СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 35 069
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Добре, че чета седмокласната тема за N-та поредна година.  Grinning
Да знаете, че старателно дебна кой е хвърлил око на НПМГ или вече има ученик там, че ако детето не се откаже, догодина ще имам нужда от помощ.  Whistling

А, значи ме следиш Mr. Green
Калпазето  се е вторачило в биологията, но ще видим кой ще надделее Mr. Green

# 136
  • гр.София
Здравейте!Синът ми също е 7 клас и ще кандидаства тази година. Той се е насочил към Джон Атанасов и ТУЕС, ако има някои със същите желания, ще се радвам да си поговорим. Heart Eyes

ТУЕС, мамите имат тема, правят си купони общо и могат да дадат много информация.
          bouquet

# 137
  • София
Паралелките с математика в НПМГ ще са желание на дъщеря ми, ако не я приемат в СМГ Peace

# 138
  • my own world....
Здравейте!Синът ми също е 7 клас и ще кандидаства тази година. Той се е насочил към Джон Атанасов и ТУЕС, ако има някои със същите желания, ще се радвам да си поговорим. Heart Eyes

И тук си говори с нас Simple Smile

# 139
Регалия са издали и пуснали в продажба техният справочник

http://www.regalia6.com/books/regalia_files/drugi/spr_7kl.htm

# 140
В събота синът ми е на подготовка за  НОИТ в НПМГ и ще му кажа да разпита подробно за новата паралелка по информатика.Аз,а и детето напоследък си мислим точно за тази паралелка,а...може би ТУЕС,или все пак СМГ...И така от много сметки накрая балът може да ни стигне само за Джон Атанасов  Mr. Green

# 141
Регалия са издали и пуснали в продажба техният справочник

http://www.regalia6.com/books/regalia_files/drugi/spr_7kl.htm
|само за Сф е  Sad

# 142
  • София и там където не се пуши
Паралелките с математика в НПМГ ще са желание на дъщеря ми, ако не я приемат в СМГ Peace

Съученици на синът ми, не успяха да влазат в НПМГ, но успяха в СМГ. Балът на НПМГ статистически е несъвместим с никоя друга гимназия.

# 143
Здравейте,
аз само чета темите за да съм в час,защото девойката не смята,че трябва да се притеснявам за нещо  Grinning
Още повече,че тя вече е приета в избраното от нея училище.
Класните работи и при нас са изтеглени в края на април.

Как така е приета?  Shocked

Дъщеря ми кандидатства в националната художествена гимназия.
Имаха приемен изпит на 16 февруари и нейния резултат беше 5.61.
Хубавото,че това не я отказа от ученето и иска да се представи добре на изпитите.

# 144
  • София
Аха, ясно. Все пак, не трябва ли да има оценки и от НВО по български и математика? Миналата година имаше познато дете на моите, което до последно ходеше на уроци по български и математика, макар хич да не му се удаваше второто, макар да искаше в художествената. И май го приеха, ако не ме лъже паметта.

# 145
  • София и там където не се пуши
Аха, ясно. Все пак, не трябва ли да има оценки и от НВО по български и математика? Миналата година имаше познато дете на моите, което до последно ходеше на уроци по български и математика, макар хич да не му се удаваше второто, макар да искаше в художествената. И май го приеха, ако не ме лъже паметта.

Има доста училища, които не се влияят от оценка ВО, дори мисля и ТУЕС (за него не съм сигурна) , полиграфически, приложни, художествени, спортни и т.н.

# 146
Да ни е честито!-намаляват броя на децата в 91 НЕГ и във 2-ра АЕГ Confused
бройката вече ще е 26 деца.

# 147
  • София
да видим дали класовете ще останат по 26 деца!  Outta Joint

# 148
  • София
Ганис, тая задача на Прокибар за неравенства в тиъгълник, на която си дала решението не е ли малко нестандартна за НВО?
Добър вечер:) Преди малко се прибрах у дома след РС  Cry
Не съм изчела още всичко, но... Стефане, тази задача я има решена в учебника на "Анубис". 1) начин с неравенства и доп. построение. Въпреки, че там е въведен един доп. ъгъл фи, което мен ме дразни.

# 149
  • София
Нова, и аз се интересувам от новата паралелка на НПМГ. Интересно е кой ще ги поеме като класен ръководител, кой ще им води информатиката, но това инфо не знам дали има кой да ни го даде. newsm78
Няма начин да ви го дадат сега.

Общи условия

Активация на акаунт