Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 817
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • на кой му пука, майна
1v4e7o, Хоук Малибу има една моя позната. Изобщо не е необходимо след това да се купува лятна количка, защото Малибуто е много лека. Има амортисьори, голям багажник и доста екстри за цената си.
Обаче на мен не ми харесва, че положението на гръбчето се коригира с колан, а не с механизъм. Малките задни гуми също са минус за мен и като цяло количката е ниска. Не че аз съм от най-високите, но определено би ми харесала малко по-висока количка.

Иначе моята позната си е много доволна от количката. А и визията на Малибуто не е никак лоша.

# 226
doniboni, благодаря много за отговора!  Hug

# 227
  • София
Здравейте, момичета! На мен ми е първа бременност и изобщо нямам представа какво трябва да търся да има количката. По снимки си бях харесала Hauch Malibu, но по-нагоре в темата бях видяла, че едно момиче се е отказала от нея. Може ли да попитам какво ви е мнението за този модел.
Другата седмица смятам да почвам да обикалям магазините и ми се иска да знам върху какво трябва да се съсредоточа в избора си. Моето бебче се очаква октомври.
Благодаря ви предварително!  bouquet
Моето лично мнение е, че ти е нужна количка със зимен кош. Първите 3-4 месеца на бебето ще са най-студените в годината. Моят малкият е роден края на септември и 5 месеца беше в зимния кош. Също тествай в магазина количката да е маневрена и да ти харесва. Другото е въпрос на предпочитания и начин на живот; и на отделен бюджет. Ако обичаш дълги разходки - по-добре количка с по-големи гуми. Ако пък ще я носиш на ръце по стълби или често пътувате, ти трябва по-компактна количка.

# 228
И аз гледам да има зимно кошче, че едва ли ще ни се стои цяла зима в къщи. Смятам, че ще е добре и за мен и за бебо да излизаме на чист въздух. За носенето на ръце няма къде да е мъкна и лятото ще си ходя в България(сега съм в Испания) и няма да я мъкна и по самолети... така че за лятото сигурно ще взема от някой за 1-2 месеца или ще си купя някоя много лекичка. Благодаря пак за съветите и насоките   bouquet

# 229
Здравейте, мамчета!
Някоя от вас ползвала ли е количка на Bebetto Видях техен модел в "Дундьо" и много ми хареса. Но ми се иска да събера малко мнения за тази марка. Ако някоя от вас има мнение за тези колички, моля да сподели.
По принцип се двоумя между Бебетто Соларис http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Bebetto/Solaris-B/Bebett … is-B-col-134.html
 и Бебетто Вулкано http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Bebetto/Vulcano/Bebetto- … cano-col.134.html

# 230
1v4e7o ако не ти се търси 2-3стр. назад ще пиша пак,Малибуто може да са леки,но са доста нестабилни.Моята кръстница има такава и съжалява много вече,след счупената,сменена рама сега и са огънали предните колела навътре,защото са много малки и трудно поемат товара.А тука улиците не са като в Испания -дупка до дупка.Иначе визия има и цената не е лоша,но нали знаеш,че евтиното ни излиза по-скъпо.

# 231
  • София
Момичета и аз търся количка Simple Smile Досега бях влюбена в Jane muun. Но от днес имам нова любов- Mamas & Papas Solo -толкова лека и удобна ми се стори  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Някой с мение за тези две колички?   Hug
Аз почвам да диря инфо и ако намеря ще споделя Hug

# 232
Ние днес ходихме да гледаме Макларъна - е, любов от пръв поглед, какво да ви кажа  Mr. Green Това ще е нашата количка, щом и таткото я одобри, доволна съм Simple Smile На всички, успех с избора, предлагането е огромно, но все там ни чака перфектната за нас количка Simple Smile

# 233
Здравейте момичета,
нахлувам в темичката с един въпрос: Може ли измежду написаните по-долу колички да кажете Вие коя бихте избрали и защо?

1.X-lander XQ
2.X-lander X-move
3.Maxi Cosi Mura 4
4.BabyStyle Oyster

Много благодаря предварително  newsm51

# 234
  • София
Разглеждала съм по-обстойно последните 2. Мура-та бих я избрала, защото е маневрена, с големи гуми, седалката се обръща и в 2те посоки. Само сенникът й мисля беше тънък.

Ойстърът е със супер сенник, който допълнително се разширява, седалката също се обръща, голям кош за багаж. Но е различна количка, с по-малки гуми, докато Мурата е по-офроуд.

# 235
Мерси Аня, с каката бяхме с XQ - супер удобна ми беше, никакви забележки не съм имала, обаче от глупост я продадох да си купя СТОККЕ втора употреба, карах го 2 месеца и го разкарах - много ме дразнеше.
Не се чудих въобще каква да ми е втората, ама пусто много са им смотани новите цветове. Купих си столче Макси Кози и съм очарована, та така попадна и Мурата в списъка, а сега видях уникалните цветове на Ойстъра.

# 236
Здравейте момичета,
нахлувам в темичката с един въпрос: Може ли измежду написаните по-долу колички да кажете Вие коя бихте избрали и защо?

1.X-lander XQ
2.X-lander X-move
3.Maxi Cosi Mura 4
4.BabyStyle Oyster

Много благодаря предварително  newsm51

Здравей една приятелка има BabyStyle Oyster много беше  доволна и е много лека и маневрена . Миналото лято на плажа върху пясъка нямаше равна . Тъкмо мислех и аз да си купувам такава когато се видяхме наскоро и тя ми каза, че предните и колела и двете са се счупили и са я носили на ремонт . Оправили са я но точно това ме разколеба да не я купувам.

# 237
добре де, гледам аз Ингесината - нали не са удобни тези двойни малки колела, пък страшно много народ луднал по тази марка  Confused Момичета кокичета Simple Smile мнения има ли от личен опит? А за Quinny да кажете нещо, моляяя. Приятелка, сега в момента е луднала по тази марка, казвам и аз че е тежка, ама пусто не ще и да слуша
  bouquet  bouquet  bouquet

# 238
  • До морето
Здравейте, искам да питам някой знае ли каква е разликата м/у моделите на NUNA PEPP 2011та и 2012та? Попрехвърлих темата назад, но не видях някой да е коментирал?

Ако мога да съм полезна за Jane Muum и коша Матрикс - абсолютно неудобен и супер малък! Моя приятелка има такъв, изкара до 3тия месец бебето, а не беше от най- шишавите бебета! После му отесня зверски и тя беше принудена да го слага в летния кош, който макар и с легнало положение, не беше от най- добре закритите и зимата го увиваше в чували и слагаше разни шалове допълнително да не му духа отстрани. Ако бебето ще се ражда сега, може и да се направи компромис, но за зимата смятам, че не е удачно! Rider на Jane според мен  е много по- хубава!

Отделно, че вече всяка втора е с Muum, но това предполагам е заради сравнително сносната цена!

# 239
Здравейте, има ли някой, който да има отзиви за този модел количка и като цяло за количките на Neo Nato?
http://www.bebe-best.com/neonato-synchro-pop-2013-col-887-3v1-be … chka-p-44506.html

Благодаря ви много предварително!

Общи условия

Активация на акаунт