В момента чета ... 18

• 37 110
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Честит празник!
Започвам "Заеко, бягай" на Джон Ъпдайк

# 601
  • София
Здравейте! Честит празник!
Влезнах при вас да разгледам няма ли някакви препоръчани заглавия от Сиела, защото разглеждам в интеренет и нищо не ме уцелва.
Между другото и  аз съм голям почитател на "За мишките и хората". Препоръчвам и постановката, която се играе от Асен Блатечки и Калин Врачански. Филмът не съм го гледала, ще го потърся.

# 602
  • Варна
Ти затова препоръчваш постановката. Понеже не си гледала филма.
Пълни бездарници са набедените за секс-символи. Но още по-голямо дърво е Силвия Петкова.

# 603
  • София
Започнах аз "Небесните пасбища" и много ми харесва. Тъничка е и мисля да я приключа днес, ако ме оставят на мира домашните  Crazy

# 604
  • USA, Steak State
Чета това от вчера Трябваше ми нещо леко и неангажиращо ( несериозно), след китайското мъчение, което сама си наложих.

# 605
  • София
TheBlackWidow, звучи интересно и ще чакам да споделиш мнението си, като я прочетеш.

Честит празник на всички!

# 606
Честит празник!

И след края на "Учителката по пиано" продължавам да съм силно впечатлена от книгата, но така и не разбирам каква е причината да й бъде дадено това заглавие? Инак силно я препоръчвам.

# 607
  • Пловдив
Честит празник!
Започвам "Заеко, бягай" на Джон Ъпдайк
И аз я чета, паралелно с "Аутопсия на една любов" на Виктор Пасков (като втората е взела превес  Embarassed). Първата може да се каже, че я оставих, нещо не ме грабна...но ще я пробвам пак преди да я върна в библиотеката  Rolling Eyes
Честит празник на всички   bouquet

# 608
  • Варна
Аз днес си тръгнах с две торби съкровища от "Сиела". Плюс 3 бонуса от градинката пред Севастопол. Доволна.
Дочитам Мюсо "Ще бъдеш ли тук?" и се прехвърлям на биографична вълна.

# 609
  • Benelux / Varna
Аз днес си тръгнах с две торби съкровища от "Сиела". Плюс 3 бонуса от градинката пред Севастопол. Доволна.
Дочитам Мюсо "Ще бъдеш ли тук?" и се прехвърлям на биографична вълна.

Ще се похвалиш ли с какво се зарадва?  Wink

# 610
  • Варна
Веднага  Wink
Жюстин Томс, Камелия Георгиева  - Инструменти за социални мрежи
Робърт Грийн - 33-те стратегии за войната /особено хубаво е, че  е с твърди корици/
Иван Петрински - Истинската история на България - 2 тома
Пламен Павлов - Забравени и неразбрани събития и личности от българското Средновековие
Франсиско Хосе Гомес - Богове, храмове и оракули
Джон Фаулз - Абаносовата кула
Мирослав Пенков - На Изток от Запада

А от градинката -
Андре Моруа - Октавио или жизнь Виктора Гюго
Стендаль - Жизнеописания Гайдна, Моцарта и Метастазио
Х.Пирсон - Вальтер Скотт

Освен това видях две издания на култовата "Мъжът и жената интимно". Това с твърди корици не го бях виждала, затова не пропуснах да си направя снимка с него. Mr. Green Това е книга, белязала живота на мнозина книголюбци - заслужава си отношението.

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 11:25 от Приятно ми е - Богиня!

# 611
Хах, любимата книга на дядо ми наред с билкарската. Чете е някъде до 75 годишна възраст.
Още я пазим, ама нашата е с меки корици.

# 612
В момента съм на " Жак и неговият господар" на Дидро. Simple Smile
Харесва ли ти? От Дидро съм чела само "Монахинята".

# 613
  • София, България
Прочетох "Сидхарта" на Херман Хесе, еми какво да ви кажа, не ми хареса. Единствената причина да ѝ дам 2 звезди, а не 1 в goodreads , е че е писана 1922 година, а за тогава си е била голяма работа.

Запознах "Разкази под екстази" на Бегбеде, които ще изчета за 1 час, и после ще отметна и "Мактуб" на Коелю, че от поне 5-6 години не съм чела нищо негово.

# 614
  • София
Започнах тази:

Какво да кажа?  Grinning Освен, че съм щастлива винаги, когато съм "в" Индия  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт