Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 52 301
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Попаднах на тази оферта за спортен лагер за деца(тенис ,плуване) и се чудя дали е уместно за 5 годишно дете.

В сайта им пише, че: "Заниманията са подходящи за всички възрасти от 3 до 16 години, като децата се разпределят в подходяща група"

# 526
  • София
Някой питаше за почистване на зъбен камък. Аз съм много доволна от д-р Лечев http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-zabna-plaka-i-zaben-kamak-s … 6540&affid2=7
Видях, че сега има пуснати ваучери. Ходила съм преди повече от година. Дано не се е променило нещо!

# 527
  • София
Само за протокола - детският кът в Happy Люлин го има преди доста повече от седмица.
Та в тази връзка може би не става въпрос за люлинското Хепи.

Моля ви вижте тази оферта Аз не мога да разбера условията ѝ: "Срещу един ваучер за двама получавате: 1 или 2 нощувки със закуски и вечери във Възрожденски комплекс "Косовски къщи" 3*" . Все пак една или две нощувки получавам срещу 99 лв?  newsm78

Не видях дали са ти отговорили. 99 лв= Една нощувка за двама в апартамент с включени закуски и вечери  Peace

# 528
  • София
Толкова отдавна пазарувам по тези оферти, винаги ползвам вашите съвети Hug и до сега не съм сгрешила, благодаря ви. Сега обаче, си закупих едни гащи
http://vo.grupo.bg/all-oferta-lastichno-bodi-pribirane-oformqne- … o-7936?aff_id=119,
за които не попитах, не се посъветвах и, разбира се, сега съжалявам. За по-некачествено нещо не си бях давала парите до сега. Пълен боклук, писах и на фирмата, макар и да не очаквам нищо от тях. Просто искам да знаят, че клиентите им са разбрали, че ги правят на луди, като им продават този боклук. Да си го знаят.
Пък вас съветвам да не се лъжете.

# 529
Аз преди година го купих за 20 лева. Така че ти си направо на далавера за 9  Wink

Опитай да ги върнеш, ако ти се занимава. Ако беше купила от някой друг сайт бих те посъветвала от тях да си търсиш като обезщетение пари/част от парите. Но с Групо не може да се работи нормално. Доста пъти се набутах с техни оферти и от тях вече не пазарувам, дори и пистолет да ми опрат. Много са некоректни, въобще не проверяват фирмите, които предлагат и след това не ти съдействат по никакъв начин ако не се е осъществила сделката по рекламирания начин.

GRUPO за мен е най-гадния сайт от груповото пазаруване.  Naughty

# 530
  • София

GRUPO за мен е най-гадния сайт от груповото пазаруване.  Naughty

И за мен  Mr. Green Никога вече /след като се излъгах преди година/ няма да пазарувам от тях, независимо от офертите им!

# 531
  • София
За любителите на суши- оферта за Happy- Раковскаbouquet

# 532
  • София
За Арлет в Галакси някой виждал ли е скоро ваучер?

# 533
Здравейте! Дали някой е посещавал този салон и има мнение за него?
http://www.lapni.bg/offer/6621
Бях се насочила към този: http://www.lapni.bg/offer/6753/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%92%D … 8.90-%D0%BB%D0%B2
но след като прочетох единственото негатично мнение се отказах.
Дано този първия да е читав. Praynig

# 534
Във втория само съм влизала, защото е близо до офиса ми, и да ти кажа излязох бързо бързо. Много е малко и мизерно. А аз не съм голяма претенция. Направо не вярвам, че са се тупнали в центъра на София в този вид... Само името им гръмко. По щеше да му ходи нещо като Кварталната бръснарница отколкото Ню вижън...

А, ама то и в първия съм влизала - първо го обърках с друг салон, но днес като минах оттам и сетих кой салон е. Не е голям, работят двама фризьори - Мишо е добър, колегите се подстригват при него, има и едно момиче, което се учи. Ваучерите предполагам тя ги работи, нали в повечето салони така процедират, обучават се на ваучери... Та ако неопитността ви притеснява, да го имате предвид.  Peace

Корегирах си поста и съжалявам ако съм подвеля някого с предишното си мнение.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 00:59 от Doro

# 535
В колектива са пуснали Дон Домат на старата цена 9.90 за Стрелбище / Мотописта - с детския кът.  Peace

# 536
  • offshore & overseas
Само за протокола - детският кът в Happy Люлин го има преди доста повече от седмица.
Та в тази връзка може би не става въпрос за люлинското Хепи.

Моля ви вижте тази оферта Аз не мога да разбера условията ѝ: "Срещу един ваучер за двама получавате: 1 или 2 нощувки със закуски и вечери във Възрожденски комплекс "Косовски къщи" 3*" . Все пак една или две нощувки получавам срещу 99 лв?  newsm78

Не видях дали са ти отговорили. 99 лв= Една нощувка за двама в апартамент с включени закуски и вечери  Peace
А за 2 нощувки вадиш 186 лв., но това може би е добавено в последствие. Като начало офертата беше озадачаваща.

# 537
  • София
Някой поръчвал ли е обеци от тази оферта http://grabo.bg/kolie-i-obetzi-0b9mu6  Отзиви?

Ох, и аз много им се чудя. Особено на белите обеци.  Thinking

В колектива са пуснали Дон Домат на старата цена 9.90 за Стрелбище / Мотописта - с детския кът.  Peace

Вече ги пускат само за консумация на място и затова не купувам вече. Искам да имам опцията да си ги ям вкъщи.  Crossing Arms

# 538
Здравейте !   bouquet
Искам да питам дали сте виждали скоро ваучери за гинеколог (София) ? Трябва да мина профилактичен преглед и си търся ваучер.  Simple Smile

# 539
  • Sofia
Мерсииии   !!   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт