В момента чета ... 18

• 37 092
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
mijjjka, ще чакам отзив и когато завършиш Зной и прах. Много ми е любопитно какво ще е мнението ти за финала?

Да, Вени, ще пиша   Hug
Тъй като наскоро гледах екранизацията по романа и всичко ми е много живо в паметта, "краят" няма да ме изненада  Simple Smile

# 631
Много увлекатлно и достъпно е написана. Но е и доста информативна. Харесва ми, обаче се убедих, че трябва да седна и да чета, без да се разсейвам. Иначе нищо не ти остава в главата.

Благодаря!  bouquet Определено ще се чете,добавям си я в списъка. Simple Smile

# 632
  • Варна
Моля Hug
Приятно четене.

# 633
  • Варна
Започнах "Състояния на вярата" - Алекс Милър. Още не мога да я определя, защото повествованието се точи като петмез, но пък описанията са като от Фицджералдов роман. Чакам да се случи нещо.

# 634
Благодаря,Богиня! Hug

Аз все още чета "Тес от рода Д'Ърбървил" но напредвам много бавно. Мисля да я оставя засега,но със сигурност ще я прочета някой ден. Не обичам да оставям така книга,но щом двайсет страници ги минавам с мъка за половин час.. Confused няма смисъл да се мъча.

Сега съм решила да прочета на компютъра "Изкуството на войната" от Сун-Дзъ. Любопитно ми е,доста е известна въпросната книга.

# 635
  • София
Днес мисля да се напъна и да дочета "Небесните пасбища". Разочарована съм много и с огромно нежелание я мъча. Вече съм почти накрая, имам още 50-тина страници, а всяка глава е за нови и нови герои, нови истории  ... Аз специално първите ги забравих. Просто не виждам какво ще се случи и дали ще има време да се случи нещо или тенденцията "Нова глава - нови герои - нова история" ще се запази до края. Все едно чета разкази ...
Никак, никак не ми харесва.

Много се извинявам, като мнението ми се разминава с очакваното за тази книга, но не бих могла да си изкривя душата.

# 636
Днес мисля да се напъна и да дочета "Небесните пасбища". Разочарована съм много и с огромно нежелание я мъча. Вече съм почти накрая, имам още 50-тина страници, а всяка глава е за нови и нови герои, нови истории  ... Аз специално първите ги забравих. Просто не виждам какво ще се случи и дали ще има време да се случи нещо или тенденцията "Нова глава - нови герои - нова история" ще се запази до края. Все едно чета разкази ...
Никак, никак не ми харесва.

Много се извинявам, като мнението ми се разминава с очакваното за тази книга, но не бих могла да си изкривя душата.

А това е моята любима Стайнбекова творба, за разлика от така прехвалваните тук, които пък аз недолюбвам.  Simple Smile

# 637
  • София, България
Леле, Вивиан, ти ме разби, а най-много ме учуди, че изтъкваш като причина за разочарованието си, че са поредица разкази. (а всъщност разказите са достатъчно свързани с нишки, които се преплитат през цялото произведение), както и да е, направо паднах от стола.  Laughing Наистина колко сме различни ( ако не си чела "За мишките и хората, не ти го препоръчвам и то няма да ти хареса)

# 638
Аз забравих да кажа, че прочетох "Харем". Хареса ми много, разгледах и в нета историята на Сюлейман и тази Хюрем
Скрит текст:
(еееей голяма кучка значи)
Нещата почти се припокриват с описаното в романа. Хареса ми как е написан романа - достатъчно достъпно, без да бие на евтино и посредствено. Отдавна не бях чела нищо за Османската империя и бях потресена от факта, че на човешкия живот се гледа като на нещо толкова маловажно.

Междувременно препрочетох една моя любима книжка: . Препоръчвам я на всеки! Разкошна е!

Сега започвам "Божествено зло" на Нора робъртс
Скрит текст:
Признавам си, че това ще бъде първата ми среща с тази авторка  Hug

# 639
Аз реших, че е редно да препрочета "Под игото" Simple Smile

# 640
Изчетох Копелето на Инстанбул на Елиф Шафак.
Хареса ми, но не разбрах защо преди време беше хит.
Турска е, пък действието можеше да се развива и в Америка примерно.  Rolling Eyes

Сега започнах Чест, но още нямам мнение.

# 641

Ужасяващо тъпа книга.

# 642
  • Benelux / Varna

Ужасяващо тъпа книга.

Аз пък я харесвам много!

# 643
Всеки с вкуса си. Simple Smile

# 644
  • Benelux / Varna