СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 35 086
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Дидева, може би си права и ще си изтрия поста, да не объркам някого Peace
Лейди, благодаря!
 Hug

Късно.., но Дидева ме е цитирала, ще се разбере .

# 121
  • my own world....
Дидева, за там е; ама по родителските срещи учителите често объркват родителите, вместо да са от помощ... Some madness на тяхната родителска се е наложило да се меси и да обяснява на учителите кое как се прави...Та тук ще има да повтаряме по няколко пъти кое и какво Simple Smile

Камъче, не трий, Много народ ще пита след теб  Hug

# 122
Я да обобщим - заявление се попълва само за кандидатстване в спортни и училища по изкуствата. В  другия случай при кандидатстване на общо основание децата НЕ попълват заявление. Така ли е, или греша?

# 123
Some madness на тяхната родителска се е наложило да се меси и да обяснява на учителите кое как се прави...
е, все някой трябва да им каже, нали? Simple Smile

# 124
Добре, че чета седмокласната тема за N-та поредна година.  Grinning
Да знаете, че старателно дебна кой е хвърлил око на НПМГ или вече има ученик там, че ако детето не се откаже, догодина ще имам нужда от помощ.  Whistling

# 125
  • my own world....
Докато съм се сетила да кажа за тези "информативни" РС за кандидатстването. Преди 2 години в нашето училище седя на такава среща и зам директорката разказва кое след кое следва, тънкости на 2ро и 3то класиране и изведнъж влетява директора...запъхтян и казва: на теста трябва да се пише само с черен химикал  #Crazy На следващия ден изрових МОН и РИО, обсъдихме и във форума таз глупост и се оказа, че нещо човекът се е объркАл. Туй хубаво, ама аз и още няколко човека не му повЕрвахме...та след това тормозих на няколко пъти зам, директорката с въпроси от сорта: казахте ли на всички, че се пише само със СИН химкал...Толкоз по въпроса за дезинформацията. Като се появи Some madness и тя да ви каже какво са ги дезинформирали...

Дидева, запиши ме у списъка - сама се предавам  Laughing

Gold, нали!?!  hahaha

G.D. - да, заявления се попълват само за танци, песни, рисунки и спорт.

# 126
Дидева, запиши ме у списъка - сама се предавам  Laughing
Че ти си почетният председател на списъка, " Доктор Хонорис НПМГ кауза", дет' се вика.  Grinning

# 127
Пак изтървах маса ти страници. Таз година темата ми бяга.  Simple Smile

Аз за изискванията и сроковете си чета директно от сайта на министерството, да не ме забърка някой чул- недочул.

Дидева, каква паралелка сте си харесали в НПМГ? Принципно това школо лично на мен ми е много симпатично.

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 15:34 от Judy

# 128
Новата - информатика. Що ли ми трябваше да му давам да чете какво е писал сисадмина в БГ Мамма.  Grinning Но каза, че е готов да се жертва и за математическата. Обича си ги двете неща и това е.
И е твърдо за НПМГ. Каза, че му изглеждали като едно голямо семейство ( да го питаш откъде му е дошло на акъла  Grinning ).

# 129
Новата - информатика. Що ли ми трябваше да му давам да чете какво е писал сисадмина в БГ Мамма.  

И аз направих тази грешка.  Wink

А и той пусна "бомбата" и изчезна, сега ме глождят разни въпроси.

# 130
  • Не съм от тук и съм за малко
За НПМГ има отделно записване, подават се заявления за специалните изпити към края на май: 25-29.05.  Peace
Пиша го, понеже го няма отбелязано в Графика на дейностите и може някой да се разсее...  Grinning

# 131
Изпитът по математика в НПМГ ли се провежда, че само срещу него стои празно място в графика?

# 132
  • София и там където не се пуши
Новата - информатика. Що ли ми трябваше да му давам да чете какво е писал сисадмина в БГ Мамма.  

И аз направих тази грешка.  Wink

А и той пусна "бомбата" и изчезна, сега ме глождят разни въпроси.

той не влиза много често. Ще ви отговори. Дори миналата година подсещаше за графици и обясняваше някои неща в седмокласната тема.

Да в НПМГ се провежда, също имат и от Рики кандидат гимназист и от олимпиади влизащи там. Но, молба за класиране или участие в класирането задължително се пуска .

# 133
  • гр.София
Здравейте!Синът ми също е 7 клас и ще кандидаства тази година. Той се е насочил към Джон Атанасов и ТУЕС, ако има някои със същите желания, ще се радвам да си поговорим. Heart Eyes

# 134
  • София и там където не се пуши
Здравейте!Синът ми също е 7 клас и ще кандидаства тази година. Той се е насочил към Джон Атанасов и ТУЕС, ако има някои със същите желания, ще се радвам да си поговорим. Heart Eyes

ТУЕС, мамите имат тема, правят си купони общо и могат да дадат много информация.

Общи условия

Активация на акаунт