В момента чета ... 18

• 37 072
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Аз продължавам с "Изворът". Бавно ми върви  Rolling Eyes , прекаленото философстване, мъченичество и извисяване на някои от героите не ми е много много по вкуса, но ще я дочета....

Хубава седмица на всички   bouquet

# 256
Здравейте, започнах така очакваната от мен и хвалена от вас Ан Енрайт и нейното Събиране. Преполових книгата, но така и не успях да я харесам. Интересен стил, нетипичен изказ, но само това. Уви, не я усетих историята.

За сметка на това отдавна не се бях наслаждавала на непретенциозно четиво така както на "Деветият живот на Луи Дракс", което ме държа до последно в чудене и гадаене кой в действителност е лошият, кой добрият и изобщо има ли такива.

# 257

изненадващо интересна книга

# 258
Звучи много интересно. Ще си я сложа в списъка To read  Simple Smile

Ако издържиш първите 24 стр., в които нищо не се разбира ..., значи ще я прочетеш докрая! Чък е феномен! Сега искам и останлите му книги да изчета ...

Започнах "Гости от другия свят" - Екатерина Томова /на компа!/ и "Теория за материята и светлината" - Андрю Портър.

# 259
  • Benelux / Varna

Започнах "Гости от другия свят" - Екатерина Томова /на компа!/

Ще ми е интересно да споделиш. Аз си я свалих, но още не съм я започнала.

Привърших с " Вярната кралица" на Филипинката, както я наричате Simple Smile, хареса ми, макар на моменти леко да си беше сладникава. Малко разочарована останах от това , че за мен най- интересната част от живота на Катерина беше спомената само в последните 2 странички на книгата.

Започнах " Стъклени съдби" на Людмила Филипова.

# 260
Аз започнах на Гор Видал "Сътворението". Като тинейджър направих опит да я прочета,и въпреки,че ми беше интересна я оставих. Този път съм решила да я завърша.
Някакви отзиви за нея? Честно казано,не съм чела нищо от въпросния писател. Embarassed

# 261
  • Benelux / Varna
Аз започнах на Гор Видал "Сътворението".

Чувала съм само хубави отзиви за нея. Отдавна съм си я набелязала, така че и  на мен ще ми е любопитно да разбера впечатленията ви от нея.

# 262
  • София
За "Сътворението" мога да кажа само хубави неща!  Grinning
Много бях впечатлена от нея, когато я четох преди години. Дава доста мащабен поглед върху историческите и философските възгледи от древността. Същевременно обаче нещата са поднесени много леко и четивно. 
Препоръчвам я на любителите на исторически романи  Peace

# 263
  • София
Чета "Зимна луна" на Дийн Кунц. Много е увлекателна и ме държи в напрежение. Бих искала да имам повече време за четене обаче.

# 264
  • Пловдив
Довършвам "Изгубената дъщеря", много увлекателна, чете се бързо и леко. Препоръчвам!

# 265
  • София, България
Прочетох "Ген" на Майкъл Крайтън (бива, утре може да споделя по-подробно, че сега бързам) и започвам най-накрая, с огромно удоволствие " Гробищни истории" на Борис Акунин. Нямам търпение да я прочета!

# 266
Започнах "Гости от другия свят" - Екатерина Томова /на компа!/
Ще ми е интересно да споделиш. Аз си я свалих, но още не съм я започнала.

Възхитителна!

# 267
  • на североизток от Рая
 Тези дни не съм писала, но и не бях чела много. Открадвах от свободното си време и прочетох "Убийство на игрището за голф" - Агата Кристи.

Отново установих колко много харесвам авторката. Така се потапям в атмосферата на книгите, която само тя може да създаде, и чувствам, че си почивам. Интересно ми беше да прочета отново тази книга. И винаги за отмора мога да посягам към Агата Кристи. Бях я позабравила. Миналата година си купих "Десет малки негърчета" заради някакви сантиментални подбуди и я прочетох отново. А иначе с години не бях чела нищо нейно.

Сега не съм решила какво да започна. Май ще е Мураками. И с неговата книга ще завърша месеца.

# 268

Това чета. Някой го беше препоръчал.

Харесва ли ти? Имам смесени спомени от тази книга...
Все още не мога да дам никакъв отговор.
Сега мога да дам отговор. Хареса ми книгата. Пророческа книга.
Е, не съм критик да напиша повече, но това е нещо, което си струва да се прочете.

Сега чета "Жерминал" на Емил Зола. Също я харесвам.

# 269

изненадващо интересна книга
Откъде я намери  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт