Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 75

• 33 258
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба къзлар Hug

Яле ме и мене у кючека....сега и аз да се накъдря по епизода...да се надяваме да бъда кратка Whistling

Серията за мен е задоволителна. много взеха да разтъкават...то са едни редки плетки, едни ластици...локуми....абеее...пълнеж.
И аз вярвам в любовта им, НО ми писна да се държат като тийнове. На мене лично това ми идва too mach. Разбирам Кузей, разбирам и Джемре. Седнаха, поговориха...тоя не спре да се сопа... Shocked
Защо беше това...? Така и се зарадва...после смени песента...еми смотан ми беше некъв. Аз понеже не съм толко романтична...тва не ми хареса особено. Не и даде обяснение...Гюней се обади и стана Ломската трагедия... ooooh!
Госпожа, Hug защо да е направила грешка Джема? Не е напарвила...напротив...постъпи правилно и това е причината поради която никой от нас не я заподозря.
Едно е да каже на всички да не казват къде е...съвсем друго е тя да лъже открито. Ми късия като иска да се видят...кво да му каже..."сори Майкъл...ама сега си изправял косата..." Еми не става. Naughty
Сподели...нали е най-добрия приятел на света... Mr. Green Що да не му каже? Нали ги е освободил от веригите на братските задължения? После си тръгна...еми как няма да си тръгне...ми Кузей за нула време я направи на трътка. Crazy После си взе дърмите и се спаси по единично....сакън кво ше каже бати... ooooh!
Кузей я догони...и още ще я гони...щото и на нея и писна. Даже си мисля, че от тук на сетне на Кузей няма да му е толко лесно с Джемре. И тя е човек...а, той само я подхвърля насам-натам в любовта си. Обичам те...АМА...ама кво? аре стига вече...чак на мен ми писна от тва разтъкаване на сюжета. Сега ще се изправи пред лекинки пречки с нея..но, съм сигурна, че накрая всичко ще е ОК Peace
Хандан...Съслара Девил...неблагодарница и нещастница точно кат късия...яде на хората от парите, ползва се от лукса...сина й се окъкал до шия...тя другите напада...чак обвинява във връзка Джан-Бану. Sick
Късия...няма да го коментирам...ние с Фена Hug сме го определили вече. И аз не искам да се стига до ексцесии..и даже съм сигурна, че няма...просто докат тоя си дойде от Измир, на Кузи ще му е минало вече...ще се задоволи само да го нахрани с големата количка.
Зейно...ейййй накефи ме тая жена...май образа и е реабилитиран вече. Желая и всичко хубаво и дано срещне любовта на живота си.
Бану...сладурка... Heart Eyes тя май верно се излекува...аз забелязвам, че от момента в който изкара Въшката от живота си тази жена грейна...много ми хареса как си тръсна ушаците за Гюней пред Кузей. Да се надяваме да се случи нещо хубаво между нея и Джан. Laughing
Баръш....не мога да повярвам, че го казвам...ама и той ме изкефи...как остави Гюню без кола... Joy Joy Joy
Кой е въшката сега...???? Mr. Green

Ох, олях се... Crazy Сори, ама трябваше да си кажа без бой... bowuu

Фенооуу, Тинтири, Софи, Алиска, Емооооуууу, Кампанулка...и всички КуДЖе    bouquet  bouquet Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesHug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 601
Зизу, много хубав пост  Hug

Translation of the Guney, Cemre & Kuzey scene!

PHONE RINGS

Kuzey: It's your mum
Cemre: Guney
Guney: How are you?
Cemre: I'm ok
Guney: Sorry to disturb at this time but I need to talk to you about something. I'll come round.
Cemre: I'm not at home
Guney: Ok i'll meet you tomorrow then
Cemre: Er, tomorrow, I'm away from Istanbul at the moment for a day or two.
Guney: Your with Kuzey arent you?
Cemre: Yes
Guney: I understand
Cemre: What were you going to say?
Guney: No, it's not important, you guys enjoy your time. Is Kuzey ok?
Cemre: His ok, he wants to speak to you
Guney: Don't give it to him, i'll call him later. Night
Cemre: Ok, see you

CEMRE TO KUZEY

He said he'll call you, you heard I didn't say anything but he guessed I was lying so I had to tell him.
Kuzey: It's ok, I'll talk to him
Cemre: Guney wont get in the way anymore, his the one that came to me & told me he wont get in the way anymore.
Kuzey: You go drink your coffee before it gets cold. I'm coming.

KUZEY CALLS GUNEY BUT GUNEY WONT ANSWER!

Cemre: I'm sorry
Kuzey: You have nothing to be sorry about
Cemre: Me coming, you havent liked it at all have you?
Kuzey: No, of course ive liked it, yeah I liked it
Cemre: Youve barely looked in my face
Kuzey: Look I'm looking at your face now, Why wouldnt I? Arent I looking?
Cemre: Your hardly talking, I feel like a visitor
Kuzey: Hah what are you like? Is that why Youve come to Vrrrrr vrrr
Cemre: Don't Kuzey, Look one phone call from Guney & his come between us again. When I saw you at the visit, when you said the only thing between us were these bars I asked you you what about Guney you said no just these. Why did you leave without saying anything? Look I havent mentioned it since Ive come.
Kuzey: I didnt think I had to say anything & I wanted you to come out peacefully.
Cemre: You lying, your going off again. It can't still be like this.
Kuzey: No, I had to come for Makara, I had to come & check on them. I'm going for a walk, I wont be long.
Cemre: Coward

CEMRE LEAVES A NOTE & THEN LEAVES!

NOTE: SORRY I CAME, I SHOULDN'T OF COME, SEE YOU....

Kuzey: Cemre.... Cemre wait. What are you doing?
Cemre: I'm doing what you do, leaving
Kuzey: You cant go anywhere
Cemre: I'm tired of wondering what your thinking Kuzey, always in my head, wondering why youve changed, I'm tired. One day your saying we'll make a go of it & then the next youve changed your mind again. Leav without saying anything.
Kuzey: Come to the house & we'll talk
Cemre: No, I don't want to think if your going to change your mind anymore, I just want to know why you left
Kuzey: I didn't leave because of you
Cemre: How come? I got out of prison & were lost/not there
Kuzey: That Baris, that was his condition for you getting your freedom, that's why I left Isdtanbul. You understand me now?.
Cemre: What?
Kuzey: That man didn't want anything else from me but this.

CEMRE START'S TO CRY!

Kuzey: Don't cry, Cemre... (They have a big hug)

Cemre: If Id known I would of stayed in prison, I would have dealt with it because I would have known.....
They wont seperate us, noone will come between us
Kuzey: Come on, come, the doors are still open at the house.

KUZEY THEN HOLDS HER HAND & PUT'S HIS ARM ROUND CEMS!

https://www.facebook.com/pages/Kuzey-Guney/398629020159903

# 602
Зизу,  Hug според теб не е направила грешка, ок !  Peace Аз не искам да се съгласяваш с мен и никого не убеждавам !  Peace Но, според мен, постъпи много глупаво и вече казах защо !  Peace
Колкото до “веригите на братските задължения“ , той Кузей сам го каза - може и да развържеш ръцете ми, но не може да освободиш съзнанието ми “- перифразирам, разбира се, но и тогава и сега, мисля, че това изречение каза всичко, което аз се опитвам да споделя от началото та до сега . Peace
И снощи го видяхме на практика. Не виждам причина да се сърдите на Кузей, както и Джемре . Той е такъв и не го казва или показва за пръв път ! Нали не иска да го променя, нали го е приела такъв, какъвто е ? Защо тогава е целият този зор да го накара да се откаже от това, в което вярва и е дълбоко убеден ?! Аз на това му викам противоречие ! Peace

Не мога да прогнозирам какво ни предстои да видим, но продължавам да мисля, че има неща, които просто няма как да се случат !  Peace
Пожелавам ви приятен ден !   bouquet

П.П. Забравих - за мен никак не е неестествено или пък безмислен въпросът на Кузей към Джемре. Това момче до съвсем скоро просто не вярваше, че заслужава да бъде обичан, не вярваше, че на него могат да му се случват и хубави неща, затова и има нужда от уверения, че това е така !  Peace
А може би по съвсем друга причина отправя този въпрос ! Wink

# 603
П.П. Забравих - за мен никак не е неестествено или пък безмислен въпросът на Кузей към Джемре. Това момче до съвсем скоро просто не вярваше, че заслужава да бъде обичан, не вярваше, че на него могат да му се случват и хубави неща, затова и има нужда от уверения, че това е така !  Peace
А може би по съвсем друга причина отправя този въпрос ! Wink

Точно така!

campanula   bouquet за преводите!

# 604
Мераба къзлар Hug

И аз вярвам в любовта им, НО ми писна да се държат като тийнове. На мене лично това ми идва too mach.

Фенооуу, Тинтири, Софи, Алиска, Емооооуууу, Кампанулка...и всички КуДЖе    bouquet  bouquet Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesHug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Hug Няма как да не ти писне, ама ние на по колко сме, ма душко!  Heart Eyes Дърти пръчез! Аз на около тяхната възраст се държах по същия безумен и неадекватен начин с момчетата и те с мен, докато се разберем къде всъщност е ключа от палатката. Малко остана до финала все ще ги изтраем, нали?  Laughing

# 605

По отношение на Джемре тук никога няма да има доволни хора, смешното е, че сами си противоречите. Госпожата – хем искаш Джемре да остави Кузей на мира, след като го познава и да го разбере и да се примири, хем като Джемре си тръгне и го остави – това било емоционален шантаж. Кое последно е вярно и какво трябва да направи Джемре, за да го прецените като добро?Добро утро и светъл ден на всички!  bouquet

Първо, няма никакво противоречие в постовете ми, напротив ! Смея да твърдя, че са съвсем последователни, а комуто се виждат смешни - да се смее.Д
Коментирам това, което виждам - а то е, че Джемре направи поредният си фасон. Защото, ако една жена поиска да си тръгне, никой няма да може да я спре ! Ако тя икаше да уважи решението му, ако имаше сетивата да усети какво го измъчва, изобщо не трябваше и да отива при него ! След като си вече там, по своя воля, защо продължаваш да го притискаш  ? Била си тръгнала- дрън-дрън ! Тръгна си, ама се пита и тя като оная кокошка - дали не бягам много бързо ! Иначе, като е толкоз ербап и е накърнена гордостта и  ooooh!, щеше да си тръгне, когато знае, че Кузей няма да я последва .

Второ, виждам, че за да се оправдае на всяка цена поведението и, отново се преиначават и подминават явни факти . Джемре много добре знае, защо Кузей е заминал !  Знае, че Баръш е поставил това условие, но както вече казах, самата тя се усъмни и пита Гюней дали той го е нагласил така ! Или сте забравили ? Ако твърдите, че не знае, то тогава сте съгласни с мнението ми, относно умственият и потенциал ! Laughing

Трето - никога не съм твърдяла, че Джемре не страда ! Страда, разбира се, но поставя нейното страдание в центъра на Вселената ! А отдавна трябваше да е разбрала, че света не се върти около нея . И като обичаш един човек и виждаш колко много той страда, колко е объркан и каква борба води със себе си, защо продължаваш да го тормозиш с въпроси и изисквания, джанъм ? Ми спри се малко, потърпи, постави се на негово място за миг поне ! Ама - не ! Страхливец си, Кузей и туй то !  ooooh!

И накрая - Бойче,  Hug Джемре не обича Кузей от дете ! Не е избрала Гюней, за да постъпи правилно, а защото за нея , той беше по-перспективният брат, който щеше да и осигури добър живот.Което ме навежда на мисълта, че не сте коментирали , как това чисто и добро същество Джемре, беше готово да се ожени не по любов, а заради интереса си ?
В Кузей се влюби, когато се появи Зейнеп и усети, че ще загуби обожанието и интереса му към нея . Peace
Защото, ако го обичаше от преди, нямаше да му скрои номера в Анталия, нямаше след това да пришпори годежа си с Гюней, нямаше да му причини и половината от страданията и мъките, на които го подложи .
Това е моето мнение. Аз не не се чувствам длъжна нито да харесвам това момиче, нито да угаждам някому с мнението си !  Peace Пиша, според моите усещания от филма и собствените ми убеждения. Peace

Хубав слънчев ден на всички !   bouquet

Скрит текст:
HugДжемре НЕ ЗНАЕ,истинската причина за заминаването на Кузей,само усети,че не е по негова воля,точно защото го познава много добре.За да разбере това,а и защото го обича и знае,че и той я обича направи най-нормалното отиде при него.Тръгна си,защото се ядоса,че той не искаше да сподели с нея и по този начин разбра причината за заминаването му/,която той знае/,след като той я настигна.Даже и нарочно да си е тръгнала/което е според теб,не според мен/тя го прави заради него,за да може той да и споделя!Джемре в случая няма за какво да бъде оправдавана!
Джемре,не тябва да се спира и да не прави нищо,постоянно трябва да му показва на Кузей,че го обича за да му помогне да паднат ненужните бариери в главата му.Та той сега след всичко я пита дали го обича,а ако Дж не прави нищо тогава Кузей и той ще си страда и ще бъде още по- нещастен.В центъра на Вселената на Джемре е любовта на Кузей към нея и нейната любов към него.Тя и неиска света да се върти около нея. Hug
Това според мен и аз на никой не налагам мнението си!
Лек и успешен ден!Живи и здрави! Hug Hug Hug

# 606
Излязъл е превода на последния разговор К-Дж. Казано е всичко. Бетонирах този Кузей, пред моите очи е картината : ти И гюней. Това е дълбоко в мен. Не мога да се избавя. Заради мен и Гюней си провали живота.  Трябва да му вземем душата на Кузей за да се случи ВНЛ-то.
К.разбра за лъжата на Г., но имаше малшанса да срещне този, който не трябва - Хандан. Така, че не очаквам драма. За мен най-любопитното е дали този път Дж разбра Кузей. Най-естественото нещо е да се отдръпне.

# 607
Честита баня поне не каза К, много невъзпитан значи  Joy

А Гюла как подпитваше Дж къде и при кой  е спала и накрая се успокои, като Дж й каза, че не са спали заедно с К  Laughing

# 608
Стана ясно от преводите, че Кузей е спал със Зейнеп. Само дето не разбрах защо Джемре спомена темата. Тъй като се случи в началото на епизода може би намек, че и тя е готова за това. Също не мога да си обясня защо обърнаха такова внимание на рибата в езерото. Та, чак разходката приключи .

# 609
По въпроса Джемре-Гюней-Кузей...

Според мен в началото тя беше доста увлечена от Гюней. Ревнуваше го...искаше го. За нея до този момент Кузей беше палавия хлапак от преди години и човека лежал за убийство.
Като че ли по това време перспективата за нея беше Гюней...учил, изучил...опитващ се да се справи с живота някак си. Ама тя виждаше лустрото на гадната му душичка.
Побърза с годежа щот и тя патка от всякъде...за себе си може би беше решила, че това е начина да го отдалечи от Бану, която от своя страна беше доста настъпателна.
После разбра за истинската причина Кузей да лежи в затвора. Ми тя беше в шок и ужас...любимия Гюней...убиец...и като да се сложи черешката върху тортата...Кузей е лежал вместо него. Shocked
Е, тогава тя погледна с други очи на Кузей. Разбра, че не ''лошия'' в страшния филм...а е човек с дълбока душевност, предан, самоотвержен и добър. Еми как да не се влюби?
После си стаи чувствата и продължи да му е само приятел. Появи се Зейно...и това отприщи всички чувства които по всяка вероятност са били в сърцето и...без да си дава сметка за тях.
Зейно беше заплаха...любовта и можеше да не се сподели никога. Да, прави глупости, но никога не остави Кузей сам...някак си винаги беше до него. После се престраши и си сподели чувствата с Кузей...и Олмаза се роди.

Да, отдадена е на Кузей на 100%. Направи достатъчно жертви за него.
Седя като пълна глупачка до боксерките на Баръш от страх да не го натопи...преди това в гората му показа, че е готова да умре за него...само дето Кузей не беше готов да я загуби...и пред дилемата да отмъсти за Али или да жертва Джема...той избра Джема.

Кузей колкото и да бяга и да се прай на Дора Габе...и той и е отдаден на 100% .
Ето за това тази любов трябва да я бъде...двамата изстрадаха достатъчно...време е за наградите. Peace

# 610
  • Тук някъде.....
Не става ясно Кузей спал ли е със Зейнеп, Джемре го попита дали я е обичал и дали са се срещали докато е била в затвора. Кузей й се накара малко, ама после й каза, че хем е грозниче, хем ревниво грозниче  Laughing За секс не разбрах да е ставало дума  newsm78
Зизу, вече съм ситно къдрава като овчица от мненията ти!   bouquet

# 611
Не става ясно Кузей спал ли е със Зейнеп, Джемре го попита дали я е обичал и дали са се срещали докато е била в затвора. Кузей й се накара малко, ама после й каза, че хем е грозниче, хем ревниво грозниче  Laughing За секс не разбрах да е ставало дума  newsm78
Зизу, вече съм ситно къдрава като овчица от мненията ти!   bouquet
Embarassed Embarassed Embarassed Верно днеска се олях... Embarassed Embarassed Embarassed

Ама, Софиииии Hug Heart Eyes...ти не си разбрала ся....като не знаеш да си превеждаш между редовете ...така е...няма да си наясно с кекса... Joy Joy Joy Joy Joy

# 612
Translation of Second Dinner Kuzey Cems scene

Thanking ღღ Κ.Τ. ღღ Ελληνικό ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ for sharing and translating from Turkey to Greek.

