В момента чета ... 18

• 37 145
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Смятам да си припомня "Адвокатът с Линкълна". Сега хвърлям по едно око на филма,дават го по тв. Преди няколко години четох книгата,и не си спомням кой знае колко от нея. Но не съм и чела нищо "адвокатско" скоро време.

# 526
Започнах "Харем" и снощи набързо изгълтах 70-80 стр. (имам книгата от сп. Журнал", разбирайте дребен шрифт) и ме грабна - определено. Задават се любови, интриги, тайни Wink Май сега съм на такава вълна Simple Smile
Разочарова ме края.  Confused
Някак копелето на евнух да стане султан въпреки че братята му Баязид и Мустафа бяха много по-достойни ме издразни.

# 527
arodoet, и аз благодаря за мнението за  "Отминали времена" на Кейт Мортън . Тази книга съм твърдо решена да си я купя Peace

# 528
Започнах петата книжка на  Дж. Р. Уорд-Братството на Черния Кинжал - Освободена любов . Толкова е увлекателна поредицата че май няма да я оставя докато не я изчета на един дъх !

# 529
  • София
Започнах "Харем" и снощи набързо изгълтах 70-80 стр. (имам книгата от сп. Журнал", разбирайте дребен шрифт) и ме грабна - определено. Задават се любови, интриги, тайни Wink Май сега съм на такава вълна Simple Smile
Разочарова ме края.  Confused
Някак копелето на евнух да стане султан въпреки че братята му Баязид и Мустафа бяха много по-достойни ме издразни.

Eх, Естел.... не трябваше да издаваш развръзката. Все пак има и хора, които не са я чели и би трябвало да се съобразяваме с това или поне да го слагаме в скрит текст.
А що се отнася до края - на мен пък ми допадна иронията точно в тази развръзка  Laughing

# 530
  • София
Завърших "Долорес" на Кинг и много ми хареса! Препратките към "Играта на Джералд", както и същото слънчево затъмнение, бяха просто върха! Обожавам го този му похват!

Сега не знам какво да зачета. Ще мисля.

# 531
  • София
Аз привърших препрочитането на "На Изток от рая". Прекрасна, дълбоко човешка книга. Пак ми хареса!  Grinning

Сега чета "Забравената градина" и "22/11/63". И двете ми харесват! Heart Eyes

# 532
Братството на черния кинжал книга 4  Споделена любов

# 533
Взех от библиотеката "Сестра" на Розамънд Лъптън

# 534
Аз съм на "Приятелят: Яж, моли се и обичай в Рим" на Лука Спагети  Grinning Grinning Grinning Засега много ми харесва.
Таа, да ви питам- препоръчайте ми книги за Италия, моля.  Praynig
Очертава се като новата ми мания.  Embarassed

# 535
  • София
Момичета, отзиви за тази:

# 536
 Blush Мижика, не се усетих. Извинявам се!

За Италия - Джулия се казва книгата, но не си спомням автора. Корицата е оранжева.
И разбира се - Кръстникът на Марио Пузо.  Peace

# 537
  • София
Таа, да ви питам- препоръчайте ми книги за Италия, моля.  Praynig
Очертава се като новата ми мания.  Embarassed

"Вълшебният април", "Чуй ме", "Да дойдеш на света"
- действието на всички тези книги се развива в Италия, но са много различни като сюжет и не зная какво точно ти се чете  Wink
И на мен Италия ми е най-любимата държава  Heart Eyes

# 538

Eх, Естел.... не трябваше да издаваш развръзката. Все пак има и хора, които не са я чели и би трябвало да се съобразяваме с това или поне да го слагаме в скрит текст.
А що се отнася до края - на мен пък ми допадна иронията точно в тази развръзка  Laughing

Не съм стигнала докрая още, но има доста събития, случки, които се развиват по крещящо несправедлив начин. Подозирам, че авторът е целял именно това Simple Smile

# 539
Не съм стигнала докрая още, но има доста събития, случки, които се развиват по крещящо несправедлив начин. Подозирам, че авторът е целял именно това Simple Smile
Какво точно имаш предвид?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт