Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 591
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Oф,ще ми гръмне главата вече с тези колички.Вчера поръчах ABC Design 4tec и вече доволна от свършеното си пуснах отново клипчето да го изгледам за последно,при което установих,че колелата не са въртящи.Отказах поръчката  smile3511 Днес мисля да поръчам 3tec и да се приключва вече,въпреки че не съм сигурна до колко е проходима с това двойно предно колело.На всичките нещо не ми харесва-няма пълно щастие.Още не са създали моята количка и това е  smile3516
celevra аз имам Еспиро Вектор про с въртящи се предни колела,докато си избирах количка видях,че на Атлантика пак на Еспиро се въртят на 360градуса колелата и с възможност за застопоряване на въртенето,и моята има такава опция де.Страшно маневрена количка нищо,че е 14кг,с тези помпащи гуми не се усеща тежест,колелата си завиват плавно и се бута доста леко.
Не я бутам само по центъра,където няма дупки и неравности,ами по кварталните тротоари,където корените на големите дървета надигнали плочите.
Аз мисля и съм съм сигурна,че това е моята количка и на дъщеря ми.

# 691
  • UK
Запис Flutter по-късно ще влетя с въпросите hahaha

# 692
celevra аз също съм се насочила към 3Тес ама , вчера разбрах че тежала 15кг. с коша , и като сложиш и бебе вътре , как ще се бута не знам и бая се зачудих.
Мила, съседите ни от първия етаж чакат бебе след 1-2 седмици и са си купили точно тази количка (аз също я бях харесала, но се отказах). Ако имаш търпение да изчакаш месец, ще ги разпитам, а и ще им пробвам количката и ще докладвам как е. Аз се отказах, защото повечето са против триколките и много лесно се обръщали.
Искам да помоля отново за мнения за Jane Muum 2013. Знам, че е много нова, но се надявам все някоя мама от тук да я ползва.
Здравейте, аз имам 3tec, да тежи и шаситио най-вече, но при бутане по никакъв начин не се усеща. Даже е смея да твърдя, че е по- маневрена и лесна за управлени от Куини,  Кам, да не говорим пък за  по-евтините колички. Аз лично моята я качвам до асансьора на задните гуми с придърпване,после и махам коша и сгъвам шасито до вратата.Хубава си е количката, мисля, че ще останеш доволна Simple Smile

# 693
Ето какво ме впечатли мен.  Четох и отзивите и много ме замисля тази количка, полска е, марката е Еuro Cart - Passo. Гледам оценена е супер и има много гласували, което е добре. За цената да не говорим, идеална е. Какво мислите за нея?

# 694
 Край,свърши се ,поръчахме я.Елица ,много е хубаво Еспирото ,но чак сега го виждам,иначе можеше и да се замисля.Alish,а вярно ли е че е нестабилна,защото и мен това ме притеснява за триколките и това лягане на летния кош притеснява ли бебето? Не му ли е неудобно така? Виждам,че повечето колички вече така са направени,с тази чупка на кръстчето,та затова се примирих,но пак ми е притеснено.Вие от колко време я ползвате и колко време се вози детето в коша за новородено?Чувам ,че ако няма повдигащ механизъм доста бебета не искали да се возят в него ,а на ABC-то май няма такъв.Много станах въпросите.Иначе това,че е тежка мен не ме притеснява.Все пак е комбинирана количка....няма как.

# 695
Цветенце , много е хубава тази количка, и мен ме впечатли доста.

Аз пък вчера окончателно се отказах от 3Тес, сега почвам на ново да оглеждам. Засега избора ми е межди тези двете:

Някакви мнения

# 696
Aз бих заложила на Лупото. По-просторна ми се вижда, кошът и е по-голям. Аз мислех между нея и X-Landera, обаче сега тази полската е всичко в едно и мисля да се насоча към нея. Иначе Лупото си е много хубава. Мен само ме спря сенника, тук е много ветровито и ми се иска да захлупва повече при нужда.

# 697
Лупото е доста висока количка, за по-нисички майки може да не е удобна.

# 698
  • София
Аз така се колебах между Лупото и Атлантика, но Атлантика се оказа по-широк и затова се спрях на него.
Ето какво ме впечатли мен.  Четох и отзивите и много ме замисля тази количка, полска е, марката е Еuro Cart - Passo. Гледам оценена е супер и има много гласували, което е добре. За цената да не говорим, идеална е. Какво мислите за нея?

А на мен това ми се струва, че е точно копие на Лупото.  newsm78

# 699
По мое мнение рамите са много различни - Лупото е с доста по-изчистена и елегантна рама, а по тази има много повече преградки, нитове и усложнения, а и седящия кош се закрепва с (някой тук я наричаше ) "старовремска система" , а не с адаптери - гледам червените бутончета...

# 700
Момичета, моля за мнения относно моя избор между TFK Buggster S (air)
http://babylux.bg/products/tfk---buggster-s-air/396
или Graco Symbio B
http://www.ianbibian.com/detska-kolichka-graco-symbio-b-urban-2012

За мен водещо е количката да е лека, защото освен да я бутам трябва и да я нося 3 етажа нагоре-надолу. Тези двете са около 7.5кг. Разбира се, приемам и други предложения за леки колички и цена до към 700-750лв.

# 701
Различават се, да. Лупото е по-изчистено, определено. Но като сметна разликата в цената, а и като чета коментари и отзиви само позитивни съм по-склонна аз лично да направя компромис с тези детайли и да взема полската. Не знам, имам още време да размислям и оглеждам модели и цени.  Simple Smile

# 702
Мен само ме спря сенника, тук е много ветровито и ми се иска да захлупва повече при нужда.
Такъв тип сенник на Бебето Нико, но никой не казва дали има информация за минуси http://www.bebetto.pl/bg.html

# 703
  • София
Различават се, да. Лупото е по-изчистено, определено. Но като сметна разликата в цената, а и като чета коментари и отзиви само позитивни съм по-склонна аз лично да направя компромис с тези детайли и да взема полската. Не знам, имам още време да размислям и оглеждам модели и цени.  Simple Smile
Каква разлика? По мои сметки излизат на една цена. Аз доколкото знам и Еспиро са полски.

# 704
Веси изпревари ме , тъкмо щях да кажа , че като цена са в един диапазон.
А много ли е голяма разликата в ширината на Лупото и Атлантика. Аз Атлантика го видях на живо и много ми хареса, супер удобна ми се стори за детенцето вътре. Утре мисля да ида да вида Лупото на живо.

Общи условия

Активация на акаунт