Дружбенчето вече е навън,станало от зимен сън - Тема 15

• 107 449
  • 783
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз ползвам тази вече няколко пъти: http://www.notariusnaydenova.com
Намира се на 1-я светофар след Цариградско по пътя за Младост.

# 151
  • Стара Загора
Много ви благодаря, добих като цяло представа. А знаете ли дали работят и събота, защото повечето са с работно време от 9 до 17:30, а на мен ми е невъзможно в тези часове.

# 152
  • София
Здравейте! Искам да попитам за уроци по плуване в Дружба за деца. Четох че през 2011г. имало в 150 ОУ, но не знам дали все още ги има.

# 153
Здравейте! Искам да попитам за уроци по плуване в Дружба за деца. Четох че през 2011г. имало в 150 ОУ, но не знам дали все още ги има.
  Има .  Peace
  Отивай на мястото и говори направо с треньорката .  Simple Smile

# 154
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате добър козметик за коламаска на триъгълника  в ж.к. Дружба - 1 част?

# 155
Моята козметичка беше в Дружба 1, но се премести до зала Универсиада, ако искаш ще дам контакти?

# 156
Светлушка, и аз се нареждам за козметичката  Peace

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 17:38 от Danito_d

# 157
Към svetlu6ka:
Да, моля- искам й координатите на твоята козметичка:) Май намирането на добра козметичка за интимна кола маска става трудно. Една колежка е ходила в салон ЕЛИЕТ, намиращ се в бл. 33 за такава кола маска, но не е останала доволна.

# 158
  • София
Може да пробваш и салон Алекса, 108бл., в момента само една жена работи там,другата напусна този месец. И от 2-те съм доволна. Не знам дали търсиш добра в смисъл,по-безполезнено да работи или да те изчиства добре(да не оставя неизчистени зони).

# 159
Здравейте,
да препоръчате фризьор в Дружба?

# 160
  • София
Здравейте,
да препоръчате фризьор в Дружба?
В Дружба 1 отвориха нов салон Рубин.Момичетата са много любезни.Подстригването е 8 лв.
https://www.facebook.com/SalonRubin2000Ltd?fref=ts
Аз ходих,водих и малката

# 161
Записче... супер случайно попаднах на тази така полезна темичка.
Аз съм Валя, живея в Цариградски комплекс ... а кога ще стана мама - се вижда в подписа ми Simple Smile

# 162
Привет,Валя!Лека бременност ти желая.

# 163
Благодаря... дано да има и други бременки наблизо да си бутаме заедно количките...макар, че в комплекса не мога да се оплача от такива Simple Smile
За фризьор аз мога да препоръчам Ники от Ники Стил, до Райфайзен и е салона на Цветан Лазаров... аз ходя от 4 години там и съм супер доволна..  Peace

# 164
Момичета, останаха ми от бебо Памперси за новородено. В момента не съм в София за да кажа колко бройки точно са, но ако някоя мама има нужда - нека ми пише..като се върна вкъщи ще се разберем за среща за да  ги дам.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт