СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 934
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Я да уточним, че със синът ми изпаднахме в спор;
 - малкото пликче - с данните на детето
 - средният плик - с решен първи модул
Всичко това, надлежно запечатано, плюс втори модул - ДИРЕКТНО в третия плик. Демек - втори модул(респективно - преразказа) влизат директно в най-големия плик.

newsm10 Така го знам и аз.

# 466
На самия изпит пак ще им бъде обяснено на децата,как да предадат работите си.

# 467
  • София
Първите модули се проверяват от компютър,за това се тренира и  техника за попълване на бланките.
Все пак машините са измислени от хора и в случая са за улеснение.

С най-добри чувства към теб,  ама  машината ли ще оцени  примерно тезата по БЕЛ от 1 модул? Разбира се, че има намесени хора - проверители. Peace

# 468
Това би обяснило ключовите думи -  нищо чудно машина да го прави.  Joy

# 469
Моля,за извинение-за проверката от компютър само въпросите с еднозначен отговор.

# 470
  • София
Това би обяснило ключовите думи -  нищо чудно машина да го прави.  Joy

Тцъ Joy, на моята седмокласничка преди 3 години думите бяха синоними на дадените като  ключови в сайта на  министерството, а не й бяха отнели точки. Освен това, не знам дали  споделих някъде назад, но наскоро бях на родителска среща на шестокласничките. Така се завъртя разговорът с учителка по БЕЛ от училището , че се стигна до 7 клас и изпитите. Жената сподели, че е била проверител през  2011. Търси се и съответно се оценява добре  правилната  посока на разсъжденията,  тоест отговор , подчинен на въпроса. Гледа се включването на  ключови думи или техни синоними, естествено. Но жената сподели, че са били инструктирани да дават  определен брой точки от максималния дори  и за само логически построен, граматически и пунктуационно правилно оформен  текст, пък бил той и не съвсем  добре обвързан с темата и цитата. Peace

# 471
Подкрепям поста на Русалката в цялост.
Скрит текст:
Добре,че е тя  HugХич,не ме бива в изказа и обясненията. Embarassed

# 472
  • София
Сигурни ли сте, че тестовата част се проверява компютърно? Включително записаните числа?

# 473
  • Варна
Сигурни ли сте, че тестовата част се проверява компютърно? Включително записаните числа?

И на мен ми стана интересно и току-що се обадих на една учителка,която е проверяваща матурите.Та тя каза,че до 16та зад.включително 1ви модул се проверява от компютър,другите до 20 и 2ри модул от човеците. Wink

# 474
аз искам да питам 'старите пушки' отворените отговори директно в бланката с теста ли се пишат или имат листи за чернова, на които могат да си систематизират отговора и после да го препишат?

# 475
  • София
имат чернова, но задължително трябва да прехвърлят на бланката за отговори.

# 476
  • София
имат чернова, но задължително трябва да прехвърлят на бланката за отговори.
и точно при това прехвърляне трябва де внимават много, защото грешно попълват бланката

# 477
а учили ли са ги в курсовете на техники на прехвърляне - след всеки отговор или по друг начин?

# 478
На първо място сме на Великденското по математика  Simple Smile

Изфуквам се с половин уста, защото точките не са много за хвалене  Embarassed
Чак днес изкараха резултатите нашите, в много градове бяха готови още в неделя  Peace

# 479
  • Бургас
Нещо за Бургас относно ВМС?

Общи условия

Активация на акаунт