СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 943
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • my own world....
2011 си попълних данните на  "уърд" на 1вата страница на заявлението, а там дет се попълват паралелки го оставих и попълвах на ръка в деня на подаване на заявлението. Вярно за София става дума, но не виждам проблем и за останалите градове.... Отидох с 3 копия, за да  се застраховам, в случай на грешка. В самото училище гнездо се сърдеха на "неподготвени" - дошли без разпечатани заявления - те отде да вземели толкова копия...Работеше се  изключително със съкращения  Peace Особено профилите. Те и в таблицата с кодовете са си дадени със съкращения.

Има време до попълването. Да се съсредоточим върху последните дни за подготовка   bouquet

# 631
  • София
Момичета, може ли линк към справочника, който се разпространява само онлайн.

# 632
# 633
  • София
Много ти благодаря!

# 634
  • I want it all and I want it now.
Благодаря . Копирах си и аз линка и пак остава да измисля подредбата на желанията. Laughing

# 635
На мен ми се струва безсмислено да се редят желания при условие, че не се знае с какъв бал ще се бори детето. Ако е в диапазона  34-31-един вид училища ще се пишат, но ако е 30 и недай си Боже надолу - тогава отиваме в съвсем друга категория училище. Ние направихме два пробни през почивните дни. От математиката не съм доволна дори преди да съм видяла официалния резултат. За българския нямам реална представа как се е справил. Все по-отчаяна съм. На този етап с българския се справя значително по-добре, което е за мен е много странно. Или влиянието на  учителката си казва думата, или аз нищо не разбирам и нахалост съм го готвила четири години с математика...

# 636
  • my own world....
Реденето на желанията за 1во класиране се подреждат не заради бала, а дори въпреки него  Laughing Желанията са си желания, не се прилагат кой знае какви тактики, спрямо бал или спрямо успеваемост... И сега е ок да си подредят желанията, само за заявленията е рано още Simple Smile

# 637
  • София
ПЧМГ публикуваха резултатите от вчерашния ПИ по мат.
Виаги са бързи, но този път- светкавични!
Очаквано нисък резултат на моята (5,20), като се има предвид, че си легна в 2 ч. след полунощ предната вечер. На първия модул направо е спала  Simple Smile

# 638
и аз съм много доволна - 62 т. на първия модул на ПИ по МАТ в Регалия - втория модул още не е проверен, чакаме и него.

# 639
Според мен и децата и родителите имат някакви предпочитания къде желаят да продължат обучението си.За това за мен желанията са си такива независимо от бала.Така,че подредбата поне нашата си беше готова много преди подаване на заявлението.После резултатите от ПИ и миналогодишните статистики са достатъчни според мен за относително точна преценка къде може да бъде приет всеки кандидат.

# 640
Според мен и децата и родителите имат някакви предпочитания къде желаят да продължат обучението си.За това за мен желанията са си такива независимо от бала.Така,че подредбата поне нашата си беше готова много преди подаване на заявлението.После резултатите от ПИ и миналогодишните статистики са достатъчни според мен за относително точна преценка къде може да бъде приет всеки кандидат.
Именно!
Желанията се подреждат в зависмост от това къде иска да учи детето!
Статистиките са само да се определи колко желания да се запишат. Ако балът е по-нисък е добре да се запишат колкото може повече възможности.

# 641
  • София
и аз съм много доволна - 62 т. на първия модул на ПИ по МАТ в Регалия - втория модул още не е проверен, чакаме и него.
62 т. на първи модул е фантастичен резултат!
хайде сега 32-33 т.и на втори, и така и на изпита Simple Smile

# 642
  • София
леле, леле, тук има големи ентусиасти да редят желания! Другарки, рибата е още в морето, не слагайте тигана!  Wink

# 643
Що бе, аз още преди няколко месеца ги наредих, стигнах до едно-две професионални училища с приличен бал и що годе приемливо за нас обучение , та сега ми е по-спокойно.

# 644
  • София
Докато детето не се яви и на двата изпита и излязат валидни оценки за кандидатстване, хич не ща и едно желание да редя!

Общи условия

Активация на акаунт