В момента чета ... 18

• 37 162
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Много ми хареса "Момичето на френския лейтенант". Провокира към размисли и ти дава свобода сам да интерпретираш. И не само заради идеята за различни варианти на края.

# 451
За втори път подхващам и се мъча с отегчителното четиво на Юън Макюън "Неумолима любов". Явно това ще е един от редките случаи, в които филмът е по-добър от книгата.

На мен книгата много ми хареса. Първо ме заплени филмът и се чудех как може да е описано всичко това с думи. Докато четях книгата си мислех, че и на режисьора и оператора на филма е било изключително лесно да го направят, защото в книгата е разказано всичко - и начинът по който пада светлината, и как лети балонът и всичко, всичко... Аз я препоръчвам с удоволствие  Simple Smile

# 452
Започнах паралелно два невероятно разтоварващи трилъра /е, доколкото може този жанр да разтоварва/: единият е "Жестоко и необичайно" на Патриша Корнуел , а другият "Ж като жертва" на Сю Графтън. Препоръчвам, за тези, на които им се чете незадължаващо книжле.

# 453
Отдавна не съм се записвала в темата.
Чета "Вероника решава да умре" на Коелю по препоръка. Не знам защо се захванах с нея, чела съм и преди този автор, не ми харесва.

Взех си от библиотеката "Искрено ваш, Шурик". Отзиви за нея?

За мен "Вероника решава да умре" е най-хубавата книга на Коелю, така че правилно са ти я препоръчали, той просто толкова си може.  Wink

Бих казала - "една от най-хубавите"Wink На мен и "Захир" (много!), и "Край река Пиедра...", и "Демонът на сеньорита Прим" ми бяха харесали...

# 454
Много ми хареса "Момичето на френския лейтенант". Провокира към размисли и ти дава свобода сам да интерпретираш. И не само заради идеята за различни варианти на края.

И на мен много ми беше харесала - великолепно описание на викторианските нрави, една наистина различна книга.  Hug Има и филм по нея.

# 455
Да, много ме е яд, че не мога да го дръпна, освен това, май са го изтрили от Замундата...

# 456
Да, много ме е яд, че не мога да го дръпна, освен това, май са го изтрили от Замундата...

В интерес на истината, филмът не ме впечатли много. Ама то май в повечето случаи книгата е по-хубава от филма.

# 457
В момента чета "Вампирът Лестат" на Ан Райс- любима моя авторка и както винаги съм очарована от стила на писане. Книгите й ги изчитам "на един дъх".

# 458
  • USA, Steak State
Имам нужда от спойлер, защото тази книга толкова бавно ми върви, че сигурно до края на годината ще я чета ( Жената в бяло).
Каква е голямата тайна на Ан Катерик? Помогнете ми да я зарежа, моля ви!

# 459
Имам нужда от спойлер, защото тази книга толкова бавно ми върви, че сигурно до края на годината ще я чета ( Жената в бяло).

Aз не мога да помогна  Joy Зарязах я отдавна и даже я изтрих от четеца, за да не й дам пак шанс Joy

# 460
  • Варна
И аз се мъчех много с нея. Имам смътни спомени, че прилича като 2 капки на някаква богата наследница, която е вкарана в лудницата.
Абе, в общи линии, ако зарежеш книгата, нищо няма да загубиш. Освен мъката.

# 461
  • София
Брей, заинтригувахте ме, ще взема да прочета само края, че да разгадаем голямата тайна : )

# 462
  • USA, Steak State
Какви положителни коментари четох в Гудридърс не е истина, сега чак ме е срам да я оставям....

# 463
  • Варна
Това е някаква световна коспирация срещу добрия криминален жанр  Mr. Green

Аз се насилих единствено поради причината, че това е един от родоначалниците на жанра. Но, честно казано, наистина си беше насилие. Необосновано при това.

# 464
  • USA, Steak State
Сюжета си го бива, но е доста тромаво, на 50% съм и още нищо не съм научила от книгата.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт