В момента чета ... 18

• 37 275
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Четеше ми се нещо не много ангажиращо и започнах Другата Болейн. От детството си обичам такива романи.

Някой говореше за бързо четене и за очи..... Чета много бързо и преди когато имах време можех за една нощ да изгълтам по 400-500 стр. книга. Но това става само с книги, които са ме завладели.
Покрай нощното четене от 7-ми клас съм с диоптри.

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 22:04 от Анонимен

# 16
В момента чета "Цар Плъх"-Джеймс Клавел и мога да кажа,че е невероятна книга,преполових я много бързо и съм страшно впечатлена от стила на писане на автора!!!Много завладяваща книга за човешките взаимоотношения ,за голямата надежда,книга за войната ,препоръчвам я !!!! Grinning

# 17
Благодарности и от мен! Wink

Продължавам да чета "Доброжелателните" на Джонатан Лител.
Не знам как да говоря за тази книга. Със сигурност обаче това е едно от най-добрите неща, които съм чела в последно време, несравнима е!

# 18
  • София

Аз завършвам "Изгубени във времето" на Кейт Мортън

Да не би да е "Изплъзване от времето" ? То те си бяха изгубени във времето, де  Wink
Излязла е нова книга на Кейт Мортън - "Отминали времена", но отзивите за нея в Goodreads не са особено добри...  Rolling Eyes
Ще се радвам, ако някой сподели мнение за нея  Simple Smile

# 19
  • Варна
Чета: Колекционер на деца-Сабине Тислер, ужасни неща се случват в тази книга, много ми е трудно да я чета. На електр.книга, чета Шутът на кралицата. И отделно чета една книга на Удхаус с име Капан за ергени, в която има две книги:Клуб "Анонимни ергени" и Голямото накисване.

# 20
  • Велико Търново
В момента чета "Цар Плъх"-Джеймс Клавел и мога да кажа,че е невероятна книга,преполових я много бързо и съм страшно впечатлена от стила на писане на автора!!!Много завладяваща книга за човешките взаимоотношения ,за голямата надежда,книга за войната ,препоръчвам я !!!! Grinning
Подготвила съм я на изчкаване, може би след Кинг.

# 21
Аз завърших "Чучулигата" на Решат Нури и вече съм на "Медальонът" 2ра част на хартия и "Панаир на суетата" Уилям Текери. Панаирът го отлагам от години, най-накрая му дойде реда. Имам големи очаквания, дано се оправдаят.

Надявам се да дадеш отзив.

Ален мак, за някоя от трите книги или и за трите?

Не знам за alen mak, но на мен много ще ми е интересно да споделиш за "Панаир на суетата", защото и аз го отлагам отдавна.  Hug

Благодаря на mijjjka за новата тема!   bouquet

# 22
  • София

Тази книга е в моите топ 5, въобще не е в моя "стил", но е просто невероятна, наистина! Прочетох я миналата на морето и не смея да си взема нещо друго от същия автор, за да не остана разочарована.

# 23
  • Benelux / Varna
Започнах " Изумление и трепет" на Амели Натомб, преполових я, не съм впечатлена засега.

# 24
  • София

Аз завършвам "Изгубени във времето" на Кейт Мортън

Да не би да е "Изплъзване от времето" ? То те си бяха изгубени във времето, де  Wink
Излязла е нова книга на Кейт Мортън - "Отминали времена", но отзивите за нея в Goodreads не са особено добри...  Rolling Eyes
Ще се радвам, ако някой сподели мнение за нея  Simple Smile

Така де  hahaha Изплъзване ...  Joy
Ми те вярно са си изгубени  Laughing

Определено много ме интересуват отзивите за новата й книга!

# 25
Пуснах една темичка дускусионна в БГ мама Гудс - http://www.goodreads.com/topic/show/1294695

Ако искате и тук може да я развием, за тези които нямат акаунти там.

Интересно ми е да разбера, дали слушате музика, докато четете книги? Ако свързвате определен автор или конкретна книга, още по-добре. На мен лично не ми е достатъчно само едно сетиво, докато чета, искам повече. Ще се радвам, ако споделите.

# 26
  • Den Haag
Благодаря за новата тема   bouquet

За бързото четене, четох една книга, но въпреки това си мисля, че човек не може да се наслади изцяло на книгата ако препуска през редовете, дори би изпуснал някои моменти. Всяка книга чета по различен начин, зависи, до колко ме е завладяла, но има книги които са ми интересни и ми вървят бавно.  Grinning Ето пример с книгата, която чета в момента "История за любов и мрак" Амос Оз, много ми е интересна, но върви доста бавно, а и е 672стр. За миналия месец съм прочела 8 книги, а този все още съм на тази книга, надявам се да успея да прочета до края поне още една  Laughing.

# 27
  • Пловдив
Аз се забавлявам с "Всичко е съдбовно" на Кинг и "Сенки в рая" на Ремарк паралелно Peace

# 28
  • София
Мижка, благодаря за новата тема!   bouquet

Аз започнах да препрочитам "На изток от рая"  Grinning

Киф, аз си купих "Изворът" на Айн Ранд преди няколко години. Опитах да я чета, но не ми вървеше... И ми отлежава от тогава... Ще чакам да споделиш мнение.

# 29
Пуснах една темичка дускусионна в БГ мама Гудс - http://www.goodreads.com/topic/show/1294695

Ако искате и тук може да я развием, за тези които нямат акаунти там.

Интересно ми е да разбера, дали слушате музика, докато четете книги? Ако свързвате определен автор или конкретна книга, още по-добре. На мен лично не ми е достатъчно само едно сетиво, докато чета, искам повече. Ще се радвам, ако споделите.
На мен музиката ми пречи, освен ако не е нюейдж.
Иначе, особено ако е с пеене с някакъв текст и особено на български, се разконцентрирам.

Общи условия

Активация на акаунт