Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 75

• 33 266
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Какво значи - тя просто не излъга ? Нали самата тя инструктира майка си, да не вземе да се изпусне пред някого къде е ? Нали много добре знае, че не трябва да е там и защо Кузей е бил принуден да замине ? Ами ще си държи езикът зад зъбите, защото много добре знае що за човече е бившият и годеник и на какво е способен. Да не говорим, че самата тя имаше съмнения, че цялата работа е нагласена от него. И сега - хоп - право на вълка в устата ! Ами глупаво е ! Peace

После - не си тръгна, защото има гордост, а защото много добре знае, че Кузей ще я последва. Както казах, това са познати тактики от нейния арсенал. Защо се върна после тогава ? Или вече гордостта и не беше толкова важна ?
Аз не виждам за какво точно се бори, честно казано ? Ако толкова много и безусловно обича този мъж, ще и е достатъчно да знае, че и той я обича, че е едниствената жена в сърцето му. Ще бъде търпелива и ще чака . И ще поеме риска, че може и никога да не изживее пълноценно любовта си ! Защото ще е уважила изборът на любимия си и неговото решение .
Защо няма и какпка гордост у нея, докато го убеждава колко са си заслужили всичко и как няма страшно да престъпи думата си ? Ми нали и Кузей има гордост или не може ?!

# 571

На мен серията ми хареса, двамата направиха стъпки един към друг, както никога досега.
Гюн  да се стяга в кръста, че Батман дойде! Този превод ще го чакам много.  Hug

Втората част дали я качиха вече или сабахлем да я търся?
а къде да гледам първата част???

# 572

Първа част -

# 573
"@eceyorenc: 71. Bolum var ya of of of of #kuzeygüney"  Whistling Whistling Whistling

# 574

На мен серията ми хареса, двамата направиха стъпки един към друг, както никога досега.

Лека нощ, момичета !  Hug

# 575

Еее, Добрутро, ше те цунем, душко!!!   love001  

Лека и от мен!  Hug

# 576
Какво значи - тя просто не излъга ? Нали самата тя инструктира майка си, да не вземе да се изпусне пред някого къде е ? Нали много добре знае, че не трябва да е там и защо Кузей е бил принуден да замине ? Ами ще си държи езикът зад зъбите, защото много добре знае що за човече е бившият и годеник и на какво е способен. Да не говорим, че самата тя имаше съмнения, че цялата работа е нагласена от него. И сега - хоп - право на вълка в устата ! Ами глупаво е ! Peace

После - не си тръгна, защото има гордост, а защото много добре знае, че Кузей ще я последва. Както казах, това са познати тактики от нейния арсенал. Защо се върна после тогава ? Или вече гордостта и не беше толкова важна ?
Аз не виждам за какво точно се бори, честно казано ? Ако толкова много и безусловно обича този мъж, ще и е достатъчно да знае, че и той я обича, че е едниствената жена в сърцето му. Ще бъде търпелива и ще чака . И ще поеме риска, че може и никога да не изживее пълноценно любовта си ! Защото ще е уважила изборът на любимия си и неговото решение .
Защо няма и какпка гордост у нея, докато го убеждава колко са си заслужили всичко и как няма страшно да престъпи думата си ? Ми нали и Кузей има гордост или не може ?!
не съм наясно с превода,но останах с впечатление,че тя не е наяясно защо кузей е заминал и защо нищо не и е казъл???върна се защото кузей и каза за условието на баръш.... Peaceако не бъркам... Peaceгоспожя тя също много обича....помилвай я Peace

# 577

Hug Hug Hug

Лека нощ, момичета !  Hug

# 578
Бойче,  Hug не вярвам в нейната любов !  Peace До този момент не можа да ме убеди, че обича това момче с цялото си сърце. За мен, тя винаги поставя нейните чувства и емоции на първо място, иначе нямаше да натвори голяма част от глупостите .
И, както съм обещала, ако го видя щастлив с нея, ще и простя . Но, до този момент, както сами може да видите, няма такъв филм .  Peace

Да, той и каза за условието на Баръш, но тя знаеше за него от Гюней , от Шереф и от майка си .  Peace И даже се усъмни, че Гюней е измислил целия план и му го каза ! Peace Така че, това не е изненада за нея .

# 579
Бойче,  Hug не вярвам в нейната любов !  Peace До този момент не можа да ме убеди, че обича това момче с цялото си сърце. За мен, тя винаги поставя нейните чувства и емоции на първо място, иначе нямаше да натвори голяма част от глупостите .
И, както съм обещала, ако го видя щастлив с нея, ще и простя . Но, до този момент, както сами може да видите, няма такъв филм .  Peace

Да, той и каза за условието на Баръш, но тя знаеше за него от Гюней , от Шереф и от майка си .  Peace И даже се усъмни, че Гюней е измислил целия план и му го каза ! Peace Така че, това не е изненада за нея .
може и да е знаела...както казах ..нямям превод... Peaceтя го обича още от дете,както е видно от самото начало.. Peaceсамоче тя е добро дете на майка си и изобщо е добър човек...затова ..тогава избира гюней..за да постъпи правилно  Peaceразбирам я,което не означава,че и оправдавам грешките,но в едно съм сигурна за тези 70серии...те се обичат безвъзвратно и завинаги..независимо на кой му харесва и какво ,ще се слъчи Peace

# 580

не съм наясно с превода,но останах с впечатление,че тя не е наяясно защо кузей е заминал и защо нищо не и е казъл???върна се защото кузей и каза за условието на баръш.... Peaceако не бъркам... Peaceгоспожя тя също много обича....помилвай я Peace
Точно така стана Peace, тя въобще незнаеше защо е заминал, те се скараха и той тръгна нанякъде......Все пак и тя има право на мнение по въпроса , и съм сигурна че щеше да си тръгне, а той осъзна че е сбъркал и затова я догони и и каза истината. Ако беше я догонил само затова че е тъмно , щеше да я изпрати до летището или поне нямаше да и се обяснява, а да я накара да остане до сутринта и да си тръгва Peace

# 581

Точно така стана Peace, тя въобще незнаеше защо е заминал, те се скараха и той тръгна нанякъде......Все пак и тя има право на мнение по въпроса , и съм сигурна че щеше да си тръгне, а той осъзна че е сбъркал и затова я догони и и каза истината. Ако беше я догонил само затова че е тъмно , щеше да я изпрати до летището или поне нямаше да и се обяснява, а да я накара да остане до сутринта и да си тръгва Peace

Добро утро, мили дружки! Hug
Ивана  newsm10 абсолютно те подкрепям! Изобщо нищо не знаеше Джемре, нито от Шереф, нито от който и да било друг. А Гюней и каза, че си е тръгнал, защото е страхливец. Ето на това не повярва тя, затова и го последва. На мен пък ми хареса много серията...толкова са чисти и двамата...както видяхме, на нея и е достатъчно само да е с него, не е отишла там, за да го прелъстява, как се стресна, когато я завари по хавлия...А на Кузей не му се сърдя...аз и не очаквах от него нещо друго. Той действително се отнася към нея както със специално момиче, най-любимото. Да, спирачките са още на лице, но след това, което сега чу от Бану...не вярвам, че пак и отново ще прости на брат си...всичко си има граници. Госпожата Heart Eyes не искам да го убива естествено, но искам да му удари един хубав бой на Гюнейката, тъй като аз не мога hahaha отдавна си го проси това нищожество...великият Гюней...остана на улицата...и къде се натресе? В апартамента на брат си...И сега какво, заедно ли ще си живеят newsm78 Не знам Сами как ще помогне този път...по-скоро си мисля, че като научи как ги е преметнал Гюней, той може и да изпревари Кузей Joy Joy Joy Joy Нищо лошо не видях в поведението на Джемре...каза на Гюней, защото той я уведоми, че е говорил с Кузей, казал му е, че няма да застава между тях, та тя си мисли, че той ги подкрепя...А това, дето си тръгна...ами и аз бих си тръгнала...тя прави всичко за тях, а какво получи? И когато разбра истината...естествено, че ще се върне. И то как се върна...напълниха ми душата - първо я хвана за ръка, после я гушна, нали е тъмно, не се притеснява Кузей, че някой може да ги види hahaha виж, на светло не е толкова смел. Наистина трябва да се въоръжим с търпението на Джемре...накрая всичко ще е хубаво, вярвам го все повече. А пък като се разбере и за участието на Гюней в задържането на Джемре...тогава вече съм сигурна, че няма да остане и помен от задръжките на Кузей, защото той ще разбере, че Гюней никога не е обичал това момиче, ето това го измъчва него - че брат му се е отказал от любовта си, заради него. Леле, улях се, извинете! Хубав ден, мацки! Hug

# 582
Падението на Гюней ще има няколко етапа – сега е първият с лъжата за заминаването на Гюней. После ще е вторият – с това, кой реално е помогнал Джемре да излезе – не е Гюней, а Дениз със снимките. После третият – Симай и прикритите улики, за да иде Джемре в затвора, после четвъртият – Гюней и убийството на Ферат.

Серията като моменти ми хареса, като цялостно усещане – не. За какво бяха тия надежди в затвора, тия глупости, че единствената пречка – това са решетките, няма Гюней, няма Мюней...тъпотия до шия. Безмислена история. Просто влачат яко сценаристките, докато успеят да направят още 9 епизода. Но е тъпо, защото при такъв случай това със затвора не трябваше да е сега. И после отново – обичам те, ама...то е ясно вече, че я обича. Въпросът е „ама“ кога ще си замине. И ако няма да си заминава – да не я налъгва така и после да си бие камшика.

По отношение на Джемре тук никога няма да има доволни хора, смешното е, че сами си противоречите. Госпожата – хем искаш Джемре да остави Кузей на мира, след като го познава и да го разбере и да се примири, хем като Джемре си тръгне и го остави – това било емоционален шантаж. Кое последно е вярно и какво трябва да направи Джемре, за да го прецените като добро? Да иде на луната? Да напусне Истанбул? Смешки.
На мене ми хареса какво направи, защото бих постъпила по абсолютно същия начин. Когато любимият ми е обещал, че ще сме заедно вече и никога повече няма да ме остави, ще го търся, след като е безследно изчезнал/особено когато става въпрос за човек тип Кузей, който си държи на думата/ и ще искам да разбера защо. Ако не ми каже и се прави на шменти и капели – няма какво повече да си лазим по нервите и да му се натрисам и да му преча – взимам си нещата и си заминавам. Емоционален шантаж било. Девойката си тръгна, вие пак недоволни.
Все ми е тая, ама как си противоречите. ooooh!

Добро утро и светъл ден на всички!  bouquet

# 583
Добро утро, момичета и хубав ден !

Фенче, Бойка,  smile3525 smile3525

Тинтири,угодия няма, това е . smile3525

# 584
  • Тук някъде.....
Падението на Гюней ще има няколко етапа – сега е първият с лъжата за заминаването на Гюней. После ще е вторият – с това, кой реално е помогнал Джемре да излезе – не е Гюней, а Дениз със снимките. После третият – Симай и прикритите улики, за да иде Джемре в затвора, после четвъртият – Гюней и убийството на Ферат.

Серията като моменти ми хареса, като цялостно усещане – не. За какво бяха тия надежди в затвора, тия глупости, че единствената пречка – това са решетките, няма Гюней, няма Мюней...тъпотия до шия. Безмислена история. Просто влачат яко сценаристките, докато успеят да направят още 9 епизода. Но е тъпо, защото при такъв случай това със затвора не трябваше да е сега. И после отново – обичам те, ама...то е ясно вече, че я обича. Въпросът е „ама“ кога ще си замине. И ако няма да си заминава – да не я налъгва така и после да си бие камшика.

По отношение на Джемре тук никога няма да има доволни хора, смешното е, че сами си противоречите. Госпожата – хем искаш Джемре да остави Кузей на мира, след като го познава и да го разбере и да се примири, хем като Джемре си тръгне и го остави – това било емоционален шантаж. Кое последно е вярно и какво трябва да направи Джемре, за да го прецените като добро? Да иде на луната? Да напусне Истанбул? Смешки.
На мене ми хареса какво направи, защото бих постъпила по абсолютно същия начин. Когато любимият ми е обещал, че ще сме заедно вече и никога повече няма да ме остави, ще го търся, след като е безследно изчезнал/особено когато става въпрос за човек тип Кузей, който си държи на думата/ и ще искам да разбера защо. Ако не ми каже и се прави на шменти и капели – няма какво повече да си лазим по нервите и да му се натрисам и да му преча – взимам си нещата и си заминавам. Емоционален шантаж било. Девойката си тръгна, вие пак недоволни.
Все ми е тая, ама как си противоречите. ooooh!

Добро утро и светъл ден на всички!  bouquet

Добро утро и хубав ден!   bouquet
Това е и моето мнение за серията, заставам зад всяка дума! Все пак, харесаха ми основните сцени. Ядосвам се, че наистина стана като в канал "Дисни"  ooooh! или шести клас голямото междучасие, но какво да се прави. В доста отношения Кузей е по-девствен от Джемре, най-вече в нормалните човешки отношения.
Къванч беше неотразим, особено в сцената, когато я попита дали наистина го обича  Heart Eyes, въпреки, че въпросът си беше направо безумен  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт