Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 744
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, аз продължавам с мисленето. Какво ви е и мнението за - http://kasida.bg/jane-bebeshka-kolichka-rider-reverse-matrix-201 … p54-77-16473.html   . Дали ще е удобен този стол за кола, кош?
Иначе ще следя и КиндерКрафта, май, май отговарят на всичките ми изисквания.
Отказах се от Малибуто, е не ме грабва и това е. 

Мен тази количка , ме е впечатлила доста и ми е фаворит , но за съжаление , не ми е по джоба , така че ще си остана само с гледане на снимки.

# 181
Здравейте! По принцип ми е рано за количка, защото тепърва влизам във втория триместър, но при такова разнообразие от модели, качество и цени съвсем се обърках и реших да започна издирването на Моята. Моля препоръчайте ми среден до добър клас марки, за да разгледам техните модели и да преценя. За комбинирана количка 3 в 1 мога да отделя около 1000 лева +/-20%.

Здравейте,

Чиполино си позволява да препоръча един модел от 2012 година, Лумина 3в1 с помпащи гуми. Потърсете в електронния магазин, ще я видите с пълното й описание

И с този отговор препоръчва същата количка и на Tanishte и doniboni най-вече заради възможността коша да става на пълно легнало положение с помощта на коланите.

# 182
Здравейте,Гери количката е готина,но това столче не те ли притеснява?Аз ще се спра на двоен сет или три ще видим,но така или иначе коша за новородено се сваля от рамата,за да се сгъне количката и влиза вътре в колата,а там имам още едно столче на баткото и незнам дали ще има място за мен дори....?

# 183
Аз мода ви кажа, за най-леката количка, която има и модели за 0м+ е макларън.
Това е най-добрата ми придобивка... txtloves

И аз се замислям за Макларън, каква е твоята? Нещо не мога да преценя дали е ок за новородено, има ли зимни чувалчета, че бебока ще е септември?
Другата, която гледах е ето тази http://www.biberon-bg.com/product/5110/bebeshka-kolichka-pliko-s … rive-zaffiro.html, ако някой има отзиви, ще се радвам да сподели.

# 184
Tanishte, нашата е триумф. Имат всякакви аксесоари за количките, както и чувалчета.
http://www.shopmaclarenbaby.com/Newborn-Up-Strollers/newborn-str … r,default,sc.html

# 185
Аз мога ви кажа, за най-леката количка, която има и модели за 0м+ е макларън.

Aз съм на същото мнение.
Ако мога да върна времето назад,бих инвестирала в  един хубав Макларън и си решавам проблем от началото до края. Peace
Tanishte,има ли къде да видиш нещо на тази марка  на живо?

# 186
Ели, по принцип тази количка Jane, Милото я хареса и аз чак сега се заглезах в нея. Но този 2в1кош за новородено и кола наистина ме заинтригува, ако е удобен просто няма да мисля повече и ще я взема тази. Много стабилна ми изглежда, а в другия цвят е много симпатична.

# 187
аз съм се спряла на ето тази Jane: http://kasida.bg/jane-bebeshka-kolichka-muum-3-v-1-p70-47-18650.html Какво мислите момичета?

# 188
  • Бургас
*Таничка*, а какво точно те е впечатлило в тази количка?
 На мен цената ми се вижда направо смешна за това, което виждам от снимката  newsm78

Калей, цената която ми дават е 1550лв за количка с летен кош и порт бебе който замествал зимния кош...ами всичко ми харесва в тази количка освен можеби че не е от най-леките...към 14кг е..ама аз няма да я нося....супер маневрена е, със собствено окачване и собствен амортисцор на всяко колело, дръжката се врътка, а може и коша да се сложи на обратко ако искаш...на всичкото отгоре чантата й е най-добрата която съм виждала до сега, въпреки че е отделно от комплекта е струва 168лв Sad Пробвах да качвам стълби и тротоари с тази количка и като пусна предните колела и ги ударя в земята дето се вика не се тресе количката ами много меко обира усара...въобще не се усеща...на всичкото отгоре с тези амортисьори мога само да си я натискам по дръжката количката и тя сама да се клати, амортисьора поема движението....не мога много точно да го обясня, но много ми хареса. И като я сравнявах с други колички, като ги пробвах, ами всички ми изглеждат някакви пластмасови и паянтови в сравнение с тази...

# 189
  • София
*Таничка*, като визия това, което си показала ми прилича на модел на I'coo, дано не бъркам. Но дали возията ще е същата... newsm78

Здравейте,
Имам един въпрос относно количките и по-точно големината на гумите им. До преди ден два бях категорична в решението си, бяхме се спряли на количка Тутек Грандер. Моделът е с големи гуми, като причината да ги предпочитам беше състоянието на нашите улици, проходимост и т.н. Обаче в последните дни доста се замислих дали тези големи гуми в един момент няма да ми идват прекалено тромави и да търся на по-късен етап по-лека количка? Сега се заглеждам по по-компактни колички, с по-малки гуми, дори без отделен кош за новородено, а с напълно легнало положение. Какво мислите вие? Надявам се да се включват мами с опит, тъй като не мога да преценя дали подобна количка в един момент няма да натежи и да ми е трудно с тези големи гуми.
Благодаря предварително:)
За мен идеалният вариант (след 8-9 колички и 3то дете напът) е една оф-роуд количка (големи гуми, широка седалка) за разходки и на планина, ако обичате да ходите. И една по-компактна за в колата, пътуване в друг град и т.н.

И аз се замислям за Макларън, каква е твоята? Нещо не мога да преценя дали е ок за новородено, има ли зимни чувалчета, че бебока ще е септември?
Другата, която гледах е ето тази http://www.biberon-bg.com/product/5110/bebeshka-kolichka-pliko-s … rive-zaffiro.html, ако някой има отзиви, ще се радвам да сподели.
Според мен Пликото, което си показала е по-подходящо за новородено - кошът се върти в посока към бутащия го и е по-закътана. Имах Макларън и съм с 2те ръце за нея, но за малко по-голямо дете. Но, ако не те притеснява, че няма да гледа към теб бебока, моделите Текно ги дават от новородено, може да се вземе и чувалче, постелка за седалката. Супер маневрена и удобна е, дори и на неравен път.

# 190
Аз мода ви кажа, за най-леката количка, която има и модели за 0м+ е макларън.

Моята количка в Пег Перего Плико.Хубава е много,но е 10 кг.Да направим една проста сметка:бебето на 3 месеца тежи над 7 кг. Количката само с бебето става 17 кг.На 9-10 месеца ще тежи почти 10 кг.Отиваш на 20 кг.Ми багаж,ми чанта в която имаш термос,памперси,дрешки,някоя играчка ooooh!.,А ако се налага като мен често да я слагаш в колата, Tired Grinning
В един момент ти писва и купуваш друга количка, по-лека Mr. Green
Това е моята гледна точка сега.Ако преди се бях замислила за тези подробност(които хич не са подробности,а най-важното) нямаше да купувам количка повече от 7 кг.
Иначе аз ще купя Мини Плико,и  нямам намерение да я вадя от багажника. Mr. GreenНо вземам нея,защото ще е втора количка и е по-евтин летен вариант.

# 191
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
*Таничка*, пробвала си я и си я харесала, това е важното.
Най-вече ме притесняваше въртящата се дръжка - аз го намирам за супер не удобно.
Лошото е, че в Бг такава едва ли ще намериш  Peace

# 192
  • Бургас
Калей, пробвах я и я харесах особено от към возия...не съм се водила никога от външния вод на количката а главно от маневреност, усобство и мекота на возията. В Бг ги има само нови, тук в Бургас им е официалния представител...за модел с цвят от 2013г ми искат 1550лв което включва летния кош с порт бебе + дърдобран...ако искам отделно чадърче 81лв, чанта 168лв, комарник със сенник 58лв, адаптори за Макси кози кошница за кола 58лв. Това са главно аксесоарите които са нужни...има и други но ми се струват безмислени. И цената идва на почти 2 бона Sad Жалко че в БГ няма никъде втора употреба от тези колички...ако имаше щях да си взема. В Германия има втора употреба ама не знам как става работата с поръчка от там и дали няма пак да излезе скъпо...пък и като не я видиш на живо дали й няма нещо...

# 193
Благодаря, момичета! Явно е доста трудно да съчетаеш двете неща и да минеш с една количка за целия период. Ще го мисля още, междувременно ще отидем да видим и Макларъните, във Варна видях, че в магазин Рошко ги има (поне онлайн имаше) и ще го мислим, поне имам още време Simple Smile Все пак, ако някой се сети нещо, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 194
Таничка,може да огледаш www.ebay.de
Там има такива втора употреба.Печелиш я на търг.После продавача ти я доставя до адреса на транспортната фирма и от там до тук ти я возят на КГ.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт