защо да е направила грешка Джема? Не е напарвила...напротив...постъпи правилно и това е причината поради която никой от нас не я заподозря.
После си взе дърмите и се спаси по единично....сакън кво ше каже бати...

сме го определили вече. И аз не искам да се стига до ексцесии..и даже съм сигурна, че няма...просто докат тоя си дойде от Измир, на Кузи ще му е минало вече...ще се задоволи само да го нахрани с големата количка.
тя май верно се излекува...аз забелязвам, че от момента в който изкара Въшката от живота си тази жена грейна...много ми хареса как си тръсна ушаците за Гюней пред Кузей. Да се надяваме да се случи нещо хубаво между нея и Джан.

Сори, ама трябваше да си кажа без бой... 

според теб не е направила грешка, ок !
Аз не искам да се съгласяваш с мен и никого не убеждавам !
Но, според мен, постъпи много глупаво и вече казах защо !

за преводите! 

Няма как да не ти писне, ама ние на по колко сме, ма душко!
Дърти пръчез! Аз на около тяхната възраст се държах по същия безумен и неадекватен начин с момчетата и те с мен, докато се разберем къде всъщност е ключа от палатката. Малко остана до финала все ще ги изтраем, нали? 
, щеше да си тръгне, когато знае, че Кузей няма да я последва .
Джемре не обича Кузей от дете ! Не е избрала Гюней, за да постъпи правилно, а защото за нея , той беше по-перспективният брат, който щеше да и осигури добър живот.Което ме навежда на мисълта, че не сте коментирали , как това чисто и добро същество Джемре, беше готово да се ожени не по любов, а заради интереса си ?
Пиша, според моите усещания от филма и собствените ми убеждения. 

Джемре НЕ ЗНАЕ,истинската причина за заминаването на Кузей,само усети,че не е по негова воля,точно защото го познава много добре.За да разбере това,а и защото го обича и знае,че и той я обича направи най-нормалното отиде при него.Тръгна си,защото се ядоса,че той не искаше да сподели с нея и по този начин разбра причината за заминаването му/,която той знае/,след като той я настигна.Даже и нарочно да си е тръгнала/което е според теб,не според мен/тя го прави заради него,за да може той да и споделя!Джемре в случая няма за какво да бъде оправдавана!

...ти не си разбрала ся....като не знаеш да си превеждаш между редовете ...така е...няма да си наясно с кекса...
Много ми харесаха постовете ти Зизу! Подкрепям напълно и Фенчето,Тинтири,Софи,Алиска и всички които подкрепят и вярват,че любовта м/у Кузей и Джемре ще им донесе само щастие!Снимките от Диди и Кампанулка мого хубави и двамата много красиви и излъчват такава идилия,като ги гледаш,ще си кажеш "тия двамата нямат никакви проблеми"!Толкова са щастливи,когато са заедно и не мислят за нищо друго.
, щеше да си тръгне, когато знае, че Кузей няма да я последва .
Абсолютно същите усещания. Всеки би върнал. Не намирам разлика в средствата за манипулация на Дж и Гюней спрямо Кузей. По същество и двамата го измъчват,карат го да страда и го разкъсват на парчета, мислят само за себе си. Гюней иска Кузей да спази дадената дума, Джемре същото - обещал е да не я изоставя. Направо го размазаха в тая серия. Единият свърши, подхване го другият. Но ясно, показаха, че К. обича Г. Препоръчани теми