Kuzey:..What ever I do it can't be Cemre..It can't be, It can't...I promise , I say to do things you say..I say go ahead, Imean I say infront of you its void..Live your life I say..who Loves, ..Who can love that girl more than you?..In my head I clear everything..I say don't look back..In otherowrds I say with hope go forward, there is a clear road ahead of you, BUT..LOOK..The Pictures pop up in front of me..The sight that I saw you with Guney..

Cems:..We were Kids back then Kuzey..

Kuzey:..I threw to that kid cement Cemre..I froze and that moment remained..after when I was in jail..there were those letters that Guney wrote to me..he repeated your name once or twice, he explained his love he had for you..with those letters I dug you here..they do not come out of here, they can't come out..On the one end I grew with you and on the other end I knitted a wire fence between us , to put a distance between us..can you understand what I am saying?..If you see it it is impossible..

Cemre:..What we lived back then with Guney was something else Kuzey..I mean, Ok at that time that kid at that time was the right thing..I mean..it was something..but just Something..It was not love..back then Guney was different..and Cemre was different..with you I found out what love means..and what is love..You don't only love..You give your whole soul when you love..you sacrifice everything for them..for your brother you went for 4 years to jail, Kuzey..

Kuzey:..That is another matter..

Cemre:..You towards Guney have no obligation...

Kuzey:..But look, his peace was again destroyed because of me..

Cemre:..What do we know?..Maybe he is lying..may it has nothing to do with us..he still would have done his own thing..this is what I am telling you..Ok he did me a favour..He came and told you that he is departing amongst you..but this is Guney..can not forget what he has done in the past..remember the game you played on him with Ali..Think what he did to you with the Makara..if you don't win there confidendence you would not have had Makara in your hands..from long ago Guney would have taken it from you..what you have won ..you have won with sweat..

Kuzey:..YOU, DO YOU LOVE ME?..

Cemre:..Pardon..

Kuzey:..Yes I am wondering about this

Cemre:..What kind of question is this?

Kuzey:..I mean, I explained the Cemre that I have inside me, and was wondering what are you thinking about me? DO YOU LOVE ME TRUELLY ?

Cemre:..I love you very much indeed..you are my longing Kuzey that I pull and of which I am missing ..you are everything that I look at..You are my sleep..that is how it is..Loving you I became a better person, you know that?.. BLONDIE YOU MADE SUCH A QUESTION THAT WHATEVER I DO REMAINS INCOMPLETE ..THE ONLY THING THAT I CAN DO, IN THIS WORLD IS LOVE YOU MORE THAN ANYTHING ELSE..

Kuzey: AND I LOVE YOU SO MUCH..

Cemre:..BUT...

Kuzey:..To be have a life together, I have to sort that matter of Guney..I have to sort it out..

KG English Page (Kuzey Güney)

# 613
 newsm10 smile3501Много ми харесаха постовете ти Зизу! Подкрепям напълно и Фенчето,Тинтири,Софи,Алиска и всички които подкрепят и вярват,че любовта м/у Кузей и Джемре ще им донесе само щастие!Снимките от Диди и Кампанулка мого хубави и двамата много красиви и излъчват такава идилия,като ги гледаш,ще си кажеш "тия двамата нямат никакви проблеми"!Толкова са щастливи,когато са заедно и не мислят за нищо друго.  bouquet  bouquet  bouquet

# 614

Коментирам това, което виждам - а то е, че Джемре направи поредният си фасон. Защото, ако една жена поиска да си тръгне, никой няма да може да я спре ! Ако тя икаше да уважи решението му, ако имаше сетивата да усети какво го измъчва, изобщо не трябваше и да отива при него ! След като си вече там, по своя воля, защо продължаваш да го притискаш  ? Била си тръгнала- дрън-дрън ! Тръгна си, ама се пита и тя като оная кокошка - дали не бягам много бързо ! Иначе, като е толкоз ербап и е накърнена гордостта и  ooooh!, щеше да си тръгне, когато знае, че Кузей няма да я последва .

Hug Hug Hug HugАбсолютно същите усещания. Всеки би върнал. Не намирам разлика в средствата за манипулация на Дж и Гюней спрямо Кузей. По същество и двамата го измъчват,карат го да страда и го разкъсват на парчета,  мислят само за себе си. Гюней иска Кузей да спази дадената дума, Джемре същото - обещал е да не я изоставя. Направо го размазаха в тая серия. Единият свърши, подхване го другият. Но ясно, показаха, че К. обича Г.

Общи условия

Активация на акаунт