СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 35 050
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • в полите на Балкана
Привет!
Ние сме днес на пробен по БЕЛ в Регалия.
Хубав ден от мен! Hug

И ние,но във Веди.  Wink

Може ли да качите ПИ по БЕЛ в пощата?  Praynig

Вчера и моят син бе на Великденско математическо състезание. Каза, че е имало няколко много трудни задачи.

# 286
  • София и там където не се пуши
Aз искам да попитам за информация за заявленията, които се подават за явяване на матурите. Какьв е смиьла, нали са задьлжителни ...

Само, за проверка на способностите. Назад се коментираше, че мат и БЕЛ не се пускат молби.

# 287
Привет!
Ние сме днес на пробен по БЕЛ в Регалия.
Хубав ден от мен! Hug
И ние,но във Веди.  Wink
Може ли да качите ПИ по БЕЛ в пощата?  Praynig
Вчера и моят син бе на Великденско математическо състезание. Каза, че е имало няколко много трудни задачи.
Аз ще мога утре. Ако някой не ме изпревари.

ddani, не се подават заявления за явяване на НВО по БЕЛ и матемаика. Подават се заявления само за проверка на способностите по спорт, изобразително изкуство, музика и т.н, които се изискват от някои у-ща.

# 288
Здравейте момичета!

Днес и ние бяхме на робен по БЕЛ в Регалия. Девойката каза, че теста бил лесен, преразказа - гаден! Миналият път било обратното.
Предстоящата седмица е пълна с контролни и изпитвания в училище. Според мен това е и последната им сериозна седмица за учене преди изпитите. В нашето училище има РС на 25.04., решила съм да ходя като за последно. Не очаквам да ме изненадат с нещо.

Вчера бяхме на изпит в Англо-американското училище, май бях споменаа преди, че кандидатстваме за пълна стипендия. И родителите присъствахме в началото, беше много интересно и различно от всичко, което съм виждала в българската образователна система. Детето е уверено, че се е справила отлично. Излезна след 6 часа изпити доволно, пеейки си. Резултатите ще са известни на 26 април, след което ако я допуснат ще се яви на последния кръг - интервю с комисия. Дано!!!!

Хубава и успешна седмица от мен!

# 289
mamabama-дано Hug
Стискаме Ви палци за интервю!

# 290
Здравейте момичета!

Днес и ние бяхме на робен по БЕЛ в Регалия. Девойката каза, че теста бил лесен, преразказа - гаден! Миналият път било обратното.
Предстоящата седмица е пълна с контролни и изпитвания в училище. Според мен това е и последната им сериозна седмица за учене преди изпитите. В нашето училище има РС на 25.04., решила съм да ходя като за последно. Не очаквам да ме изненадат с нещо.

Вчера бяхме на изпит в Англо-американското училище, май бях споменаа преди, че кандидатстваме за пълна стипендия. И родителите присъствахме в началото, беше много интересно и различно от всичко, което съм виждала в българската образователна система. Детето е уверено, че се е справила отлично. Излезна след 6 часа изпити доволно, пеейки си. Резултатите ще са известни на 26 април, след което ако я допуснат ще се яви на последния кръг - интервю с комисия. Дано!!!!

Хубава и успешна седмица от мен!

и младежа спомена нещо такова - че преразказа бил много 'усукан'
сподели повече за изпита - как така родителите са вътре?

Абе защо се една и съща ми  е бройката на мненията - не се променя от много време

# 291

Дано, успех ви пожелавам!
Сподели повече за изпита, на мен ми е интересно.

Как се е сторил днешният ПИ в СМГ на децата ви?

Труден, според моя, 24-та задача "в" не му е била по силите.  Confused
На много деца май и времето не им е стигнало.

# 292
Дъщеря ми беше днес на ПИ по БЕЛ във Веди. Каза ,че си направила много хубаво преразказа,но на чернова. След това не и стигнало времето да го препише целия на беловата и се сетила,че учителката  (при ,която ходи от време на време) и казала,че в такъв случай може да напише "продължава на черновата" и така направила. Това ми се струва много странно,хеч не ми се вярва да се приеме. Thinking Някой да е чувал нещо подобно?

# 293
nezito ,интересен казус.Според мен по-добре коригирана белова,отколкото половин такава.
Почти напълно съм сигурна ,че черновите не се преглеждат и съответно оценяват на изпита Embarassed
Лично бих препоръчала детето да се научи или да му се обясни как да си нанася корекции на беловата.

# 294
  • София
В ПЧМГ пускат ли външни деца?Къде се провеждат пробните?
Също така в Междучасие дали ще има ПИ в началото на май месец?

От днешния пробен по мат. не съм много очарована, но ще видим като излезнат резултатите Simple Smile
Чакам с нетърпение резултатите по бел.
В ПЧМГ пускат външни деца на пробните, провеждат се в сградата на училището на "Опълченска" с/у МВР болница, можеш да видиш в сайта подробности.
Моята уж решила всички задачи на днешния ПИ в СМГ, едва й стигнало времето.  За една задача от първи модул била налучкала...абе, ще видим резултатите.

# 295

Как се е сторил днешният ПИ в СМГ на децата ви?

Труден, според моя, 24-та задача "в" не му е била по силите.  Confused
На много деца май и времето не им е стигнало.
[/quote]

Моят син също не му е стигнало време за 24 в, каза че само някакъв чертеж е успял да начертае. Но не е могъл да реши 20 б, супер лесна, но й видя решението у дома...
А като цяло твърди , че ПИ е бил средна трудност, каквото и да значи това  Thinking

# 296
  • гр.София
Здравейте, за новата паралелка по информатика не научих нищо ново, но намерих задачи от изпита в ТУЕС 2010. В пощата са  Peace
        много се извинявам,но в коя поща са задачките?

# 297
  • София
В материали по мат  Hug

# 298
Да увелича и аз днешната бройка на майките-инквизиторки.
А вчера бяхме и на Великденско. Предишната седмица на олимпиада по МАТ, следващата - в Шумен, пак на МАТ.
Да почерпиш за Великденското.  Grinning
http://iztok-smb.hit.bg/rezultVMS.html
Ако ти водиш малката в Шумен, може и там.

# 299
Дъщеря ми беше днес на ПИ по БЕЛ във Веди. Каза ,че си направила много хубаво преразказа,но на чернова. След това не и стигнало времето да го препише целия на беловата и се сетила,че учителката  (при ,която ходи от време на време) и казала,че в такъв случай може да напише "продължава на черновата" и така направила. Това ми се струва много странно,хеч не ми се вярва да се приеме. Thinking Някой да е чувал нещо подобно?
Има логика да е така. Такава е практиката и на кандидатстудентски изпит, и на мат. състезания, където има задачи за разписване - гледат и беловите, и черновите, като крайния резултат не се намалява заради факта, че не всичко е пренесено на белова.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт