Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 815
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • Смолян
Аз имам приятелка с джордани етнос нямам никакви забележки страхотна количка,особено коша за новородено той е върха

# 211
Здравейте  :bouque

Имате ли впечатления от Inglesina OTUTTO 2 в 1? Като че ли не е много често срещана... или поне аз не можах да събера впечатления от нея.

Първата ни количка ще е Mr. Green

# 212
Аз пък да се похваля - количката ми easy wolker qtro дойде и е oще по-хубава наживо Simple Smile Кошчето за новородено е супер конфортно, цветът е страхотен, истински амортисьори, супер маневрена. Дотук е точно онова, което търсех. След време, живот и здраве, ще видим как е при по-продължително ползване. Сега шестгодишният ми син се намърда в летния кош и се побра идеално, само краката му стърчаха.
По въпроса дали има количка за универсално и дълго ползване, мисля че няма. Поне не и в Бг. Количките за дълги и конфортни разходки са тежки и не винаги се побират в багажника, а тези които са леки и се побират са с малки колела и изморителни за дълго бутане. Поне в моята практика беше така. Много зависи от стила на живот Simple Smile Аз като изляза на разходка сутрин и се прибирам чак следобед и изминавам големи разстояния. Затова стабилната количка с помпащи се гуми е задължителна. Но също и често пътуваме, а голямата количка не ми се носи винаги. Затова си имам и малка и лека количка с легнало положение, която седи в багажника. И двете съм използвала от началото до към втората година, но в различни случаи.
Не е лошо, ако можете да помолите някои майки в парка да ви дадат да побутате различни колички, така ще имате съвсем реална представа. Южният парк е прекрасно място с най-разнообразни модели и варианти  Mr. Green

# 213
Засега се спирам на Макларън, изчетох де що има мнения и 99,9% от тях са, че това е инвестиция, която наистина си заслужава. Ще комбинирам и със слинг, така че мисля, че ще изкараме зимата със септемврийското бебоче. Засега на тази съм се спряла http://www.bebemagazin.eu/product_info.php?manufacturers_id=16&a … p;products_id=444 Maclaren Techno XT, ще ходим тези дни да я видим и на живо.

# 214
  • Sofia
Знаете ли в кои магазини има най-голям избор на Graco?

# 215
Tanishte сигурна ли си,че тази количка ще ти върши работа през зимата,имаш още време според мен се огледай за нещо по-стабилно.

# 216
Tanishte сигурна ли си,че тази количка ще ти върши работа през зимата,имаш още време според мен се огледай за нещо по-стабилно.

Много ясно, че ще и върши работа! Има си чувалче, детето ще носи дрехи Simple Smile.
Като гледам някои майки, как на 25градуса са навлекли бебетата с шапки, чувалчета, одеала и лошо ми става! ooooh!

# 217
  • На остров
 AnaLena много се радвам че си доволна от wallkera. Според мен и на пракитка ще си доволна и аз мисля, че амортисьорите са важни за дълги разходки.

# 218
Аз имам приятелка с джордани етнос нямам никакви забележки страхотна количка,особено коша за новородено той е върха

Рали аз не мога да я намеря по сайтовете , да не е по - старо моделче и да не се предлага вече.

# 219
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

Рали аз не мога да я намеря по сайтовете , да не е по - старо моделче и да не се предлага вече.

Мисля, че става въпрос за Giordani Ethos ето линк    Peace

# 220
elica79, аз се бях спряла на нещо доста стабилно, големи гуми ала-бала, но не ми се струва много практично. Щом успях да разубедя и таткото, значи доводите са ми доста добри  Mr. Green Но паживьом - увидем Simple Smile

# 221
  • на кой му пука, майна

Мисля, че става въпрос за Giordani Ethos ето линк    Peace

Това Джордани къде може да се види в Пловдив ?
И тези 8кг. са само на шасито или само на коша за новородено или на двете заедно ? Нещо в сайта не са обяснили както трябва...

# 222
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Doniboni 8 кила е коша за новородено. Ако не се лъжа, количката със седалката за след 6 м. тежеше към 12 кг.

# 223
  • на кой му пука, майна
Doniboni 8 кила е коша за новородено. Ако не се лъжа, количката със седалката за след 6 м. тежеше към 12 кг.

12кг. май е добре за комбинирана количка  newsm78
Аз като се замисля, предната количка на Чиполино /преди 8 години/ за сина ми тежеше 17-18кг.   #Crazy , продадох я когато сина ми стана на 6 месеца и взех лятна. Ужасно тежка количка беше.

# 224
Здравейте, момичета! На мен ми е първа бременност и изобщо нямам представа какво трябва да търся да има количката. По снимки си бях харесала Hauch Malibu, но по-нагоре в темата бях видяла, че едно момиче се е отказала от нея. Може ли да попитам какво ви е мнението за този модел.
Другата седмица смятам да почвам да обикалям магазините и ми се иска да знам върху какво трябва да се съсредоточа в избора си. Моето бебче се очаква октомври.
Благодаря ви предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт