СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 990
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • София
mary cherry, честита рожба! Да е жив и здрав малкия Александър!
Честит имен ден на всички именници в този на-красив, цветен и слънчев ден Hug

ganis, за пробния от СМГ моята каза, че най-трудната задача - 21 или 22 newsm78 на някоя от подточките нямало нито един верен отговор - по данни от г-н Симеонов.
Може ли да поясниш какво имаш предвид под кандидатстване в ПГ, за което се изисква мед.свид? Аз знам, че за ТУЕС трябва, но за друго училище не знам.

И да се похваля - снощи детенце се върна от републиканското състезние по боулдър В Казанлък с бронзов медал. Тази година конкуренцията е била сериозна. За класирането за Балканската купа е останала четвърта Simple Smile
Развиваме се не само по БЕЛ и Мат. Wink

Да видим какъв ли ще е резултата от днешния пробен по Мат. в ПЧМГ...

Честита рожба и от мен на mary cherry!  bouquet
Поздравления за  успеха  на девойката на мамабама и пожелания за отлиюно справяне на финалния етап и за сбъдване на мечтата й да учи в ААУ! ( Нали не греша за името, май беше адашка девойката на моята щерка?
Браво и на медалистката на prokibar! Grinning

Prokibar, може ли да кажеш коя подточка на  коя задача е визирана като грешна в ПИ на СМГ. Погледнах го преди няколко дни и не забелязах да има нещо неточно, но може би съм пропуснала..

# 601
  • София
Prokibar, може ли да кажеш коя подточка на  коя задача е визирана като грешна в ПИ на СМГ. Погледнах го преди няколко дни и не забелязах да има нещо неточно, но може би съм пропуснала..
Няма грешки в задачата, просто никой от явилите се на ПИ не я е решил Simple Smile
По-късно ще пиша подробности, че "медалистката" спи - снощи се прибра в 1 след полунощ от Казанлък, а сутринта я изритах на ПИ по мат. ooooh! Tired

# 602
  • Майничка
Честито на именяците, да са здрави, щастливи и успешни, както и близките им!  bouquet

Prokibar, честито на момата, догодина - златен медал! Laughing

# 603
Русалке, благодаря за пожеланията.  Наистина двете наши девойки са адашки.

Прокибар, поздравления на твоята девойка. Много смела мама си!

Благодаря на всички за поздравленията. Допада ми изключително положителното отношение  и духа на задружност, който цари в този форум.  

Нашият резултат от пробния на Регалия по БЕЛ е 5,54 - но като се има предвид, че беше веднага след изпита за ААУ, е нормален резултат. Днес реших да й дам почивка на мойта девойка - за първи път от 9 месеца и не я пуснах на пробния по МАТ в Регалия, оставих я да поспи до късно и да се поглези. Заслужи си го!
В този ред на мисли, може ли някой да сканира и пусне пробния на Регалия по МАТ от днес?

Честит празник на всички цветни именници днес! Бъдете здрави и щастливи!  

# 604
  • Вече на светло в София
[
В този ред на мисли, може ли някой да сканира и пусне пробния на Регалия по МАТ от днес?

готово - пуснат е
Задача 24 е затруднила моя, мен също  и съм помолила в другата тема за помощ

# 605
Честито на всички с цветни имена! Да са здрави и щастливи!
Prokibar, поздравления за Ина. Следващия път още по- нагоре да се изкатери!
Ние сме го ударили на пълен релакс. Девойката активно почива откакто се е прибрала. Понеделник и вторник пак няма да е на училище. Даже и за домашните не се е обадила да пита. Да ви кажа, и аз вече съм уморена от това учене, хем е непряко. Но ще трябва да се стегнем- на финала сме.

# 606
  • София
[

готово - пуснат е
Задача 24 е затруднила моя, мен също  и съм помолила в другата тема за помощ
В другата тема имаш поща, МАД Simple Smile

# 607
верно много се натоварва темата през май и юни, но и да гледам и двете теми ме затормозява.

Ганис! Сърдечно благодаря за всичко, което правиш за нас!

# 608
  • Вече на светло в София
ganis, Hug
Как ти се вижда задачата? Трудна ли е?

# 609
  • София
за пробния от СМГ моята каза, че най-трудната задача - 21 или 22 newsm78 на някоя от подточките нямало нито един верен отговор - по данни от г-н Симеонов.

[/quote]

Дали не става дума за последното условие на 21?
Ама нали трапец няма да има на изпита?

# 610
  • София
Даниен, че в здачата на СМГ , доколкото помня, не се изисква познаването на теоремите за трапец от 7 клас. Иска се да намериш координати на точки, допълващи фигурата до трапец с фиксирано лице. Тоест необходимо е да се знае  формулата за лице на трапец и  да е наясно детето с  координатната система - тоест знания от 5 и 6 клас, нищо че на практика   условието касае трапец..

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 20:52 от пенсионирана русалка

# 611
  • София
Даниен, че в здачата на СМГ , доколкото помня, не се изисква познаването на теоремите за трапец от 7 клас. Иска се да намериш координати на точки, допълващи фигурата до трапец с фиксирано лице. Тоест необходимо е да се знае  формулата за лице на трапец и  да е наясно детето с  координатната система - тоест знания от 5 и 6 клас, нищо че на практика   условието касае трапец..
О,да , разбира се ....просто моята се смота там и аз реших,че тази подточка е ОНАЗИ,за която говореше и prokibar....

# 612
  • София
О,да , разбира се ....просто моята се смота там и аз реших,че тази подточка е ОНАЗИ,за която говореше и prokibar....
тя е, тя е - 21 зад. с подусловието за координатната система - не била решена от нито едно дете

# 613
  • София
тя е, тя е - 21 зад. с подусловието за координатната система - не била решена от нито едно дете

Решена е, има  2  деца със 100 точки, както и деца с чист втори модул, а само с грешки в първи. Peace

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 21:44 от пенсионирана русалка

# 614
  • София

Решена е, има  2  деца със 100 точки, както и деца с чист втори модул, а само с грешки в първи. Peace
вярно, че имаше такива резултати, ама кой да мисли Confused Може би Симеонов е говорил за работите, които той е проверил, а може и моята да не е доразбрала... то стана като развален телефон Laughing

Общи условия

Активация на акаунт