СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 35 054
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Да увелича и аз днешната бройка на майките-инквизиторки.
А вчера бяхме и на Великденско. Предишната седмица на олимпиада по МАТ, следващата - в Шумен, пак на МАТ.
Аз наистина вече се чуствам като инквизитор. Нося задачки в чантата и ако има задръстване или се наложи да чакаме някъде - вадя................ту на седмокласника, ту на третокласничката. Сама се мразя вече. Децата ми сигурно ме виждат предрешена като някакъв демон  Twisted Evil, въоръжен в едната ръка със сборник по МАТ, а в другата - свитък преразкази.............
Изтрещала съм явно!!! Добре, че не остана много време.

# 271
Да увелича и аз днешната бройка на майките-инквизиторки.
А вчера бяхме и на Великденско. Предишната седмица на олимпиада по МАТ, следващата - в Шумен, пак на МАТ.
Аз наистина вече се чуствам като инквизитор. Нося задачки в чантата и ако има задръстване или се наложи да чакаме някъде - вадя................ту на седмокласника, ту на третокласничката. Сама се мразя вече. Децата ми сигурно ме виждат предрешена като някакъв демон  Twisted Evil, въоръжен в едната ръка със сборник по МАТ, а в другата - свитък преразкази.............
Изтрещала съм явно!!! Добре, че не остана много време.
все едно се гледам в огледало

# 272
  • София и там където не се пуши
Добро утро майки, инквизиторки.

И други отидоха

mst според мен щом ходите по състезания - не ви трябват пробни.

Все пак не забравяйте, че са 14 годишни деца.

# 273
Привет!
Ние сме днес на пробен по БЕЛ в Регалия.
Хубав ден от мен! Hug

# 274
Ами, досега е бил само на един пробен, искаше ми се да види този формат, като време, като тип.
Защото въпреки всички състезания, на които е ходил, а те не са малко, на пробния по БЕл се оказа, че не разбрал, че отговорите се попълват в бланка. Последните 5 минути пренасял отговорите си в бланката, но не му стигнало времето за да пренесе преразказа на диалог (или нещо такова). Та, нека тренира. Обещала съм само този пробен по МАТ. И само още един по БЕЛ. Това е.

# 275
Привет!
Ние сме днес на пробен по БЕЛ в Регалия.
Хубав ден от мен! Hug

И ние,но във Веди.  Wink

# 276
  • Варна
А на моя свободен електрон днес му дадох един тест по БЕЛ  с 40 въпроса.Реши го,проверихме,оценихме.Излезе с ракетата на двора и след малко ми чука и ми  вика "Довечера ми дай още един такъв и един по мат.ще реша" JoyТа някой да се похвали друг с такова нещо,а?  Twisted Evil
Та извода е,добре съм си! Flutter

# 277
Добро утро! И ние сме в Регалия днес. Този по БЕЛ и един по мат в Междучасие и свършваме. То си дойдоха датите 21 и 23.
А тя, горката, все ме мисли. Като й се обадя, първият й въпрос е раждаш ли.

# 278
Добро утро! И ние сме в Регалия днес. Този по БЕЛ и един по мат в Междучасие и свършваме. То си дойдоха датите 21 и 23.
А тя, горката, все ме мисли. Като й се обадя, първият й въпрос е раждаш ли.
Ох, душата!
Ама и ти, хайде, не притеснявай детето така! Създай и хубави емоции! Теленце, хубави хора, да знаеш  Wink Леко раждане и да сте здравички! Hug

# 279
  • София
ganis, не съм се съмнявала в теб  Hug ти си ни тайното оръжие, като не стигнат силите на мама и тати Wink
Пратих я днес девойката в СМГ, да видим. Най-вероятно резултатите от днес и миналата седмица по БЕЛ ще излязат по едно време.
mary cherry, не знаех за бебето. много хубава новина Simple Smile Ако те интересуват подробности от РС, ще ти напиша всичко на лични
Следващата събота и неделя са пробните в ПЧМГ, от техните резултати ще преценим да ходи ли и на други.

# 280
ganis, не съм се съмнявала в теб  Hug ти си ни тайното оръжие, като не стигнат силите на мама и тати Wink
Пратих я днес девойката в СМГ, да видим. Най-вероятно резултатите от днес и миналата седмица по БЕЛ ще излязат по едно време.
mary cherry, не знаех за бебето. много хубава новина Simple Smile Ако те интересуват подробности от РС, ще ти напиша всичко на лични
Следващата събота и неделя са пробните в ПЧМГ, от техните резултати ще преценим да ходи ли и на други.

В ПЧМГ пускат ли външни деца?Къде се провеждат пробните?
Също така в Междучасие дали ще има ПИ в началото на май месец?

От днешния пробен по мат. не съм много очарована, но ще видим като излезнат резултатите Simple Smile
Чакам с нетърпение резултатите по бел.

# 281
Днес моят ходи на Бел в Регалия.

Следващия, и май за нас ще е последен по този предмет, е в Милениум.

За математика - Регалия другата седмица.

Предполагам, че СМГ ще имат дата и през май. Поне преди  три години беше така. Ама тогава нямаше толкова празници. Аз не се натискам, защото не знам дали бих причинила такъв зор, безсмислин като гледам задачите досега, точно преди изпита. Wink

Изобщо се отказах от математиката в СМГ, нищо общо от преди три години. Да си проверяват знанията на математиците, аз ще пазя нервите на моя. Mr. Green

# 282
Aз искам да попитам за информация за заявленията, които се подават за явяване на матурите. Какьв е смиьла, нали са задьлжителни ...

# 283
Какви са били задачите преди 3г.?По-сложни?
Аз честно казано се чудя дали да го пращам на още пробни newsm78

Как се е сторил днешният ПИ в СМГ на децата ви?

# 284
  • my own world....
Aз искам да попитам за информация за заявленията, които се подават за явяване на матурите. Какьв е смиьла, нали са задьлжителни ...

Заявления за НВО по математика и български НЕ се подават  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт