Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 828
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
ок, за Quinny няма отзиви, ами да ви питам как мога да сваля плата на сенника на коша за новородени на Perego, свалям си самия сенник, но не мога да изкарам плата от металните ленти, за да си го изпера  newsm78 newsm78 newsm78

# 241
Не си уточнила за кой модел Куини търсиш отзиви.
Мога да кажа за Quinny Buzz 4. За комбинирана количка съм на мнение, че изобщо не е тежка в сравнение с др.модели. В сайта дават, че тежи 11.4кг. Не съм се задълбочавала да чета дали с летния или със зимния кош.
Ползвах я с първото дете. Хубава, удобна, маневрена  количка. Лесно се сгъва. Недостатък е, малкият багажник.

# 242
Не си уточнила за кой модел Куини търсиш отзиви.
Мога да кажа за Quinny Buzz 4. За комбинирана количка съм на мнение, че изобщо не е тежка в сравнение с др.модели. В сайта дават, че тежи 11.4кг. Не съм се задълбочавала да чета дали с летния или със зимния кош.
Ползвах я с първото дете. Хубава, удобна, маневрена  количка. Лесно се сгъва. Недостатък е, малкият багажник.
За Quinny - Moodd, Zapp Xtra или Buzz 3 питам, ах ама то имало и Buzz 4, знаеш ли дали има съществени разлики от 3-та? Ние гледахме Бъз 3 - наистина не е лоша, моята приятелка май клони към Муд, но ако Бъз е по - практична, ще се опитам да я насоча. Ти какво допълнително си взе към седалката?
Благодаря ти предврително  bouquet

# 243
Buzz 3 е триколка, Buzz 4-четириколка. Нямам наблюдения върху др.модели Куини и не мога да посоча плюсовете и минусите между тях.
Какво имаш предвид под допълнителни неща за седалката?  Thinking
Ако питаш за аксесоарите: имах чувалче, дъждобран, обичайните неща. Обаче и двете неща никога не съм ги ползвала.  Peace

# 244
Buzz 3 е триколка, Buzz 4-четириколка. Нямам наблюдения върху др.модели Куини и не мога да посоча плюсовете и минусите между тях.
Какво имаш предвид под допълнителни неща за седалката?  Thinking
Ако питаш за аксесоарите: имах чувалче, дъждобран, обичайните неща. Обаче и двете неща никога не съм ги ползвала.  Peace
значи това е разликата м/у 3 и 4 хах, помислих, че е по - нов модел  Embarassed Имах предвид кош за новородено и кошница, а чувалчето с количката ли си вървеше. Тази, която ние гледахме имаше само дъждобран, адаптери и май това беше

# 245
Всички неща може да си купиш отделно. Има различни комбинации. Имах и кош за новородено и кошче за кола, които ми ги даде сестра ми. Аз си взех само рамката, летния кош, дъждобрана и чувалчето.
Кошчето за кола е на Maxi Cosi. Ще си го ползвам и с второто бебе.
Тъй като върнах нещата на сестра ми, а и второто ще е лятно бебе, си взех направо лятна количка, подходяща за новородено, а смятам да продам Куинито. Омръзнала ми е, не за нещо друго!  Grinning

# 246
ясно, благодаря ти много   bouquet

# 247
  • София
А за Quinny да кажете нещо, моляяя. Приятелка, сега в момента е луднала по тази марка, казвам и аз че е тежка, ама пусто не ще и да слуша
  bouquet  bouquet  bouquet
По-назад съм писала за Куини Спийди - супер маневрена, с големи гуми, не е тежка, 11-12кг. е, колкото са повечето леки комбинирани колички. Wink Седящата седалка е малко лятна, но пък е широка, отделно с кошница Макси кози се комбинира и зимен кош Дрийми.

# 248
минавам само да похваля baby design lupo. страхотна е - лесно се бута, много е маневрена, побира се в миниатюрния ни асансьор. стълбите и големите бордюри не са изобщо пречка. минусът е, че няма комарник и чадър, но срещу 10лв. ще си набавя и тях;)

дано съм помогнала нанякой, аз много се колебаех преди да се реша да я купя

# 249
  • София
Подновявам си питането за тези колички: http://www.ebay.co.uk/itm/S6-pram-pushchair-stroller-3in1-FREE-c … sh=item20b9a8b78c

# 250
Здравейте,момичета  Mr. Green
Искам да питам запознатите за Стоке, дали за стар модел шаси става нов модел зимен кош? и от къде мога да си намеря стар модел сенник като цвят пак за Стоке?
от официалния дистрибутор за България отговори не съм получила  Sick

# 251
  • София

Ако мога да съм полезна за Jane Muum и коша Матрикс - абсолютно неудобен и супер малък! Моя приятелка има такъв, изкара до 3тия месец бебето, а не беше от най- шишавите бебета! После му отесня зверски и тя беше принудена да го слага в летния кош, който макар и с легнало положение, не беше от най- добре закритите и зимата го увиваше в чували и слагаше разни шалове допълнително да не му духа отстрани. Ако бебето ще се ражда сега, може и да се направи компромис, но за зимата смятам, че не е удачно! Rider на Jane според мен  е много по- хубава!

Отделно, че вече всяка втора е с Muum, но това предполагам е заради сравнително сносната цена!
Много мерси за мнението Simple Smile  Hug HugHug Значи се насочвам към MAMAS & PAPAS SOLO.
Никоя ли мама тук няма опит с подобна количка newsm78

# 252
Аз имам Mamas and papas - Sola, но ще дам отзиви след ползване към края на месеца Simple Smile . иначе какво да кажа за нея  Heart Eyes, за мен си е перфектна.

# 253
ох момичета, знам че имаше няколко поста за чадъри, но в момента нямам време да търся, кажете ми моля ви, какъв чадър става за Quinny Moodd, освен оригиналния. Моята приятелка си взе Муд, но иска чадър, доста им е широка рамата и не съм сигурна кой ще стане?
Благодаря ви предварително  bouquet

# 254
Аз пък доста се впчеатлих от Солата , само че ме пртеснява че се продава без покривало за крачетата и чанта , те отделно ли се предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт