Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 841
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Аз пък доста се впчеатлих от Солата , само че ме пртеснява че се продава без покривало за крачетата и чанта , те отделно ли се предлагат.
Отделно се продават, но за мен не е проблем, защото всяко чувалче за петточково закопчаване става, аз си взех друго, и чантата не е задължително да е същата, аз имам една черна, голяма, но много лека и удобна Пума, която ще ползвам  Peace...

# 256
Аз също съм си харесала Sola , ходих в Mamas and Papas , много е лека и маневрена, коша за новородени ще си го взема отделно. И този цвят Деним много ми харесва, засега ми е фаворит.

# 257
Здравейте мацки, налага ми се да сменя досегашната си количка Cangaroo Victoria тъй като ми е доста тежка и за 2 месеца успях да и счупя и двете предни колела. Бебето ми е на 4.5 месеца. Иска ми се новата ми количка да удобна за целодневни разходки по всякакви градски терени, да е максимално удобна за бутане, да е сравнително лека (до 7-8 кг), да има удобно за спане и преобуване положение на гръбчето и да се сгъва компактно. Загледала съм се в TFK Dot, Britax B-Mobile и Chicco Lite Way, но не съм ги виждала "на живо". Имате ли впечатления от тези модели? Ако имате други предложения в този ценови диапазон ще ви бъда благодарна ако споделите.

# 258
За градски терени,не са ли по-удобни количките с големи гуми като АБЦ?Или бъркам?

# 259
Аз скоро бутах една Мамба и ми се видя тежичка и тромава.

# 260
Моето търсене приключи мацки  newsm47 Днес се видях се чух с една мацка с Джордани Етхос Трио-то, която намерих в продавалника, количката е много запазена и даже не се и замислих, отнесох я веднага. Много съм доволна. Вече изпрах платнените части, остава да да забърша колелата и ще като нова.  newsm47
Скрит текст:

# 261
Здравейте,момичета  Mr. Green
Искам да питам запознатите за Стоке, дали за стар модел шаси става нов модел зимен кош? и от къде мога да си намеря стар модел сенник като цвят пак за Стоке?
от официалния дистрибутор за България отговори не съм получила  Sick
Има няколко представители. Те не са дистрибутори, продават ссамо в своите си магазини. За Варна са Долче вита, за София- Долче вита и  Бутик 9+, ьс Бургас- Бебемакс. Провери и при тримата как стоят нещата

# 262
Здравейте мацки, налага ми се да сменя досегашната си количка Cangaroo Victoria тъй като ми е доста тежка и за 2 месеца успях да и счупя и двете предни колела. Бебето ми е на 4.5 месеца. Иска ми се новата ми количка да удобна за целодневни разходки по всякакви градски терени, да е максимално удобна за бутане, да е сравнително лека (до 7-8 кг), да има удобно за спане и преобуване положение на гръбчето и да се сгъва компактно. Загледала съм се в TFK Dot, Britax B-Mobile и Chicco Lite Way, но не съм ги виждала "на живо". Имате ли впечатления от тези модели? Ако имате други предложения в този ценови диапазон ще ви бъда благодарна ако споделите.
И Бритакса , и Дота са много добти решения. Дота се сгъва по-компактно и е по-широка. Бритакса има напълно легнало , ако ти е малко бебето. И двете много лесно се бутат и са качествени

# 263
Благодаря ти Монда. Бебето ми е на почти 5м., но е доста пухкаво. Аз мислех, че и Дота има легнало положение, дават го от 0 мес., не че ми трябва напълно легнало, но е хубаво да е почти легнало. Разбрах, че във Вис Виталис мога да видя Дота, а Бритакса никъде не го намирам.

# 264
Вносители на Бритакс са Моето бебе. Намери. М телефона с Гугъл и се свържи с тях- те ще ти кажат къде можеш да я видиш

# 265
  • Бургас
Благодаря ти Монда. Бебето ми е на почти 5м., но е доста пухкаво. Аз мислех, че и Дота има легнало положение, дават го от 0 мес., не че ми трябва напълно легнало, но е хубаво да е почти легнало. Разбрах, че във Вис Виталис мога да видя Дота, а Бритакса никъде не го намирам.
Аз Бритакса го гледах тук http://www.detski-sedalki.com/  Беше ми от фаворитите.

# 266
  • София

не, дотаняма пълно легнало..6+ е. http://www.girotondobaby.com/images/tfk%20dot%20nero.jpg това му е легналото.

# 267
  • София
Момичета, а някой да има наблюдения върху тази?
http://bebolino.mymall.bg/products/%D0%94%D0%95%D0%A2%D0%A1%D0%9 … %D0%9D%D0%AF.html

# 268
Аз съм купила Мамба,само чакам пълнежа..Бутала съм я..много е маневрена,а и ми харесват гумите,че мисля многооооооооооо да обикалям с нея.Дано не съм сбъркала,че поне за мен не е малко пари.

# 269

Здравейте,момичета  Mr. Green
Искам да питам запознатите за Стоке, дали за стар модел шаси става нов модел зимен кош?
Има няколко представители. Те не са дистрибутори, продават ссамо в своите си магазини. За Варна са Долче вита, за София- Долче вита и  Бутик 9+, ьс Бургас- Бебемакс. Провери и при тримата как стоят нещата

Благодаря,monda   bouquet
Днес ми звънаха от 9+,много любезни и ми отговориха на 90%,за по-сигурна искат да пробвам на място,но София ми е 250 км.,затова ако някой е пробвал дали става зимен кош нов модел на стара модел рама  на 100% ще съм много благодарна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт