Как да постъпя,моля за вашите съвети!!!

• 1 333
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,искам да  споделя нещо с вас ,което ме мъчи от дълго време.Незнам как и от къде да започна,но ще опитам някак.Аз съм омъжена  от почти осем години и имам две дечица от този брак.Отвън погледнато сме семейство за пример и си е така,но има една малка подробност и тя е,че аз се омъжих за съпруга ми без дори и малко да го обичам и това не ми дава мира.Преди да се омъжа за него имах връзка с едно друго момче с,което пък се обичахме много,но аз направих грешката да го оставя и да тръгна със сегашния ,но не само аз бях виновна  вина имаше и той разбира се.И така до ден днешен аз не спирах да обичам бившия си приятел.Съпругът ми е много добър човек страшно много държи на нас,но аз така и не можах да го обикна.През годините от както се разделихме с бившия само сме се разминавали ,но никога не сме си говорили понеже през това време и той се ожени и даже и той си има едно детенце.Не спирах да го обичам и да се надявам,че някой ден съдбата отново ще ни срещне.Така до преди няколко месеца докато не се намерихме отново започнахме да се срещаме и имахме чувството че през тези осем години чувствата ни не бяха се променили даже напротив бяха по силни от всякога.Без да изпадам в повече подробности минавам по същество.Искам повече от всичко на света да бъда отново с него,но ме спират децата, кажете ми как бихте постъпили в такъв случай,само моля ви без упреци аз се упреквам достатъчно сама за грешките,които допуснах.Благодаря ви предварително!!!

# 1
  • Стара Загора
Темата е за един друг подфорум, но... Уви, потребителят там права за писане НЯМА... Сори...!

Общи условия

Активация на акаунт