнена с вълнуващи моменти, но ми липсваше изненада(преди това вси4ко видяхме във фрагмана, анонси и снимки). Най- ме вбеси това, 4е отново звънна тел. то4но когато предстоеше целувка
Е то бива да са каръци, ама 4ак толкова...Но любовта е прекрасна, миговете им заедно, вси4ко това е прекрасно, подготвят ни за най-хубавите предстоящи моменти 
И как ще стане това. Гюней е в по-силни позиции, нищо, че изглежда на колене. К. разбира за лъжите на брат си, пребива го, но заради това може ли да падне Олмаза. Причината за Олмаза не е в Гюней. Брат му е гадняр, знае още от инсценировката. И какво от това. И Г. няма да се остави. Май, Кузей не знае, че Симай е третото лице. Баръш ще го подведат за лъжесвидетелстване, Симай и нея.
И как ще стане това. Гюней е в по-силни позиции, нищо, че изглежда на колене. К. разбира за лъжите на брат си, пребива го, но заради това може ли да падне Олмаза. Причината за Олмаза не е в Гюней. Брат му е гадняр, знае още от инсценировката. И какво от това. И Г. няма да се остави. Май, Кузей не знае, че Симай е третото лице. Баръш ще го подведат за лъжесвидетелстване, Симай и нея.
аз мисля, че на финала Гюней ще е в затвора. Няма как живота да не му покаже през какво е минал брат му заради него. Чета между редовете в цитираното по-горе, затова без значение дали влюбените ще са заедно, за мен е повече от ясно какво е в сърцето на Кузей. Не се радвам на тази любов, заради страданието, което носи. Кефя се на Кузей - заради това, което показва едно момче като него - обича ли, обича до край! Симай също ще си намери майстора заради Баръш. Общо взето наказаните ще са Гюней и Симай, може би Мелда и Баръш - само, ако някой го обвини за подмяната на подписа.
Не мисля,, че Джемре с каквото и да било се е държала лошо и манипулативно
Освен това след взаимното им обяснение в любов мисля , че вече може да се каже ,че са гаджета...

А в яхтата и един Къванч!

съгласна съм с всички - Тинтири, Софи, Зизу, Перфект и всички други Кудже.

отново повтарям : Джемре нямаше и идея защо е заминал Кузей...знаеха само Кузи, Гуньо и Сами.После разбраха Синанерови и Хандан. Никой друг! Когато Кузей и каза за условието на Баръш, тя онемя...после каза и на майка си. Ако искаш, гледай отново предната серия и ще се убедиш. Недей да изкарваш Джемс тъпо парче, защото не е. И наистина, какво искате да направи това момиче, като Кузей наистина се държи иди ми, дойди ми...даже и се чудя на търпението...Той хем не може да е с нея, хем не може без нея...не става! Крайно време е да реши, стига е наранявал това момиче, вече прекали. След разговора им, когато си признаха в очите, колко много се обичат, съм убедена, че след като разбра истината за Гюней, вече няма да му е толкова трудно да вземе решение. В края на краищата, той може да обича брат си, но няма да живее с него, я? А колко още неща не знае...Този път мисля, че няма да има прошка от негова страна. Серията беше трепач, но имам нужда от още преводи. Благодаря на всички за отделните преводи.
Препоръчани теми