Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 896
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ти Монда. Бебето ми е на почти 5м., но е доста пухкаво. Аз мислех, че и Дота има легнало положение, дават го от 0 мес., не че ми трябва напълно легнало, но е хубаво да е почти легнало. Разбрах, че във Вис Виталис мога да видя Дота, а Бритакса никъде не го намирам.

не, дотаняма пълно легнало..6+ е. http://www.girotondobaby.com/images/tfk%20dot%20nero.jpg това му е легналото.

Аз толкова много колички прегледах в нета, че вече почвам да се обърквам и явно не се ориентирам добре по клипа. Днес видях Дота "на живо" и се оказа само с две положения на гърба. Едното е много изправено, полегналото ни е добре за сега, но трябва да спи в положението в което се вози и не знам дали ще и бъде удобно за по-дълъг сън. Иначе е много лека.  
Бритакса B-Mobile се оказа, че може да се види само на Ботевградско шосе и го има само в червено. Аз междувременно се загледах и по B-Agile и ще се разходя до там при първа възможност. Само не мога да се ориентирам как возят количките по разбитите ни тротоари при положение, че в магазините е гладък и равен пода и всички вървят без проблем. Ако някой е бутал тези модели нека сподели впечатления.

# 271
  • София
Ралка, аз мисля, че ще е удобна за сън на  твоето дете и с това положение, но ти си реши, виж и agile, там само не ми допада, че подложката за крачетата няма степени.
Иначе виж го и мобилчето, пък ако ти харесва може да потърсиш друг  цвят с поръчка от  някой сайт, ако ти хареса като количка.
Иначе тези модели не ги е имало като съм бутала количка, но съм бутала други с малки гуми и проблем не съм видяла по софийските улици. Много се спекулира с този "проблем" според мен, ако коичката е хубаво направена си върви прекрасно и с по-малките гуми, не е нужно да е танк. Laughing Ако ходиш до моето бебе и сайбексите може да ги погледнеш.
А плико минито не ти ли харесва? http://www.vitodesimone.com/content/view/122/85/ 5.7 кг си е супер Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 17:25 от Angel_Dust

# 272
  • София
ох момичета, знам че имаше няколко поста за чадъри, но в момента нямам време да търся, кажете ми моля ви, какъв чадър става за Quinny Moodd, освен оригиналния. Моята приятелка си взе Муд, но иска чадър, доста им е широка рамата и не съм сигурна кой ще стане?
Благодаря ви предварително  bouquet
писах ти на лични.  Peace

# 273
  • До морето
Аз да си повторя питането - някой знае ли дали и каква е разликата м/у  NUNA PEPP 2011 и NUNA PEPP 2012?

# 274
Здравейте   bouquet
изчетох и двете теми, наистина ми бяха много полезни. Все още не съм се спряла окончателно на количка, понеже не съм ги гледала на живо. За сега (от прочетеното до тук и от видеата, които съм изгледала), вариантите, които съм си харесала са Байби дизайн лупо, Тутек Тамберо и Х лендер ХА. Влюбена съм в  Пег перего бук плюс, но доста ндвишава бюджета ни.
Според вас коя марка колички е по добра АБС дизайн или Х ландера?

# 275
Pliko Mini-то си го бях харесала преди TFK Dot, но се оказа че на усещане са ми еднакво леки. Не виждам разликата от 2 кг, която дават по спецификация. На Минито гумите са супер малки и се притеснявам дали ще ми е лесно за бутане по лошите тротоари и събота и неделя на вилата, по тази причина не споменах и Нуната. Живея в Разсадника и положението с тротоарите е наистина трагично, а днес от нас до Вис Виталис на Стамболийски минах през какви ли не препятствия - повдигнати шахти, липсващи плочки, високи бордюри, изронен асфалт, все едно че е в ремонт. Притеснявам се да си купя сравнително скъпа количка без да съм сигурна, че ще ми свърши работа, а още не съм виждала тези модели по улиците. Затова и питам тук с идеята някой да сподели опит. Миналата седмица се заговорих с една майка в парка със Сайбекс Калисто и тя каза, че е очаквала доста по-лесно да се бута тази количка от колкото се оказало. Дота ми хареса, заради височината и снимката от рекламата на полянката  Simple Smile.

# 276
  • на кой му пука, майна
Аз имам един въпрос за 3 тека на АBС дизайн. Комплекта включва шаси, лятна седалка, кош за новородено и столче за кола, когато е в промоция. Всичко останало е аксесоар и се купува отделно, като покривало за крачетата, комарник, чадър и т.н

Въпроса ми е за шасито. Понеже виждам, че различните цветове на 3 тека са не само на дамаската, но и на шасито, та възможно ли е да се направи избор на цвят на шасито ? Примерно да не е в цвета на количката, а да е с алуминиевия цвят, който си е стандартен. Мисля, че този боядисан алуминии ще се обели много бързо или ще се надраска и ще стои грозно...

# 277
мирта, зимен кош на Крузи не става на старо шаси, виж в сайта на Стоки , там пише

# 278
Здравейте   bouquet
изчетох и двете теми, наистина ми бяха много полезни. Все още не съм се спряла окончателно на количка, понеже не съм ги гледала на живо. За сега (от прочетеното до тук и от видеата, които съм изгледала), вариантите, които съм си харесала са Байби дизайн лупо, Тутек Тамберо и Х лендер ХА. Влюбена съм в  Пег перего бук плюс, но доста ндвишава бюджета ни.
Според вас коя марка колички е по добра АБС дизайн или Х ландера?

Това са моите фаворити! ABC-то е 700 лв , а другите около 800-900.В момента обаче X-Landera може да се намери на промоция и аз много се замислям дали да не го купя.Кой ще даде 3 години гаранция на нещо , което не е качествено! Определено не виждам по-добро по всички показатели , а и много добри отзиви  има.Демото на Tutek е страхотно , но е нова още , а и никъде  не пише каква и е гаранцията.Та Лендера ако излиза по-евтино изобщо не се замислям.

# 279
KokonaBonbona , прати моля те линк за промоцията на лендера   bouquet
И мен много ме обнадеждава тази тригодишна гаранция. А и отговаря на изискванията ми към количката. Само дето има малко комбинации от цветове. Е, то това не е най-важното Simple Smile Но може би заради въртящата се седалка бих се насочила към х мув, там и синия цвят ми харесва  Embarassed

# 280
http://www.novobebe.com/x-lander-2012-xa-antarctica-bebeshka-kom … rica-bg-5431.html

Ето ти и разнообразие.Коша за новородено е в един цвят , а седалката в друг  Laughing Това е промоцията , но пък никъде няма толкова хубава количка за тези пари.X-Moove ще ми дойде много на мен иначе да  - с повече екстри е.

# 281
Тутек Тамберо изглежа добре на катинка, но на живо е доста дървена - тромава, с ужасно дамаски, неизпипана просто. Нищо не оправдава цената и. Добре е да се види на живо и да се сравни с други колички от този ценови клас, за да може всеки да си направи преценка без да се разочарова в последствие.

# 282
Някой да знае как варират цените на icandy тук в Бг, че навсякъде е по запитване.
И мнения за Навингтон Кадет .

# 283
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
За съм с XA-то на X-lander. Много си я обичам, сега ще я ползвам и с второто си дете.
За X-move има мнения в темата за X-lander  Peace 

# 284
Благодаря, момичета, за това че споделихте мненията си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт