Дружбенчето вече е навън,станало от зимен сън - Тема 15

• 108 250
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, моля за телефон за връзка с яслена група "Лъвчета" в 96 ОДЗ. Благодаря.

# 466
02/9791487; 02/8794207; това са телефоните на самото ОДЗ,звъннете на някой от тях.

# 467
  • София
Здравейте,

Има ли деца, които учат в 108 СОУ Никола Беловеждов? Търся мнение за преподавателите от 1ви клас, мнение за училището, атмосферата там.

Мерси

# 468
Здравейте, прочетох, че в 150 ОУ има плувен басейн.
Искам да попитам дали някой е водил детето там и дали сте доволни? Кога се провеждат тренировките, кога и как се записват децата, какви са цените, колко са големи групите? Всяка допълнителна информация ще ми е от полза.
Предварително благодаря!

# 469
Здравейте, да знаете защо и до кога няма да има вода?

# 470
  • гр.София
Здравейте, да знаете защо и до кога няма да има вода?
ДО 22.30h. Има авариа в дружба 2.

# 471
Благодаря   bouquet

# 472
  • France
А защо в Дружба 1 има само студена вода?

# 473
Вкъщи има и топла.

# 474
Здравейте ! Simple Smile Не знам дали тук е мястото (нова съм в сайта) , но бих се радвала да се запозная с мами в дружба 1. Скоро се преместихме тук и не познавам никой Sad. Бременна съм с близнаци, първа бременност ми е.

# 475
  • София
Здравейте, прочетох, че в 150 ОУ има плувен басейн.
Искам да попитам дали някой е водил детето там и дали сте доволни? Кога се провеждат тренировките, кога и как се записват децата, какви са цените, колко са големи групите? Всяка допълнителна информация ще ми е от полза.
Предварително благодаря!
Здравей! Децата ми учат в 150 ОУ, сега ще бъдат четвърти клас. Посещават заниманията по плуване там от първи клас. Миналата година правиха ремонт на басейна. Лично аз не съм влизала там, не мога да дам отзиви за хигиена и т.н. Мога да дам телефон на треньорката им от последната година, предполагам тази година пак ще са при нея.

# 476
Здравейте ! Simple Smile Не знам дали тук е мястото (нова съм в сайта) , но бих се радвала да се запозная с мами в дружба 1. Скоро се преместихме тук и не познавам никой Sad. Бременна съм с близнаци, първа бременност ми е.

Добре дошла в квартала! Ще се радвам да се запознаем.

# 477
  • София
Здравейте! Simple Smile

Да ми препоръчате личен лекар от Дружба 1 от който сте доволни или пък сте чули добри отзиви.

Също искам да публикувам,ако някой си търси жена за почистване на апартамент/офис в Дружба 1 и 2 мога да препоръчам моята свекърва,тя си търси такава работа до обяд,тъй като следобедите ще гледа детенце от 15.09 почасово.Жената е много точна и отговорна,работила е дълги години това в Гърция и се справя перфетно със подържането на дома.Ако имате интерес пишете ми за да ви дам нейни координати и още информация,ако е нужно.

Да ни е честит новият магазин Тмаркет в Дружба 1 до 108-мо училище  и 13 ОДЗ. Simple Smile

# 478
Някой скоро да си е правил гел лак някъде на близо?
И да е доволен Simple Smile

# 479
  • София
Някой скоро да си е правил гел лак някъде на близо?
И да е доволен Simple Smile

Салон Рубин в Дружба 1.
Ножеш да ги нанериш във фейса
Salon Rubin 2000

Общи условия

Активация на акаунт