Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 713
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Dharma, коша за кола е Атон на Сайбекс, с адаптори става за количката.

# 541
  • На остров
gicka  за бугабу според мен има два вида хора или такива, които са влюбени или такива, на които не им допада хич. Според мен не са много ниски но то зависи и ти колко си висока, и са си градска количка, този модел не става за терен.

# 542
  • на последния етаж
Момичета, моля да ми препоръчате хубава лятна количка с напълно (или почти напълно) легнало положение. Благодаря!

# 543
Здравей Лита, както писах ние ползваме Peg Perego Aria  и съм доволна.  От първия месец си я возя малката,но не знам дали още я продават. Ако не се лъжа 30С е легналото положение. Simple Smile

# 544
Здравейте момичета,
отдавна ви чета и не  съм сигурна, че тук обсъждате темата за колички за близнаци  Embarassed
Някоя от вас ползвала ли е някоя от тези колички
http://www.bebo.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=81 … ;products_id=2303,
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11142&cat=196
и има ли впечатления?

# 545
  • София
Нямам лични впечатление, но по чужбинските форуми за първата пишеше, че е много дълга самата количка. А втората по принцип марката се коментират като издържливи и много маневрени. Вариант на втората е и ТФК, там може и кошници и зимни кошове да се слагат.

# 546
  • бургас/софия
Аз съм страшно доволна от нашата количка maxi cosi mura, само че трябва да сменяме предна гума, защото се разпра!! (жалко че няма километраж, за да отмери безбройните километри които сме навъртяли с нея още докато я ползвахме за племенника)
та.. някой има ли идея откъде мога да си взема нови гуми (предните са 10 цолови), в ибей има, но са много скъпи (30 лири 2те предни), оригиналните към количката вероятно и те ще са много скъпи...

# 547
  • София
Питайте в магазин за велосипеди, където правят и ремонт на такива. За София - магазина на моста на Черковна, има и други сигурно, на нас там ни е близо и сме купували и за количката, и за колелетата (вкл. и за колелото без педали).
Или, пиши на вносителя, но едва ли ще евтини и там.

# 548
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Предполагам че цената в Ебей е с джантите. Вносителя ( фирмата се казваше Неделчев ако не се лъжа) би трябвало да предлага само гуми за смяна.  Thinking

# 549
  • София
не, не  са с джантите, външна и вътрешна, погледнах ги и аз между 21 и 28 паунда средно двете предни...nuance обади се все пак на неделчеви да видиш какво биха ти предложили и те...

# 550
Абе днес влязох в магазин "Ганчев" и ми направи впечатление тънката цена на количките.Jane  Номад с Матрикса 670 лв. Inglezina avio и тя някъде 700лв. Имаше и  други, но не запомних.

# 551
  • София
авиото , то не си ли е толкова, само количката?

# 552
Sinapova,  къде е този магазин с количките?

# 553
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
не, не  са с джантите, външна и вътрешна, погледнах ги и аз между 21 и 28 паунда средно двете предни...nuance обади се все пак на неделчеви да видиш какво биха ти предложили и те...

Уау!
 Какви са тези гуми бе? На моята количка, външна и вътрешна излизат към 14лв. 

# 554
Здравейте,
Харесала съм си количка Inglesina avio. Моля някой, който ползва тази количка да даде мнение. Благодаря.
Аз имам такава количка и съм много доволна, мога да ти разкажа по-подробно, ако те интересуват конкретни неща.
Хеликаза, моля те, сподели повече за количката. Интересува ме най-вече как се държи по нашите улици, защото колелата й са мънички. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт