В момента чета ... 18

• 37 157
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Започвам тази книга. Някакви отзиви за нея?
Бля- бля, дори за запълване на времето не става Confused
Чета разкази от К.Вонегът - "Докато простосмъртните спят"

# 481
Накрая и на мен дойде ред в библиотеката да прочета "Самотата на простите числа". Ако знаех, че книгата е толкова завладяваща, отдавна да съм си я купила. Мисля, че тя наред със "Стая", "Колекционер на деца", "Оризовата майка" и "22 11 63" ще оформят моят топ 5 на книгите за първото полугодие на 2013-та.  Simple Smile

# 482
  • София
Касита, напълно споделям мнението ти за "Самотата на простите числа"!
Книгата и на мен ми хареса изключително много  Peace

# 483
  • София, България
Накрая и на мен дойде ред в библиотеката да прочета "Самотата на простите числа". Ако знаех, че книгата е толкова завладяваща, отдавна да съм си я купила. Мисля, че тя наред със "Стая", "Колекционер на деца", "Оризовата майка" и "22 11 63" ще оформят моят топ 5 на книгите за първото полугодие на 2013-та.  Simple Smile
Много е хубава, да. Това ми напомни, че не съм ви препоръчала една страхотна ама страхотна книга (прилича малко на "Самотата на простите числа", казва се "Самота в мрежата".

(Има я редовно в кошовете по 5 лева пред Гринуич на Витошка)

# 484
Знаех си аз че ще има достатъчно фенове на романа.  Simple Smile

Мона Лиза, виждала съм книгата точно в такива панери с намаления. Още днес ще я взема.  Simple Smile

# 485
  • Велико Търново
И аз съм фен на "Самотата на простите числа". Заради нея си купих още няклко книги от поредицата Съвременна европейска проза Simple Smile

# 486
  • София, България
И аз обичам много съвременна проза, по възможност да ми е трудничка за четене, да трябва да се внимава.  Mr. Green
Тези дни ми казаха, че скоро ще издават една книга на Борис Акунин , "Писателят и самоубийството" и ме увериха, че е шантава и сложна, точно като за мен. Задължително ще я прочета.

# 487
Много е хубава, да. Това ми напомни, че не съм ви препоръчала една страхотна ама страхотна книга (прилича малко на "Самотата на простите числа", казва се "Самота в мрежата".

Аз не намирам прилики между двете книги, освен "самотата" в заглавието. "Самота в мрежата" повече прилича на "Хванаха ме да крада".

# 488
  • София, България

Аз не намирам прилики между двете книги, освен "самотата" в заглавието. "Самота в мрежата" повече прилича на "Хванаха ме да крада".

На мен любовната история ми прилича, но така или иначе всеки човек прави различни асоциации.  Peace
Ти кажи по-важното, хареса ли ти книгата, да видим дали пак не препоръчвам странни книги?  Mr. Green

# 489
О да, хареса ми много "Самота в мрежата" и също съм я препоръчвала на приятели.
Даже повече ми харесва от "Самотата на простите числа".

Аз сега чета "Сватба в небето" на Мирча Елиаде.

# 490
  • София, България
О да, хареса ми много "Самота в мрежата" и също съм я препоръчвала на приятели.
Даже повече ми харесва от "Самотата на простите числа".

Аз сега чета "Сватба в небето" на Мирча Елиаде.

И на мен ми хареса повече от "Самотата на простите числа". Аз продължавам с "Месия" на Гор Видал, хем много ми харесва, хем ми е малко скучна. В началото смятах, че ще ѝ дам 5 звезди, но сега определено съм за четири. Самият сюжет е страхотен.

# 491
Току-що видях и не мога да се стърпя да не споделя с вас! Има нова книга на Халед Хосейни!

Предстояща е все още!
В сайта на Обсидиан пише, че се очаква на 27.05.

# 492
  • София
Има нова книга на Халед Хосейни!

Чудесна новина!
Елинка, благодаря   bouquet !

# 493
  • София
Току-що видях и не мога да се стърпя да не споделя с вас! Има нова книга на Халед Хосейни!

Предстояща е все още!
В сайта на Обсидиан пише, че се очаква на 27.05.

То че има нова книга на Хосейни отдавна се знаеше  Grinning
Новината е, че ще успеят да я преведат и издадат за Панаира, което е супер!   bouquet
При положение, че се очаква на английски да излезе на 21 май ....  Wink

# 494
Дочетох трилогията на Джералд Даръл, която ми стана една от любимите поредици изобщо, безвъзвратно съм влюбена в нея.  Heart Eyes
Сега съм на "Великият Гетсби", планирам утре да я довърша и директно да тичам на кино след това.  Laughing

Да ви попитам- имате ли отзиви за "Тайната история" на Дона Тарт?? Много високи оценки има, но не знам защо се двоумя дали да я захващам...

Общи условия

Активация на акаунт