Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 53 500
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Вечерта в ирландски пъб Мърфис беше прекрасно изживяване - 10/10!  Peace
Моля, ако забележите пак ваучери - сигнализирайте!

# 391
  • София
Не знам доколко е плюене срещу бивш работодател или истина, но ще ви покажа на какво попаднах в една друга тема, а вие сами решете дали да повярвате на написаното:

Здравей те, искам да споделя , нещо с всички ,но не знам къде и реших да пиша тук, тъй като сега се регистрирах , и няма идея как да направя тема във форума, и да споделя никой неща. До скоро работих в една известна фирма за торти. Скоро напуснах ! Не издържах , на простотиите в тази фирма , целта е да се скара персонала за да , не се искат повече пари като заплата. Защото като няма екипност няма кворум. Много доносничество , клюки, и омраза . А най-важното което искам да споделя всъщност е , че качеството на тортите е ужасно , от известно време се закупуват евтини продукти , кремовете се разреждат с повече вода , тортите се разпадат, плодовете на тортите не се мият, платките с твърди,като гипс картон, с изтекъл срок,и изгорели. еклерите са с ниско качество,падат по земята и директно се събират и се слагат в тортите ,гадост !!!! И когато събереш всички тези продукти в торта , тя се разпада, когато поседи малко минути на топло. Общо взето става като за чаша торта , не парче.Използват се китайски евтини за по 2/3 лева играчки от Илиенци , които миришат ужасно а се слагат в/у тортата, не се измиват с препарати за дезинфекция , което е редно. , Препоръчвам Ви да се насочите към други , фирми за такива изделия , при тези качеството е една голяма нула. Сега мога да си позволя да го кажа , тъй като вече не спазвам фирмена тайна. Фирмата е ЛАГУНА !!!! Ако прецените , разпространете, информацията , защото смятам , че храната трябва да е качествена, все пак храним деца !!!! Затова реших да го споделя , за да предпазя хората от боклуци, не мога да мълча , за такива нередности !

# 392
Не знам доколко е плюене срещу бивш работодател или истина, но ще ви покажа на какво попаднах в една друга тема, а вие сами решете дали да повярвате на написаното:

Здравей те, искам да споделя , нещо с всички ,но не знам къде и реших да пиша тук, тъй като сега се регистрирах , и няма идея как да направя тема във форума, и да споделя никой неща. До скоро работих в една известна фирма за торти. Скоро напуснах ! Не издържах , на простотиите в тази фирма , целта е да се скара персонала за да , не се искат повече пари като заплата. Защото като няма екипност няма кворум. Много доносничество , клюки, и омраза . А най-важното което искам да споделя всъщност е , че качеството на тортите е ужасно , от известно време се закупуват евтини продукти , кремовете се разреждат с повече вода , тортите се разпадат, плодовете на тортите не се мият, платките с твърди,като гипс картон, с изтекъл срок,и изгорели. еклерите са с ниско качество,падат по земята и директно се събират и се слагат в тортите ,гадост !!!! И когато събереш всички тези продукти в торта , тя се разпада, когато поседи малко минути на топло. Общо взето става като за чаша торта , не парче.Използват се китайски евтини за по 2/3 лева играчки от Илиенци , които миришат ужасно а се слагат в/у тортата, не се измиват с препарати за дезинфекция , което е редно. , Препоръчвам Ви да се насочите към други , фирми за такива изделия , при тези качеството е една голяма нула. Сега мога да си позволя да го кажа , тъй като вече не спазвам фирмена тайна. Фирмата е ЛАГУНА !!!! Ако прецените , разпространете, информацията , защото смятам , че храната трябва да е качествена, все пак храним деца !!!! Затова реших да го споделя , за да предпазя хората от боклуци, не мога да мълча , за такива нередности !
и аз писах преди два месеца че тортите вече не са както преди,много се отличават от преди една година.станаха гаднииииии Crossing Arms

# 393
По повод мнението ще кажа, че по скоро бих повярвала, наред с това, че масово напоследък са развалили качеството. Аз лично не съм попадала на лоша торта, но бих ограничила поръчките си за там. Явно твърде много са си повярвали.
Ходих на маникюр и педикюр в Приложна магия...не ходете там! Първо го намерих едва- едва, после чаках за часа си 15 мин., понеже не могли да "изпуснат" майка на абитуриент...Една девойка, която май е собственичката си влизаше и излизаше от салона с димяща цигара, което е недопустмо според мен. А маникюра и педикюра? Понеже формата на ноктите ми била добра, момичето ми изпили само 2 нокътя, които били криви  Shocked другите не ги пипна. На краката същото. За краката ваничка, за ръцете- не. Слагаше на ноктите обезмаслител, основа...без чака да съхне. Лака ОПИ издържа само ден и се отлепи на "филм" от целия нокът. А, за начало ме накара да си изтрия сама лака на ръцете, за по- бързо...Втрещена съм момичета от липсата на професионализъм, просто нямам думи...Та, все си повтарям, че все пак съм дала само 10лв. за тази "услуга", че поне да не ме е яд много...Но е обидно, дори за малко пари подобно отношение. Оплаках се!

# 394
  • софия
момичета, да имате някакви отзиви за този салон? http://eha.bg/dMlU

# 395
Да похваля SV studio, вече за 3 път купувам ваучер за 30 лв за 100 снимки, фотографът се раздава и качеството е добро, единственият недостатък е, че фонът му е гол и че мъкна доста инвентар, все пак става дума за снимки на бебе, но въпреки всичко цената ме устройва:)

# 396
# 397

и аз писах преди два месеца че тортите вече не са както преди,много се отличават от преди една година.станаха гаднииииии Crossing Arms

преди 2 седмици случайно седнахме там с жена ми за обяд - поръчахме супа и 2 основни и бира - е всичко остана неизядено и неизпито. тръгнахме си и после ядох макдоналдс. за втори и сигурно последен път сядам там

# 398
  • София
Момичета, някой скоро беше писал, че са ходили на атракционите пред Дъ Мол. Случайно да е осведомен дали има някакво работно време? В петък минахме около обяд и нямаше никой...

Скрит текст:
По повод тортите - наскоро попаднах на този блог. Намирам мнението на авторката по хранителните въпроси за малко, но много добре е описала как се правят торти (по повечето сладкарници).

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 08:16 от Узи

# 399
  • София
Момичета, някой скоро беше писал, че са ходили на атракционите пред Дъ Мол. Случайно да е осведомен дали има някакво работно време? В петък минахме около обяд и нямаше никой...

Скрит текст:
По повод тортите - наскоро попаднах на този блог. Намирам мнението на авторката по хранителните въпроси за малко, но много добре е описала как се правят торти (по повечето сладкарници).

от 12 часа работят.
Ние сме много доволни от атракционите - вчера ги посетихме и децата много се забавляваха.

# 400
  • София

Благодарско!  Hug

# 401
И по повод тортите и аз да се изкажа - миналата година за РД-то на голямата, правих 2 торти домашни... от блата до украсата, да ама сега нямам никакво време и естествено ще разчитам на готова. То е ясно, че в повечето хранителни заведения хигиената не е на ниво.. и пак по този повод да кажа, че зет ми прави хранителни доставки на много софийски заведения и съответно казва, че никога няма да седне да яде при тях... сами си правете изводите. Някои от които, пускаха ваучери и имаше останали доволни тук Embarassed

И за да не е съвсем спам - досега все доволни от пица Рим... скоро ще употребим още няколко ваучера, но още не им е дошло времето.

# 402
Вече няма ваучери за атракциона на Дъ Мол, нали?

# 403
  • София
Вечерта в ирландски пъб Мърфис беше прекрасно изживяване - 10/10!  Peace
Моля, ако забележите пак ваучери - сигнализирайте!

Заповядай!   bouquet

# 404
Здравейте,
интересувам се от лазерното премахване на капиляри в Леграно - зная, че често пускат ваучери и ме интересува дали има доволни от резултатите, защото за големи зони е доста висока цената и ми се иска да получа мнения предварително.
Или ако препоръчате друго място, също бих била благодарна.
  bouquet
newsm78Никой нещо не споделя относно мойто питане за жалост newsm78
Не знам дали вече не ти е късно, но аз съм много доволна от резултата там. Махах си капиляри на бузите и носа миналата пролет и до сега не са ми излезнали нови. Моного съм доволна. Като цена не мога да ти кажа, защото те ми правеха някъкви отстъпки, понеже имах ваучер за лазерно обезкосмяване на мишници. Но ми излезе около 120-130лв., като ходих може би три или четири пъти. Доволна съм определено. Те също така много често пускат ваучери, така че просто ги следи или се обади и ги питай направо дали няма да ти направят отсътпка. Понякога те таксуват на цените като ваучерите , дори е да не си си купил. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт