Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 53 500
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Ако имаш предвид тези оферти
http://grupo.bg/sofia-oferta-specialna-torta-vsichki-malki-golem … a-sladkarski-8013
http://grupo.bg/sofia-oferti-restoranti-zavedeniq-7

То това е онзи Карамел, от който има отрицателни мнения, не едно и две, и моето включително е такова. Naughty

Положителни са отзивите за оригиналния Карамел, на Хъни, който няма общо с тези оферти.
Права си !!!!   ooooh! Объркала съм ги ....мернах само рекламата, без да чета офертата и останах с впечатлението,че са от " Истинския Карамел ". Благодаря за намесата   bouquet

# 481
  • София
Имате ли мнение за салон Меги стил? Че са пуснали ваучер прическа + грим... А в събота имам бал  Thinking дали си заслужава?

# 482
  • Sofia
Някой да е доволен от оферта за торта от актуалните?
Аз съм от доволните от "Орхидея", въпреки, че тук има и отрицателни мнения за тях. Преди няколко дни бях на детски рожден ден и тортата беше чудесна. Отново се оказа от орхидейска!  Peace

# 483
Някой да е доволен от оферта за торта от актуалните?

И мен това ме интересува.
Бях се навила за детските Лагуна с пластмасовите фигури - детето най-много ще се радва на нея, още повече, че ще има и играчки на любимите си герои, обаче последните мнение нещо ме разколебават ...  Rolling Eyes
И много се чудя, сега видях, че имат актуални оферти за детски торти на Джорджо Джани и Карамел... моля за съвет и отзиви /знам, че доста сме коментирали, но ме интересуват скорошни мнения  Praynig/

От великденската оферта на Джорджо Джани се възползвахме.Не ми хареса - разпадаше се , горният пласт не разбрах захарен фондан ли трябваше да бъде , защото нещо не се беше получил и не беше изобщо сладка.

# 484
  • София
И аз съм доволна от тортите и сладките на Орхидея. Рядко поръчваме заради кг, но винаги са пресни и вкусни.
Скай лайн не съм вземала с ваучер. Но в кварталния ни супер подават от тях. Понякога вземам за дъщерята и Скъпия. И те ми харесват.

# 485
Едва сега разбирам, че има 2 сладкарници Карамел  #2gunfire-

имаше добри отзиви тук за Карамел и аз поръчах от сладкарницата в Бояна - не съм доволна - цената е по-висока от Орхидея, а тортата не беше хубава, за непрофесионалното им отношение - да не говорим.

Няма да поръчам втори път от Карамел в Бояна?

Сега за другата Карамел  - добри ли са?

# 486
......и как ги различавате двата Карамела?

# 487
  • София

На едните оферти пише сладкарски цех, а на другите сладкарница.  Wink  Цехът е някъде в крайните квартали на София и в офертата е включена и доставка, а сладкарницата на Хани (задължително в офертата е подчертано, че майстор Хани прави това и това) е в центъра на София. Само ми е интересно като съм минавала по въпросната уличка на сладкарница и пекарна Карамел защо не съм я забелязала?  newsm78  Явно не съм наблюдателна или е нещо прекалено малко и невзрачно.  newsm78

# 488
  • София-Младост

На едните оферти пише сладкарски цех, а на другите сладкарница.  Wink  Цехът е някъде в крайните квартали на София и в офертата е включена и доставка, а сладкарницата на Хани (задължително в офертата е подчертано, че майстор Хани прави това и това) е в центъра на София. Само ми е интересно като съм минавала по въпросната уличка на сладкарница и пекарна Карамел защо не съм я забелязала?  newsm78  Явно не съм наблюдателна или е нещо прекалено малко и невзрачно.  newsm78
Това трябва да е
От страни в ляво излиза снимка от гугъл стрийт вю.

# 489
  • София
По едни стълбички надолу, под нивото на улицата е, в една нова кооперация се намира.

# 490
Сладкарничката е на тиха уличка, кокетна е отвън...вътре си е пекарна, ако не се лъжа на 2-я етаж има вътрешен салон, така поне ми се стори. Да се включи някой, който е ходил там и е сядал, че аз само за козунаци ходих и не съм разглеждала много- много...
Аз да споделя, че заради забавянето на доставката на торта през януари, карамелци ме компенсират сега с безплатна торта за 1-ви юни. Утре я чакам, ще ги похваля после, но не се сдържах и сега...

# 491
Аз да споделя, че заради забавянето на доставката на торта през януари, карамелци ме компенсират сега с безплатна торта за 1-ви юни. Утре я чакам, ще ги похваля после, но не се сдържах и сега...

Това е защото не си била неблагоразумна като мен, да си отворя голямата си уста и да разкажа на хората във форума за лошото отношение и обслужване  Laughing

# 492
  • София
някакви отзиви за салон Ambiencenewsm78

# 493
  • София
Миналата седмица взех от сладкарница Карамел - Хани торта - ягодов чиизкейк. Тортата  беше вкусна, приличаше на домашно приготвена (от страна на вкуса).
Понеже бях много любопитна, а и от снимките и описанието в сайта, останах с впечатлението, че там ще видя витрини със сладки и солени изкушения на килограм. Отидох с идеята да се почерпим с приятелки, да взема тортата и да купя още неща за почерпката в къщи. Сладкарничката действително е на много тиха уличка уличка, но от там се купува само за в къщи. Навън има сложена масичка, но се оказа проблем, за не добре ориентираната продавачка. Нямаше ги рафтовете със сладки и соленки, които си бях представила. Е хапнахме по една петифурка, пастичка, взехме тортичките, купихме и по един хляб ... а имахме 3-ма рожденници, с две големи партита....можехме още доста вкусотии да отнесем....

# 494
  • София

Това трябва да е
От страни в ляво излиза снимка от гугъл стрийт вю.

Благодаря! Видях адреса, но не се бях сетила да видя на стрийт вю как изглежда. Сградата съм я виждала, но определено сладкарницата не я бях забелязала.  Embarassed

И аз се загледах в офертата за ягодовия чийзкейк, но засега се въздържам. Повод нямаме, а май е по-разумно да спестя малко калории.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт