Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 675
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
opti-намира се точно срещу МОЛ СЕРДИКА.Като застанеш на главния вход и погледнеш направо от другата страна на булеварда (точно да подлеза-на самия булевард).Отвън има надписи ESPIRO-BABY DESING.

# 106
  • София
на атлантик материята е с UV защита на лупото не е(но немисля,че това е най-важното)
Според това описание Лупото има.

# 107
Пиша това което ми каза продавачката в магазина,която беше много любезна.В сайтовете и за лупото и за атлантика пише едно и също.opti ако не си от София мога да ти пратя линк с представителства в други градове.

# 108
Добър ден. Много се извинявам, включвам се абсолютно неподготвена и понеже има изписано страшно много по темата колички не можах да прочета почти нищо. Дайте ми съвет. Харесала съм количка на Чиполино, модел Стела от 2013год. Ходила съм гледала съм я 3 пъти най-малко и съм се примирила с тежеста й(тежичка е около 20 килограма) Но днес разхождайки се видях една майка със страхотна количка. Тя ми каза че е на Бертони, модел астра, каза жената, че е доволна, здрава е количката и маневрена. Та..... Чиполино или бертони. Знам че има къде къде по сносни марки и по-здрави, и по-красиви и т.н., но ако някой има наблудения кажете коя от двете е по-добре.

Ами бертони Астра е хубава количка. Издръжлива. Единственото което ме притеснява, че гръбчето не пада до долу а е под 30 градуса летния кош, и се регулира с коланче, но пък от съседските деца, никое не се е оплакало от бертони Плазма или астра спят си и в тях. И на кила е значително по-малко дават я 11 кила, което си е за предпочитане пред 20-те кила на Стелата на Чиполино.
Ако ще я купуваш отиди на складовете на Бертони на  бул. "Искърско шосе" 7 там са по-евтини нещата им с около 50 тина лв от другите магазини Simple Smile

# 109
monda, благодаря за полезната информация. Интересно ни беше да разберем повече, защото я коментирахме с една бъдеща мама, която се навиваше за тази количка  Peace

# 110
Пиша това което ми каза продавачката в магазина,която беше много любезна.В сайтовете и за лупото и за атлантика пише едно и също.opti ако не си от София мога да ти пратя линк с представителства в други градове.
Не, не съм от София, но не е проблем. Живея в Перник и често пътуваме до София. Тук Espiro предлагат само в един магазин, но наличен имат Enco evo,  а  ми се иска да разгладам на живо повечко модели.  Макар Атлантика да ми е фаворит, пък и цената е добра.
 Май никой от вас  не е запознат с марката Adbor  Thinking Тази седмица ще се разходим до "Дундьо" да видим какво ще ни кажат в магазина.

# 111
За ADBOR се бях спряла на MARSEL и ARTE 3x3.В магазин Дундьо ходих началото на Април(живея наблизо до единия магазин с/у Майчин дом)казаха че са имали MARSEL,но са го продали и незнаят кога ще получават-и така неможах да ги видя на живо.В Перник има магазин Бебчо в сайта ги има,можеш да отидеш до този магазин да провериш.И аз ще ходя до Перник до този магазин,но незнам дали тази седмица или другата.Ако ходиш преди мен моля те сподели за какво става на въпрос.

# 112
За ADBOR се бях спряла на MARSEL и ARTE 3x3.В магазин Дундьо ходих началото на Април(живея наблизо до единия магазин с/у Майчин дом)казаха че са имали MARSEL,но са го продали и незнаят кога ще получават-и така неможах да ги видя на живо.В Перник има магазин Бебчо в сайта ги има,можеш да отидеш до този магазин да провериш.И аз ще ходя до Перник до този магазин,но незнам дали тази седмица или другата.Ако ходиш преди мен моля те сподели за какво става на въпрос.
Да тук в Перник единствено "Бебчо" предлага ADBOR  и Espiro. Ходих там преди 2 седмици,с цел да видя Espiro Atlantik,  имаха налична само Енцо ево. Казаха ми че ще  поръчат и Атлантик. Тогава за първи път чух за съществуването на ADBOR. Собственичката на магазина ми я препоръча, защото била на добра цена и е 3в1. Аз обаче не и обърнах никакво внимание. След като я разгледах в нето, събуди любопитството ми. Може днес да отида да я видя и да поразпитам. После ще пиша.

# 113
Wild*Orchid, Maxi Cosi се казват!  Peace
Ахахахахха,е Maxi Cosi,де!За тях питам,ще се коригирам!Аз покрай това гледане и избиране се шашардисах #Crazy
Та от тях има един вид кошче за новородено,който се хваща за коланите на задната седалка и може да не си купуваш отделно кошче за кола  newsm78

Това не ти ли харесва, виждам че става за кола  bouquet
http://www.quinny.com/add-accessories/#safety-carrycot?id={65CA5 … 298-EEBBAFE37509}
Не ми отваря кош,а начална страница на сайт  Hug newsm78
Алекс,мерси,миличка!  bouquet
Това е саита на Quinny,намери твоя модел и към него дават 2 коша, от които единия става и за кола   bouquet  bouquet  bouquet Със сигурност трябва да го има в магазините тук  Wink

# 114
kartofova,днес бях във Вис Виталис и след мен влезе майка със количка BERTONI ASTRA-отодох при нея да я питам дали е доволна на жената и се плачеше от тази количка,каза занищо на света не си я купувай-предните колелета забивали,въртяли се кое на куде си иска и т. н.,а количката е само на 4-месеца.Споделям мнение от това което ми каза жената-аз лично нямам друго наблюдение над тези колички.

# 115
Wild*Orchid, Maxi Cosi се казват!  Peace
Ахахахахха,е Maxi Cosi,де!За тях питам,ще се коригирам!Аз покрай това гледане и избиране се шашардисах #Crazy
Та от тях има един вид кошче за новородено,който се хваща за коланите на задната седалка и може да не си купуваш отделно кошче за кола  newsm78

Това не ти ли харесва, виждам че става за кола  bouquet
http://www.quinny.com/add-accessories/#safety-carrycot?id={65CA5 … 298-EEBBAFE37509}
Не ми отваря кош,а начална страница на сайт  Hug newsm78
Алекс,мерси,миличка!  bouquet
Това е саита на Quinny,намери твоя модел и към него дават 2 коша, от които единия става и за кола   bouquet  bouquet  bouquet Със сигурност трябва да го има в магазините тук  Wink
Сега друго ми отвори! Видях го, благодаря ти!  newsm51 newsm51 newsm51

# 116
Здравейте, момичета Simple Smile
Днес, след дълго чудене, си купих количка, Bexa B4x, но след като много много умувах комплектите 3в1 бяха свършили, та си взех 2в1 (без кошницата за кола 0-13кг).
Та, мисълта ми е имате ли представа дали се продават кошници, които могат да се адаптират на всякакви колички или дали някъде мога да си намеря специално за Bexa, било то и 2-ра употреба?

Много много благодаря   bouquet

# 117
На MAXI COSI съм чувала че има доста универсални,може да попиташ в големите магазини!

# 118
Да се запиша и аз Simple Smile

# 119
Здравейте, момичета Simple Smile
Днес, след дълго чудене, си купих количка, Bexa B4x, но след като много много умувах комплектите 3в1 бяха свършили, та си взех 2в1 (без кошницата за кола 0-13кг).
Та, мисълта ми е имате ли представа дали се продават кошници, които могат да се адаптират на всякакви колички или дали някъде мога да си намеря специално за Bexa, било то и 2-ра употреба?

Много много благодаря   bouquet
Попитай вносителите с каква кошница е съвместима и дали имат адаптори. Защото са важни адапторите, не кошницата. Обикновено Сити на макси Кози е съвместимо с повечето колички или Атона на Сайбекс. Но попитай Ново бебе най-добре

Общи условия

Активация на акаунт