Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 638
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
malka maimunka и аз докато си търсех количка се бях спряла точно на твоите фаворити,но след като посъбрах мнения и коментари стигнах до извода,че не отговарят на това,което аз търсех.А за полските колички,мисля,че вече са се наложили като качествени марки на пазара.

# 676
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
kalei, наистина ли са полски?

Да  Grinning

# 677
Аз вчера разглеждах количките във Вис Виталис и НеоНато не видях newsm78 пфу, пак ще ида да питам тоя път

# 678
В магазина на Симеоновско шосе- бяха наредени до витрината, имаше и някакъв процент намаление

# 679
  • София
Neo Nato няма ли в Малечко?

# 680
Днес ходих в Дундьо, видях Бебето и Тутек Грандер, препоръчаха ми и една Косато. В интерес на истината ми хареса Тутека, обаче като натиснах леко гръбчето и предните колела се вдигнаха, това ме притесни и пробвах с лек натиск на дръжката и наистина лесно се вдигат предните колела- за тротоари това е супер, но не прави ли количката много нестабилна? А ми хареса повече от Бебето и ми се струва по маневрена. А и ми е в бюджета.  newsm78

# 681
Здравейте, харесала съм си тази количка => http://www.miamodausa.com/490AtmosferraStroller.html , но май в България марката изобщо не се продава и внася  Cry

Това си е 1:1 Чиполино Перфекта. Може би просто се брандират по различен начин, а се правят в една фабрика в Китай Simple Smile
Чиполино перфекта си е хубава количка, аз много я бях харесала, ама сгъването не е много компактно и за това се отказахме с мъжа ми. Тогава бяхме все пак с део матиз Simple Smile и сгъването беше това което гледахме Simple Smile

Чиполино благодари, че сте разпознали перфектната Перфекта Simple Smile За сгъването ... сгъва си се, даже до доста компактни размери си се сгъва. Тук Чиполино ще даде един съвет - добре е да свалите гумите като я сгъвате за пренасяне в малка кола - така ще стане още по-компактна

Ето и видеото с всички функции на Перфекта - http://www.youtube.com/watch?v=eo8gQDVm3x0

# 682
Колкото и да се сгъва не можеше да се напъха в багажника на Део матиз със газова бутилка. Пробвахме Simple Smile Както и да е това не и пречи да е хубава количка. Simple Smile

# 683
 Oф,ще ми гръмне главата вече с тези колички.Вчера поръчах ABC Design 4tec и вече доволна от свършеното си пуснах отново клипчето да го изгледам за последно,при което установих,че колелата не са въртящи.Отказах поръчката  smile3511 Днес мисля да поръчам 3tec и да се приключва вече,въпреки че не съм сигурна до колко е проходима с това двойно предно колело.На всичките нещо не ми харесва-няма пълно щастие.Още не са създали моята количка и това е  smile3516

# 684
celevra аз също съм се насочила към 3Тес ама , вчера разбрах че тежала 15кг. с коша , и като сложиш и бебе вътре , как ще се бута не знам и бая се зачудих.

# 685
  • София
+ багаж Simple Smile то за това се бутат количките, не се носят Wink

# 686
+ багаж Simple Smile то за това се бутат количките, не се носят Wink

Така е но като има и вариант за 10 -12 кг, защо да не си ги спестиш да ги буташ.
Иначе аз пробвах да я побутна за малко с детенце вътре и не ми се стори много тежка , но беше на равно и не качвах тротоари и т,.н. Обаче ние си имаме няколко нагорнища в квартала и не знам сега дали е удачно. Иначе ми се стори доста маневрена.

# 687
  • София
Както и да ги въртиш, така или иначе почти винаги се събират да буташ едни 15-20 кг Wink  Ако количката е маневрена и се надига лесно на задни колела(това вече е от центъра на тежестта къде пада), се бута лесно.

# 688
  • София
celevra аз също съм се насочила към 3Тес ама , вчера разбрах че тежала 15кг. с коша , и като сложиш и бебе вътре , как ще се бута не знам и бая се зачудих.
Мила, съседите ни от първия етаж чакат бебе след 1-2 седмици и са си купили точно тази количка (аз също я бях харесала, но се отказах). Ако имаш търпение да изчакаш месец, ще ги разпитам, а и ще им пробвам количката и ще докладвам как е. Аз се отказах, защото повечето са против триколките и много лесно се обръщали.
Искам да помоля отново за мнения за Jane Muum 2013. Знам, че е много нова, но се надявам все някоя мама от тук да я ползва.

# 689
Здравейте имате ли впечатления за количка Мамас енд Папас-Сола 2013

Общи условия

Активация на акаунт