Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 693
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, при мен нещата се развиха непредвиден бързо. От един магазин ми се обадиха, че вносителят ще направи изключение и ще ми продадат количката с кошчето и чантата на промоционалната цена, въпреки, че е изтекла. И аз я поръчах Simple Smile В четвъртък ще ми я донесат. Явно аз ще дам първа мнение за нея  Peace
Ето я пак, но моята ще е "сребърна" Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=vWDRtpl2g1o

# 151
Здравейте!
Някои ползвал ли е тази Cosatto Yo?

Аз я имам. Купих я за второто, но още не съм ползвала навън. Стои си в коридора и чака собственичката.  Mr. Green Какво те интересува?

# 152
  • Where I am Happy
Mirama Благодаря ти! Hug И мъжът ми каза,че колелата са много малки и за това се спряхме на втората.
Kölsches Mädel интересуваше ме дали е маневрена и дали е удобна за бебето,но вече се спряхме на втората.Благодаря  Hug

Между другото,който се е спрял на Cosatto в 9plus.bg има 20% намаление.

# 153
Честито за количката, Silvyyy!
Междудругото: баткото редовно иска да го возя и го бутам от стая в стая. Почти 14 кила е. Управлява се много леко, също и с една ръка. Не знам дали ще са проблем малките колела. Там, където ще я бутам, няма дупки.  Grinning

# 154
И аз съм вече на вълна количка.Оглеждам се в момента за полските Tutek.http://bebolino.mymall.bg/products/---Tutek-Xpero-2%D0%B21-%D0%B … %D0%BA%D0%B0.html
Никъде не открих каква е гаранцията , не мога да се ориентирам и в разликата между моделите освен във фацата и цената.Май са отскоро на пазара тези колички.Има ли изобщо някой такава  newsm78

# 155
Искам да споделя , че вчера бяхме в една бебешка борса , в която имаше сигурно над 250 колички и представете си мито една не ми хареса ,  може ли да съм такъв идиот.
Аз се оглеждах повече за по - високите колички че и двамата с ММ сме височки , ми те едни ужасно големи гуми , грозни ми се видя.
Загледах се доста по АВС -тата - 3-ТЕС ми се видя малко груба , а от мамбата останах малко разочарована че е доста тесничка .
Бейби дизайна са високи , ама с тия големи гуми , пък и ми се видя тромава.

Иначе видях една мама да бута на количка еспиро ама не видях точно модела и ми хареса.
Сега като ходим до Пловдив
ще огледам и там , и най вече искам да я вида Киндеркрафта.

Някой ако предложения за хубава количка , да дава че аз тотално се обърках.

# 156
  • Пловдив/Първомай
pepitta_84 Здравей,аз също съм си харесала на Kinderkraft http://kasida.bg/kinder-kraft-bebeshka-kolichka-3-v-1-kraft-purple-597-20700.html от магазин Касида ми казаха че я имат на склад и може да ми я предоставят в магазина да я видя.Сега ще направя запитване кога точно и ще пиша....хубав ден.....

# 157
Здравейте, момичета!

Искам да ви попитам дали сте чували за марката HERQULES.  Швейцарска фирма и е дъщерна на Emmaljunga. Харесала съм си ето такава лятна количка (давам линк от продавалника, тъй като никъде не мога да намеря в интернет) http://prodavalnik.com/detska-kolichka-herqules-i22916063 такава, само че черна.

Търся нещо, което ще ползваме само като си идваме в България за около 2 месеца, за това мисля да я взема втора употреба. Иначе си ползваме 3 Tec и честно казано като ходих да гледам летните колички никоя не ми допадна...сякаш всички ми изглеждат като детски играчки  Joy, а не искам да си взимам моята, че като знам в самолета как ги хвърлят, а и си е доста голяма. Та...ако някой има мнение за тази количка, ще се радвам да прочета. На външен вид ми хареса, също така, че има легнало положение и е сгъваема.

# 158
pepitta_84 Здравей,аз също съм си харесала на Kinderkraft http://kasida.bg/kinder-kraft-bebeshka-kolichka-3-v-1-kraft-purple-597-20700.html от магазин Касида ми казаха че я имат на склад и може да ми я предоставят в магазина да я видя.Сега ще направя запитване кога точно и ще пиша....хубав ден.....

Аз също мисля да ида в Касидата да я вида , но ще чакам и от теб инфо , като я видеш , че това ми е фаворита засега.

# 159
Здравейте и от мен!
pepitta_84 не ти ли се струва,че са малки предните колела?
Аз например се бях спряла на Hauck Malibu,но след като поразпитах познати с такава количка,останах доста разочарована от цялостния вид на количките.На моя приятелка и се счупи рамата,предните колела са много малки и трудно поемат товара запират на всяка една дупка
и след няколко месеца употреба сега е с огънати навътре колела,които се опират в рамата,дамаските са 100% полиестер и общо взето не са за моето бебе и за моя квартал.Въпреки цената,която ме устройваше и лекотата на количката аз продължавам да търся нещо по-стабилно,защото моето бебе заслужава нещо по-добро,до юли месец имам време.

# 160
elica79 да ти кажа честно не знам какво да мисля , на снимка изглеждат по един начин , като идеш в магазина , съвсем друго. Надявам се  да ме очарова тази количка , пък то по наще пътища , кво ли ще издържи.
Иначе вчера докато бяхме в магазина , влезна една мама с Малибу , ами нейната беше розова и ми изглеждаше по един начин , в магазина имаше изложена черна и ми се видя съвсем друга , но и аз не бях много очарована и от тази.
Така че се надявам до като дойде есента и аз да си намеря моята количка.

# 161
  • София
Искам да споделя , че вчера бяхме в една бебешка борса , в която имаше сигурно над 250 колички и представете си мито една не ми хареса ,  може ли да съм такъв идиот.
Аз се оглеждах повече за по - високите колички че и двамата с ММ сме височки , ми те едни ужасно големи гуми , грозни ми се видя.
Загледах се доста по АВС -тата - 3-ТЕС ми се видя малко груба , а от мамбата останах малко разочарована че е доста тесничка .
Бейби дизайна са високи , ама с тия големи гуми , пък и ми се видя тромава.

Иначе видях една мама да бута на количка еспиро ама не видях точно модела и ми хареса.
Сега като ходим до Пловдив
ще огледам и там , и най вече искам да я вида Киндеркрафта.

Някой ако предложения за хубава количка , да дава че аз тотално се обърках.

Големите колички (на хубавите марки говоря) са много по-маневрени от една компактна Чиполино, напр. Говоря от опит. Изглеждат по-груби, по големите, помпащи гуми возят по-меко и когато количката е маневрена и с добра центровка на предницата дупки и тротоари изобщо не се усещат. И зимата в преспите все пак можеш да излезеш на разходка.

# 162
А може ли  някои марки да изброите , поне да знам какво да гледам като ида в магазина.
Защото имаше големи и големи колички , и разликата между тях си беше очевадна.Едни бяха голями , но доста леко се бутаха , а други ми се видяха тромави и тежки. А гледах и едно Чиполино , което ми се видя много зле/ниска , тясна и паянтова/ , извинявам се , но да не обидя някой.

# 163
  • София
Имам личен опит с Quinny Speedi & TFK Joggster (от триколките). И 2те ги препоръчвам. От по-компактните колички Bebeconfort Loola up е подходяща за по-високи родители, също Maclaren Techno е с регулируеми дръжки, но последната съм я ползвала за по-голямо дете, около годинката и нагоре (въпреки, че я дават 0+ аз държа бебето поне в началото да гледа към мен).

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 14:40 от Аня♥♥

# 164
Аня съгласна съм с тебе за по-големите колички,предпочитам да е по-тежка,но да е качествена.Помпащите гуми са идеални и за дупки и за сняг.Аз например сега гледам Espiro,като посъбера повечко информация ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт