Истанбул - 21

• 48 041
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Мерсиииии,  Hug.

Аз 25Е го гледах в "Мелодията". Вие в кой сериал го видяхте?

Ама съм красиваааааа!!!!!!!!

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 13:00 от Hellenn

# 721
  • София
Мерсиииии,  Hug.

Аз 25Е го гледах в "Мелодията". Вие в кой сериал го видяхте?

В "Огледален свят", вчерашната серия. И друг път съм го виждала, но е по-скоро като фон, а този път героинята се качи на него.  Laughing Всъщност скриха 5-цата от кадъра, но маршрутът се видя целия и "познавачите" като нас  Wink веднага се досетиха за кой номер автобус става въпрос.  Laughing

# 722
Аааа, да, това и аз го гледах. Скриха 5-цата, но на табелата пишеше Саръйер-Кабаташ!

# 723
  • Добруджа
Хелънче честита премяна и на теб  Hug

Танче, а на сина ми /той не гледа сериала, но точно на този кадър беше пред телевизора/ му направи впечатление, че се видя дори като се таксува героинята с Истанбулкарт Grinning

# 724
Хихи, верно ли! Тя наистина се е возила, а?  Joy
Мерси, Добруджанче!

# 725
  • България, София
Хелънче, Добружанка, много сте хубави в новите премяни  Hug

А, то и аз снощи гледах част от филма и даже сцената с автобуса, ама като не ми е познат маршрута  newsm78 Ще се поправи тази грешка със сигурност  Mr. Green

Maruca, и аз съжалявам за лошите впечатления по вина на екскурзоводите. Не съм си давала сметка колко и те имат принос за харесването на дадено място. Ние при първото си ходене ползвахме всички допълнителни екскурзии на агенцията, а местната екскурзоводка ни говореше така, както Бланка е описала за бат Халил  Mr. Green Аз бях изключително доволна от начина, по който екскурзоводката поднасяше информацията, как винаги освен многото години, факти, имена на султани включваше по някоя легенда. Даде ни много информация както за миналото и етапите, през които е преминавал града, та чак до наши дни в т.ч. и в какъв диапазон се движат цените на вилите край Босфора. Лично на мен много ми хареса всичко това и по принцип това очаквам от местните екскурзоводи. Жалко, че не сте случили, но наистина с повече четене в темата ще можеш и сама да си направиш програма, а ако успееш да убедиш разочарованите отново да видят града под друг ъгъл, съм сигурна, че този път всички ще бъдат омагьосани, както всички нас от тази тема  Hug

И сега остана
Скрит текст:
https://www.facebook.com/velina.velikova?ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=10200399184235995&set=a.10200399183075966.1073741825.1047367276&type=3&theater

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 13:39 от velina_v

# 726
  • Добруджа
velina_v

Скрит текст:
Hug Чудесни снимки! Организирана екскурзия ли беше или самостоятелна?

# 727
  • Велико Търново

F-4e, през лятото е сезонът на олеандрите, до септември-октомври цъфтят, при първото ми ходене в Истанбул, около 20 септември, на Принцовите острови беше пълно.   bouquet

Хелънче, Добруджанка, чок гюзел сте.  Grinning

Maruca, жалко наистина, че сте останали с лоши впечатления от екскурзоводите. Още повече след като сте си платили всички допълнителни екскурзии. Аз като се замисля съм попадала само на приказливи гидове, заливащи туристите с купища инфо.

Велина,

Скрит текст:
В Будва ли спахте? Ние спахме в хотелски комплекс близо до Дубровник и ходихме до града самосиндикално с градския транспорт.
А Будва посетихме на връщане за няколко часа, много ми харесаха тесните улички, така напомнящи за Италия, ама най-вече ми допаднаха кафенетата пред крепостните стени.  Mr. Green

# 728
Hellenn разчисти си пощата.  Laughing

Вели, много хубави снимки. Без децата ли бяхте?

# 729
Изчистих си я, Мими.   bouquet
Аууу, ако знаете пък Ексайтед колко е хубава!!!! Пу пу, оспамех цялата тема днес, но то е щото искам нова вече  Mr. Green

# 730
  • България, София
Скрит текст:
Фиоре, имахме 3 нощувки в Будва и до Дубровник си ходихме специално с автобус от агенцията. Вашият вариант по - ми допада, защото сте имали повече време за града, а при нас малко набързо някак стана, защото закъсняхме на отиване и леко беше юруш. Но пак ми хареса

Мимии, бяхме без децата и слава Богу! Пътят беше доста тежък, дори и за нас. Около 16 часа път във всяка посока, като 2/3 от пътя беше планински, със завои и тунели, не всички от които бяха дълги. Та си беше доста уморително. Но пък се нагледахме на природни красоти. Но малката нямаше стомах да й остане от завоите. Миналото лято на 40 км. завои до Велинград повръща 2 пъти  Mr. Green, а ако сега беше с нас, не ми се мисли просто

# 731
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Индивидуалната програма си е най-добре, обаче признавам, че не се чувствах уютно да използвам фирмата за превоз и хотел, както и безплатните им услуги, а да не купя нито една екскурзия, от които тя би могла да направи някаква печалба. Нищо не казаха, обаче не ми беше приятно.

Tired Те печелят от всичко - транспорт, хотел  Wink Ако не печелеха нямаше да продават само това. За това и другите екскурзии се наричат допълнителни, защото са по желание и интереси. При все, че програмите им въобще не са гъвкави и разнообразни, лично аз не бих посещавала 4 пъти Топ къпа, само от кумова срама да не обидя фирмата и тя да може да спечели нещо.   Laughing
(написаното не е лична нападка, просто споделям моята логика).

Ф-че, май-октомври са олеандрите. моите вече нанъпиха и чакам да цъфнат  Crazy

Мими, на 29 май отварят (уж), за сега никакво инфо - http://www.vialand.com.tr/default-en.aspx

Вели, много се радвам, че сте изкарали супер  Hug Какво те впечатли най-много, кое не ти хареса, любимо място, как бяха магнитите  Grinning
Сега ще видя и снимките, благодаря  Hug И
за предишните снимки от Истанбул благодаря много   bouquet

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 18:19 от Шебек

# 732
Здравейте момичета  Hug
Искам да ви попитам може ли да се купят билети за Долмабахче сарай онлайн? И ако да,може ли да ми споделите сайта?
Благодаря Ви предварително

# 733
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
may36, в момента няма как да направиш такава резервация. Има много туристи, което прави спазването на предварителна програма невъзможно. Само на място, ако отидете по-рано няма да ви отнеме много време.

Нещо за гледане  Crazy
http://www.bg-damma.com/stil-na-zhivot/potchivki-i-turizam/4022_ … mp;utm_campaign=0

# 734
...
Мими, на 29 май отварят (уж), за сега никакво инфо - http://www.vialand.com.tr/default-en.aspx
...

Шебече, много благодаря!   bouquet
Рових, рових в темата, но не бях запомнила как се казва дори.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт